Beste Ouders blogs 2019

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
SuperDry, Greetz, Treatwell en ABOUT YOU

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

Beste Ouders blogs 2019 bloei.info 45%

Bloei

bloei.info

Bloei.info is een hele handig blog / website voor ouders uit de regio Delft. Er staan leuke verhalen op van ouders met jonge kinderen of baby’s, maar ook andere leuke artikelen zoals “boekbespreking: Simon de Schaker”. Kortom, echt een must-see website voor alle ouders uit deze regio met kinderen t/m ongeveer 12 jaar. Er worden trouwens ook veel evenementen gedeeld op de site, zoals “ouder en kind yoga”, “kinderbeurs” en meer.
Beste Ouders blog 2019 @erikavantielen.be 8%

Erika Van

erikavantielen.be

Erika is een echte artiest op haar eigen manier. Ze is een media influencer, en heeft haar naam groot gemaakt in de media wereld. Hiernaast is ze ambassadeur voor een kinder netwerk. Een werkende moeder zijn is een veelvragende taak. Toch is het haar gelukt om haar website heel populair te maken op internet, waarop ze haar mening deelt over het moederschap.
Beste Ouders blog 2019 @amsterdam-mamas.nl 8%

Amsterdam Mamas

amsterdam-mamas.nl

Deze website is gestart door zes moeders die gezellig samen gaan lunchen in Amsterdam. De groep werd groter, en werd een gemeenschap waarin men verhalen en ideeën met elkaar deelt over het gezinsleven.
Beste Ouders blog 2019 jmouders.nl 8%

JM Ouders

jmouders.nl

Dit is een leuke website die zich richt op de ontwikkeling van kinderen. Lees hier het beste opvoedingsadvies, maar ook over onderwijs, gezondheid en vrije tijd waar gezinnen echt iets aan hebben. Dit is een goed georganiseerde site waarop lezers zonder problemen artikelen kunnen vinden die ze als ouders zullen helpen, vooral over het zorgen voor een kind en hun welzijn.
Beste Ouders blog 2019 @kindercoachingfriesland.nl 7%

Kinder Coaching

kindercoachingfriesland.nl

Deze website richt zich op zowel kinder coaching als volwassenen coaching. Leer meer over leertechnieken van de experts. Elk artikel is goed geschreven, en biedt realistische opvoed oplossingen.
Beste Ouders blog 2019 @babyopkomst.nl 7%

Baby op Komst

babyopkomst.nl

byopkomst.nl is een geweldige site om informatie te vinden over zwangerschap en het avontuur dat zwangerschap heet. Lees hier over hoe je je kansen vergroot om zwanger te worden, over zwanger zijn tot de geboorte, dat alles met een wetenschappelijke basis van gezondheidsexperts.
Beste Ouders blogs 2019 @defamiliezaakdeventer.nl 7%

De Familiezaak

defamiliezaakdeventer.nl

Families zijn nooit perfect, en er zijn tijden dat er conflicten en problemen kunnen ontstaan tussen familieleden. Deze website is er om degenen die een moeilijke periode doorstaan bij te staan. defamiliezaakdeventer.nl biedt bemiddeling aan om conficten op te lossen tussen degenen die aan het scheiden zijn. Deze website heeft als doel families te ondersteunen op de juiste manier.
Beste Ouders blog 2019 @taytayhser.blogspot.com 7%

Karen

taytayhser.blogspot.com

Deze zeer interessante blog is geschreven door een hele drukke moeder die eerlijk en direct is in haar verhalen.
Beste Ouders blogs 2019 citymom.nl 2%

Loes Nieuwdorp

citymom.nl

Kinderkamers, mode voor kinderen, maar ook de musthaves voor elke mama… op citymom.nl vindt je het allemaal. Deze blog staat vol informatie en leuke verhalen en tips voor moeders. Het leuke is dat de blog niet alleen over de kinderen gaat, maar ook over de mama’s zelf. Je moet namelijk niet vergeten soms wat tijd voor jezelf te nemen, en jezelf te verwennen. Het lezen van deze blog alleen al is een heerlijk rustig momentje waar je van kunt genieten.
Beste Ouders blog 2019 @blogs.kenniscentrum-kjp.nl 1%

De Kennis Blogs

blogs.kenniscentrum-kjp.nl

Deze website biedt informatie over mentale gezondheidsproblemen bij kinderen. Lees hier echte verhalen, en breid je kennis uit over kinderpsychologie en vooral over psychische stoornissen bij kinderen. Leer hoe je om moet gaan met bepaalde mentale problemen die veel moderne families meemaken. Deze website geeft lezers goed onderzochte artikelen van betrouwbare bronnen.

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze campagne award geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete Restaurant door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

 

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!