DIY Blog Award 2017
De voting is beëindigd

Deze award is geëindigd!

Bekijk de winnaars hier onde.

Bezoek een van onze populaire actieve kortingscodes om geld te besparen…

Treatwell, Albelli, HP en Otto.

Elsa & Inge
23%

Elsa & Inge

Vroeger was het alleen Elsa, nu is het Elsa en Inge. Dubbelop inspiratie dus! ElsaR staat gevuld met DIY's voor je interieur en voor in je keuken. Ze hebben handige seizoensgerichte categorieën, een voor recepten en een voor het interieur, zodat je makkelijk datgene kan vinden waar je zin in hebt.
Siefs home
18%

Siefs home

Tweede plaats
Siefs Home is een DIY interieur blog met prachtige fotografie en ongelooflijk originele ideeën die je nergens anders tegenkomt. Sifra maakt van een huis zowel een knus thuis als een bijzonder kunstproject, zonder dat het te overdreven wordt. Je kan jouw inspiratie uit haar eigen blog halen en het zelf doen, of Sifra om hulp vragen om je huis in te richten. Zeker de moeite waard!
Derde plaats
Emmy van Zon en Maan is schrijfster en ze schrijft voornamelijk over Young Adult en Fantasy. Op haar blog schrijft ze over alles wat haar bezighoudt.
Mariska
11%
Mariska heeft een creatief hart dat graag werkt met natuurlijke producten. Op hoemaakjedat.com deelt ze al haar ideeën met de wereld op een vrolijke en duidelijke manier waardoor het geen enkel probleem is haar instructies op te volgen. De uitgebreide selectie huisgemaakte verzorgingsproducten is onze favoriet!
Annemarij and Hanneke
10%

Annemarij and Hanneke

Annemarij en Hanneke van Hemelsblauw.net delen creatieve inspiratie op hun blog. Ze laten zien hoe je met heel weinig iets heel moois kunt maken! Ben je hier ook benieuwd naar? Neem dan eens een kijkje op deze leuke en creatieve blog.
Tessa is een creatieve vrolijke dame die graag met haar handen bezig is. Al haar ideeën deelt ze op The DIY Life, met een vleugje aan persoonlijke verhalen er doorheen. Een heerlijk afwisselende blog met originele DIY's.
liefkleinwonder
5%

liefkleinwonder

Judith blogt wekelijks over de vooruitgangen van haar zoontje Jayden. Op Lief Klein Wonder schijnt de liefde duidelijk naar voren. Iedere moeder herkent zichzelf in de verhalen van Judith. Naast alles over Jayden blogt ze ook veel over DIY's, lifestyle en komen er regelmatig winacties op de website voorbij.
Silly Sis
4%

Silly Sis

Sillysis is een vrolijke, moderne en goed gevulde website met een grote variatie. Ze vertelt veel over lifestyle, haar reizen en eten, inclusief een berg recepten die je zelf uit kunt proberen, maar het leukste aan haar website is natuurlijk de DIY afdeling. Het grootste deel van haar DIY categorie concentreert zich op woninginrichting en hoe je net dat beetje extra kan maken voor de feestdagen.
Sugar Frame
3%

Sugar Frame

Leonie is een echte doorzetter die het positieve van het leven in blijft zien no matter what er op haar pad komt. Haar sterke positieve outlook op het leven is er een die iedereen inspireert. Op haar blog deelt ze alles wat ze in het leven tegenkomt en hoe ze daarmee omgaat.
Followmemove is een vrolijke blog geschreven door Anja, die niets liever doet dan met haar neus in de boeken zitten. Haar blog is dan ook gevuld met de beste boeken en bergen boekrecensies waar je genoeg leesideeën vandaan kunt halen om een weekend mee door te komen.
A Happy Home in Holland bevat leuke artikelen over huisdecoratie, typisch Nederlandse dingen, recepten en leuke zelf maak ideetjes.
Cup of Life
1%

Cup of Life

A Cup Of Life is een lifestyleblog voor vrouwen gericht op DIY en interieur. Op dit blog verschijnen dagelijks nieuwe artikelen dus vervelen zal je je niet!
onlybyme
1%

onlybyme

Barbara schrijft op haar blog over haar leven, boeken, uitjes, ervaringen, reviews/impressies, winacties, actueel nieuws en informatie. Ze is alleenstaande moeder en heeft een grote passie weten te vinden met deze website.
Op Craft Addiction wordt ieder denkbaar materiaal gebruikt om iets geheel nieuws te creëren. Je kan het zo gek niet bedenken of ze weten er hier kunst van te maken. De diversiteit is dan ook enorm en je creativiteit kan hier gemakkelijk alles kwijt!
draad and praat
0%

draad en praat

Draad en Praat vertelt je alles wat je weten moet over haken. De meest originele haakpatronen in heldere taal uitgelegd kan je hier allemaal vinden. Ze hebben prachtige voorbeelden waardoor het duidelijk wordt dat haken iets leuks en moderns kan zijn voor iedereen.
Yvonne
0%
Yvonne is vaak verhuisd in haar leven en heeft al heel wat huizen ingericht en gedecoreerd. Op haar blog Yvestown schrijft ze over huis & tuinieren, koken en bakken en knutselen. Er zit altijd wel iets bij wat je leuk vind!
Met de herfst voor de deur is er niets fijner dan een berg met boeken klaar hebben liggen om de regenachtige dagen mee door te komen. Nakita is een echte boekenworm en heeft ontelbare reviews klaar liggen zodat jij het boek uit kan kiezen wat het beste bij je past. Daarnaast is haar website ook nog gevuld met interviews met auteurs, wat deze blog net nog een beetje extra geeft.
stijlvolmamablog
0%

stijlvolmamablog

Stijlvol Mama Blog is een blog voor moeders. Er staan artikelen op over carrière, vakanties en het gezinsleven. Ook als je nog geen kinderen hebt is deze blogt heel interessant!
Lady Lemonade
0%

Lady Lemonade

Lady Lemonade is een blog voor vrouwen die een dagelijks momentje voor zichtzelf kunnen gebruiken. Doe DIY inspiratie op, bekijk kinder- en babykamers, probeer nieuwe recepten uit of lees persoonlijke verhalen.
Laura is interieurontwerpster en weet van elke woning iets compleet bijzonders te maken. Bent u op zoek naar een complete restyling van uw woning is Laura degene die je aan moet spreken.
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Gefeliciteerd!

Hier is jouw badge.
Pas de afmetingen van jouw badge aan
px
Kopieer als HTML code

Gefeliciteerd!

Hier is jouw certificaat
Kopieer als HTML code
  1. Home
  2. DIY Blog Award 2017