Albert Heijn Kortingscodes

Markeer als favoriet

Alle kortingen & kortingscodes voor Albert Heijn - Mei 2018

Om deze shop als favoriet te markeren, moet je eerst inloggen of registreren.

  1. Home
  2. Alle webshops
  3. Albert Heijn
Eenmaal gebruikt deze week
Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Alleen voor nieuwe klanten, alleen geldig voor de Albert Heijn Allerhandebox

Voorwaarden

Bij bestelling van Ola, Magnum of Cornetto producten, danwel 6 flesjes Heineken Extra Vers.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

De code kan gebruikt worden voor bestellingen die t/m a.s. zaterdag opgehaald worden bij een Pick Up Point of thuisbezorgd en geven 100% korting op de servicekosten.

Met deze actie ontvang je 100% korting op de servicekosten. Deze actie loopt t/m bezorgmoment 3 juni 2017. Gebruik bij het afrekenen de getoonde actiecode en de korting wordt verrekend.. De actie kan maximaal één keer per klant worden gebruikt. De actie geldt voor thuisbezorgen óf bij het ophalen van een bestelling bij een Pick Up Point. Voor thuisbezorgen geldt het minimale bestelbedrag van € 70, bij Pick Up Points € 40. De korting wordt verrekend aan het eind van je bestelling bij invoering van de kortingscode. Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen. Algemene voorwaarden voor online bestellen zijn van toepassing.

 

 

Eenmaal gebruikt deze week
Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Bij elke € 10 ontvang je 1 spaarzegel.

Voorwaarden

Ontvang € 10 korting op je aankoop:

  • De actiecode geeft recht op € 10 introductiekorting op jouw AH Allerhande Familiebox voor 4 personen of AH Inspiratie-box voor 2 personen
  • De actiecode is geldig van 1 november t/m 31 december 2016, bij thuisbezorging of ophalen bij een Pick Up Point
  • De actiecode is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen, alleen geldig in Nederland en niet geldig in de winkel
  • Deze actiecode kan eenmalig gebruikt worden door nieuwe klanten
  • Maximaal één actiecode per huishouden
  • Algemene voorwaarden voor online bestellen zijn van toepassing

 

Voorwaarden

Alleen geldig als je je bestelling laat thuisbezorgen of ophaalt bij een Pick Up Point.

Voorwaarden

Niet geldig op Simply Dry artikelen.

Voorwaarden

Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen en alleen geldig in Nederland in combinatie met een AH Bonuskaart. Deze actiecode kan eenmalig gebruikt worden. Maximaal één actiecode per huishouden. Algemene voorwaarden voor online bestellen van toepassing.

Voorwaarden

Alleen geldig voor NIEUWE B2C klanten bij het thuisbezorgen van een bestelling of afhalen bij een Pick up Point. Alleen geldig voor Nederlandse bestellingen. Minimum bestelbedrag: Pick up Point € 40  en thuisbezorgen € 70.

Voorwaarden

Geldig op aankopen vanaf € 70 exclusief statiegeld en servicekosten. Uitgesloten zijn: tabak, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding voor kinderen tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, loten, beltegoed, statiegeld. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties maar je kunt wel profiteren van Bonusaanbiedingen.

Voorwaarden

Bij thuisbezorgen of ophalen in een Pick Up Point vul je actiecode AHBOX8516 in aan het einde van je bestelling. Je korting wordt direct verrekend. Bij het ophalen in een AH winkel neem je je kortingscoupon mee naar de winkel en je korting wordt aan de kassa verrekend. De actiecode is geldig voor Allerhande Boxen die tot en met 31 mei 2016 worden thuisbezorgd of worden opgehaald in een Pick Up Point of een AH winkel bij jou in de buurt.

Verlopen