Fitness Blogs Award 2018
De voting is beëindigd

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Otto!

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

super-shape.nl
48%
Eveline is diëtist, toegepast psycholoog en auteur van het boek 'Nu afvallen en nooit meer aankomen'. Ze is gespecialiseerd in de psychologie van het afvallen en op gewicht blijven. Ze vindt dat alle vrouwen het verdienen om lekker in hun vel te zitten en ze heeft er daarom haar missie van gemaakt om andere vrouwen hierbij te helpen met haar blog, boek en haar afslankstudio Super Shape.
Buiten-Yoga
22%

Buiten-Yoga

Tweede plaats
Yoga in de buitenlucht, voor net die extra dimensie en verbinding met de natuur. Dat is wat buiten-yoga.nl voor je doet, een online platform die alle outdoor lessen, workshops, evenementen, retraites en opleidingen in Nederland in kaart brengt. Van strandyoga tot aan yoga in natuurgebieden, allemaal heel handig op te zoeken op de website. Als docent kan je je aanmelden om je lessen op de kaart te zetten. En in de blog worden ervaringen en projecten gedeeld en de laatste weetjes op yoga gebied voor al je yoga-inspiratie!
fitgirlcode
8%

Fit Girl Code

Derde plaats
Het team achter Fit Girl Code motiveert je om de fitste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Een hele community van meiden staan hier voor je klaar om je net dat duwtje in de rug te geven om gezonder te eten of meer te sporten. De website staat boordevol heerlijke en gezonde recepten, work-outs en persoonlijke motiverende verhalen om een gezondere levensstijl aan te nemen. Daarnaast bieden ze verschillende gidsen aan die je van begin tot eind ondersteunen op je weg naar een gezonder leven.
boostyourhealth
6%

Boost Your Health

Boost Your Health is he grootste online health & lifestyle platform van Nederland. Het is een groot online magazine, waarop je naast fitness work-outs ook alles over gezondheid, eten, beauty, mode en lifestyle kan vinden. De hele website is zo ingedeeld dat je alles kan vinden waar je naar op zoek bent. In de fitness categorie vind je alles van de beste work-outs die je zelf thuis kan doen tot de beste sportkleding en motiverende verhalen. Een inspirerende blog die iedereen wilt volgen.
dutch4health
3%

Dutch 4 Health

Het stel Kjell en Carmen begonnen in 2013 samen het Dutch4Health magazine, wat ze vervolgens uitbreidden met de blog. Ze zijn een echt fit couple, en hun blog is dan ook gevuld met de beste work-outs en fitnessschema’s. Ze hebben beiden opleidingen gevolgd in fitness en voeding en zijn al jaren actief op het gebied. Je kan er dan ook zeker vanuit gaan dat de informatie die zij bieden betrouwbaar is! Daarnaast vind je heerlijke en gezonde recepten, motiverende verhalen en interviews op de blog.
fitbeauty
3%

Fit Beauty

Teni is iemand die zeker het meeste uit het leven weet te halen. Op haar blog Fit Beauty deelt ze alles wat haar een gezonder én een gelukkiger mens maakt. Naast de meest gezonde (en heerlijke!) recepten deelt ze hier ook work-outs, maar ook ervaringen over haar reizen, beauty en meer persoonlijke verhalen. Al met al heeft ze door de jaren heen een geweldig online magazine op weten te bouwen waar iedere jonge vrouw inspiratie uit kan halen om haar leven een stuk leuker en positiever te maken!
Fit NL
3%

FIT.nl

Fit.nl ontstond enkele jaren geleden vanuit een groep studenten die niet genoeg correcte informatie over gezond leven op internet konden vinden. Daarom besloten zij gezamenlijk dit blog te beginnen. De website is inmiddels uitgegroeid tot het grootste online sport- en gezondheidsplatform van Nederland en België. De website staat vol met oefeningen, voedingstips en –supplementen en er staat een team van personal trainers en diëtisten voor je klaar om je te helpen.
ahealthylife
2%

Juglen Swan

A Healthy Life is een blog dat is begonnen door voedingsdeskundige Juglen. Hij gelooft in een natuurlijke levensstijl. Op zijn blog weet hij de bijzondere combinatie tussen moderne wetenschap en eeuwenoude kennis te maken, wat zijn blog zeker one of a kind maakt. Hij heeft een enorm uitgebreid scala aan onderwerpen op zijn blog, van eten en recepten naar uiteraard de beste work-outs, maar ook tips om bijvoorbeeld je hersenen te trainen!
optimavita
2%

Optima Vita

De Groningse Marloes is afgestudeerd sportprofessional en diëtiste. Na al meerdere jaren haar eigen praktijk te hebben gehad, besloot ze haar kennis te delen met een breder publiek via de blog Optima Vita. Zij weet dan ook de allerbeste fitnesstips met je te delen, allen in een heldere taal uitgelegd en veel die je makkelijk gewoon thuis kan doen. Ze heeft natuurlijk ook de beste voedingstips en een aantal persoonlijke en motiverende verhalen, meer dan genoeg inspiratie om je leven een flinke boost te geven!
Urbanrunners.nl
2%

Urban Runners

Urban Runners laat je zien dat hardlopen niet zomaar hardlopen is, en dat je dit ook gewoon in de stad kan doen. De allerbeste hardlooproutes door steden en de beste gear voor hardlopen in de stad vind je hier allemaal op de website. De website is begonnen door een groep vrienden die regelmatig in hun stad Amsterdam samen gingen hardlopen en is nu uitgegroeid tot dit grote online hardloop magazine.
Hardloop.net
1%
Voor iedere hardloop fanaat is Hardloop.net zeker een blog om in de gaten te houden. Hier kan je alles vinden, van training schema’s tot marathons en de beste hardloop gear. Er is een handige categorie voor beginners, waardoor de website geschikt is voor iedereen, en er is een lijst met apps en andere technische tools die van pas komen. Een grote lijst aan bloggers heeft bijgedragen aan de website, die tevens persoonlijke verhalen delen. De website biedt dus een mooie afwisseling aan onderwerpen, allen hardloop-gerelateerd en praktisch ingedeeld.
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Gefeliciteerd!

Hier is jouw badge.
Pas de afmetingen van jouw badge aan
px
Kopieer als HTML code

Gefeliciteerd!

Hier is jouw certificaat
Kopieer als HTML code
  1. Home
  2. Fitness Blogs Award 2018