Beauty Blogs Award 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Praxis

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

Verdra 28%

Daphne

verdraaidmooi.com

Verdraaid mooi: een naam met een dubbele betekenis en met een dikke knipoog naar mezelf. Je bent mooi zoals je bent, hoe je ook bent en wat je ook hebt. Laat je inspireren op mijn blog over beauty en health met eerlijke reviews en de persoonlijke verhalen.
jouvence 24%

Amy

jouvence.nl

Welkom op Jouvence. Mijn naam is Amy en ik ben 25 jaar jong. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op Jouvence blog ik in de hoofdlijnen over beauty & lifestyle. Van reviews tot het delen van mijn ervaringen en dit alles met een persoonlijk tintje.
beautybybabs 15%

Babs

beautybybabs.com

Dit is Babs IJkelenstam- de Wit en zij schrijft iedere dag met veel liefde een artikel over Beauty, Lifestyle, een vleugje Fashion en over alles wat haar bezighoud. Getrouwd met Jeroen, moeder van Tom, kattenmoeder van Marie en Toulouse. In het bezit van de diploma’s voor schoonheidsspecialiste. Nieuwtjes, huidverzorging , make-up, parfum, botox, medisch cosmetische behandelingen, persoonlijke verhalen en nog veel meer!
thebeautyassistant 7%

Marloes

thebeautyassistant.nl

Marloes effectively writes about reviews about the latest makeups and skin care products available in the market today. She shares with her readers numerous tips and techniques and also about lifestyle, travel and fashion trends. Follow her and be informed.
Esmée 6%

Esmée

esmeelifestyle.nl

Esmée heeft als hobby’s fotographie, schrijven, mode en nog veel meer. Haar passie deelt ze dan ook graag via haar gezellige blog. Make-up, gezichtsverzorging, en reviews… genoeg leuke artikelen om een uurtje voor jezelf te nemen.
Serena Verbon 3%

Serena Verbon

beautylab.nl

Beautylab.nl is de website van Serena, de trotse eigenaar van een Moleculaire Biologie diploma. Ze heeft 5 jaar als een farmaceutische analist gewerkt en heeft daar veel ervaring mee opgedaan. Dit beauty-blog bevat actuele make-up recensies met handige schoonheidstips en -tricks. Op zoek naar de beste producten, maar ook op budget? Dan is dit het blog voor jou.
Aranka 3%

Aranka

byaranka.nl

Bekijk een aantal schoonheidsproduct collecties, tips en recensies door deze site te lezen. Leer je prachtige zelf ontdekken door deze blog te volgen. Laat je inspireren en voel je jong en fris.
Debbie Zwiers 2%

Debbie Zwiers

beautyscene.nl

Beautyscene.nl maakt de allernieuwste schoonheidstrends zien die over de hele wereld razend populair zijn. Dit blog maakt ons leven makkelijker en vertelt ons wat de allerbeste schoonheidsproducten op de markt zijn. Door middel van eerlijke recensies weet je precies wat je tijd en geld waard is, en wat niet.
cynthia 2%

Cynthia

cynthia.nl

Een lifestyle en make-up blog, toegewijd aan de nieuwste huid- en haarverzorgingsmiddelen. Met onder andere Lush, Urban Decay cosmetica, Nivea, Dove en nog veel meer. Krijg de beste beautytips en -tutorials door dit blog te volgen.
Thefashionguitar 2%

Charlotte

thefashionguitar.com

thefashionguitar.com is een geweldige bron van informatie voor alles wat luxe is. Bekijk haar persoonlijke schoonheidsregime en schoonheidstrucs door dit blog te bezoeken.
Lindsey Beljaars 2%

Lindsey Beljaars

lindseybeljaars.nl

Laat je inspireren en geniet van de voordelen van de beste schoonheidsproducten die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn met dit blog. De auteur geeft tips en product recensies over de nieuwste beauty trends die geschikt zijn voor alle huidtypes.
beautiliciousworld 2%

Kirsty

beautiliciousworld.nl

Bent u op zoek naar een eerlijke schoonheidsproductrecensie? Dan is deze site zeker iets voor jou. Alle gepresenteerde producten zijn gegarandeerd uitgeprobeerd en getest, waardoor elke review betrouwbaar is.
curvacious 2%

Desirée

curvacious.nl

Een moederblog die schrijft over alles wat mooi is. Een eersteklas blog dat de beste schoonheidsproducten op de markt levert. Elke productrecensie is eerlijk en betrouwbaar. Naast het aanleren van schoonheidstrends kunnen lezers ook tips en tricks lezen van betrouwbare schoonheidsspecialisten.
choosebeauty 2%

Hanneke van Mackelenbergh

choosebeauty.n

Deze blog leert de lezers het beste schoonheidsritueel en -regime dat een bevredigend resultaat geeft. Kom meer te weten over de nieuwste technologie op het gebied van schoonheid door deze site te volgen.

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!