DIY Blog Award 2017

MrKortingscode heeft een aantal bloggers uit Nederland geselecteerd. Deze bloggers maken kans op een prijs in onze MrKortingcode’s DIY Blog Awards 2017. De bloggers zijn uitgekozen op basis van hun kennis van en passie voor DIY.

De kandidaten krijgen allemaal een badge voor hun website, zodat zij kunnen laten zien dat ze genomineerd zijn voor onze award. Daarnaast geven we een symbolische geldprijs. Deze prijs wordt verdeeld over de genomineerden op basis van hoeveel stemmen zijn hebben mogen ontvangen.

Elke stem telt! Jij beslist welke blogger de grootste prijs verdient.

Stem makkelijk en snel hieronder.

Stemmen kan tot 30 November 2017
€500 wordt verdeeld onder de bloggers
Jouw stem is geld waard. Stem nu!
5%
Yvonne is vaak verhuisd in haar leven en heeft al heel wat huizen ingericht en gedecoreerd. Op haar blog Yvestown schrijft ze over huis & tuinieren, koken en bakken en knutselen. Er zit altijd wel iets bij wat je leuk vind!
6%

onlybyme

Barbara schrijft op haar blog over haar leven, boeken, uitjes, ervaringen, reviews/impressies, winacties, actueel nieuws en informatie. Ze is alleenstaande moeder en heeft een grote passie weten te vinden met deze website.
A Happy Home in Holland bevat leuke artikelen over huisdecoratie, typisch Nederlandse dingen, recepten en leuke zelf maak ideetjes.
6%

Mama Scrapelle

Mama Scrapelle beschrijft alles wat ze meemaakt als thuisblijfmama. Hersenspinsels, kook en restaurant tips en DIY projecten komen ook voorbij.
6%

Vosgesparis

Vosgeparis is een hele leuke en interessante design blog. Het is zo veelzijdig dat het moeilijk te beschrijven valt, dus neem zelf een kijkje!
Emmy van Zon en Maan is schrijfster en ze schrijft voornamelijk over Young Adult en Fantasy. Op haar blog schrijft ze over alles wat haar bezighoudt.
6%

Cup of Life

A Cup Of Life is een lifestyleblog voor vrouwen gericht op DIY en interieur. Op dit blog verschijnen dagelijks nieuwe artikelen dus vervelen zal je je niet!
6%

Lady Lemonade

Lady Lemonade is een blog voor vrouwen die een dagelijks momentje voor zichtzelf kunnen gebruiken. Doe DIY inspiratie op, bekijk kinder- en babykamers, probeer nieuwe recepten uit of lees persoonlijke verhalen.
6%

stijlvolmamablog

Stijlvol Mama Blog is een blog voor moeders. Er staan artikelen op over carrière, vakanties en het gezinsleven. Ook als je nog geen kinderen hebt is deze blogt heel interessant!
24%

Annemarij and Hanneke

Annemarij en Hanneke van Hemelsblauw.net delen creatieve inspiratie op hun blog. Ze laten zien hoe je met heel weinig iets heel moois kunt maken! Ben je hier ook benieuwd naar? Neem dan eens een kijkje op deze leuke en creatieve blog.
14%

Silly Sis

Laura is interieurontwerpster en weet van elke woning iets compleet bijzonders te maken. Bent u op zoek naar een complete restyling van uw woning is Laura degene die je aan moet spreken.
Lees meer en stem op je favoriete nominatie
83 personen hebben gestemd
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.