Food Blogs Award 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Otto!

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

Fratello & Sorella 49%

Fratello & Sorella

fratello-sorella.nl

Olijfboer Frans woont en werkt in Puglia, het zuiden van Italië. Op Fratello Sorella schrijft hij over heerlijk Italiaans eten en het leven als olijfboer. Daarnaast schrijft hij wekelijks met zijn Amsterdamse zus Karin, een culinair journaliste. Ze hebben de website zo ingedeeld dat je gemakkelijk de gerechten of verhalen kan vinden die je zoekt. Een website boordevol informatie over het lekkerste eten!
Nominee 2 13%

Daphne

foodinista.nl

Daphne is helemaal gek van alles wat met eten te maken heeft. Je kan haar er dus ook altijd op vertrouwen dat ze de beste restaurantjes en recepten weet te vinden. Haar blog is naast een uitgebreide collectie aan recepten en restaurant tips tevens een reisblog en vertelt ze over haar gezin en persoonlijke leven. Deze persoonlijke draai aan Foodinista maakt Daphne’s blog een van de top food blogs om te volgen.
Wessalicious 10%

Wessalicious

wessalicious.com

Op Wessalicious kom je erachter hoe afwisselend, heerlijk en verrassend de vegetarische keuken is. Hier worden keukens van over de hele wereld in een vegetarisch jasje gestoken. Je vindt hier altijd wel een nieuw gerecht dat je uit wilt proberen, boordevol geuren, smaken en kleuren. Daarnaast kan je hier ook inspiratie opdoen voor ontbijt, taart, feesten en nog veel meer. De website is in handige categorieën ingedeeld zodat je snel en makkelijk iets lekkers kan vinden.
Sanne 8%

Sanne

foodensomuchmore.nl

Als afgestudeerd diëtiste is Sanne iemand die weet waar ze het over heeft wat betreft voeding. Op haar blog deelt ze vooral het heerlijke en het goede en laat ze al haar inspiratie los. Je vindt hier dan ook heerlijke recepten. Daarnaast is ze een ongelooflijk positief persoon, iets wat echt van haar blog afstraalt. Het is dan ook een van de meest persoonlijke Food Blogs die je tegen kan komen!
Nominee 5 4%

Shemara

eerlijkereten.nl

Shemara had last van bepaalde gezondheidsklachten, waardoor ze gedwongen was haar eetgewoonten onder de loep te nemen. Ze had een grote passie voor koken en wist in het begin niet helemaal hoe ze het aan moest pakken. Maar het duurde niet lang voor ze het plezier vond in het bewust koken. Dat betekent voornamelijk veganistisch, biologisch, met superfoods en enorm bewust van de ingrediënten en voedingswaarden van het eten. Ze is afgestudeerd natuurvoedingsdeskundige, en je kan er zeker van op aan dat haar gerechten gezond, bewust en om te smullen.
Nominee 4 3%

Daisy

ilovehealth.nl

Daisy houdt er een gezonde levensstijl op na, maar zou zichzelf absoluut geen health freak noemen. Een beetje genieten van het leven mag natuurlijk ook weleens, vind ze, en wie kan het daar nou niet mee eens zijn? Ze deelt hier regelmatig de heerlijkste en gezondste recepten, alle informatie over de voedingswaarden die je nodig hebt, sport, reizen en ze heeft regelmatig geweldige winacties!
Nominee 8 3%

Harmke

missglutenvrij.nl

Iedereen die een glutenvrij dieet volgt weet hoe ingewikkeld het af en toe kan zijn om lekkere, gezonde, en simpele recepten te vinden. En al helemaal om plekjes te vinden waar je ongestoord uit eten kan gaan. Miss Glutenvrij helpt je hierbij. Ze weet de heerlijkste gerechten en de leukste restaurants te vinden, en al deze geheimen deelt ze hier op haar blog.
Renskroes.com 3%

Rens

renskroes.com

Rens houdt van het goede leven, en dat is iets wat je duidelijk in haar blog naar voren ziet komen. Heerlijk aan haar website is dat ze naast de lekkerste recepten ook praktische kooktips heeft, waardoor het maken van je eigen gerechten ineens een heel stuk beter gaat. De afwisseling van recepten is gigantisch en het gaat hierbij vooral om gezelligheid!
Nominee 3 2%

Rozemarijn

etenmetroos.nl

Rozemarijn, ook wel bekend als Roos, is afgestudeerd kok. Haar passie voor koken deelt ze graag met de wereld. De vrolijke Leidse maakt de heerlijkste gerechten, en al bij het zien van haar foto’s begin je met watertanden. Naast recepten en hotspots vind je hier ook keukentechnieken waar je nog nooit eerder van gehoord hebt, maar die het leven in de keuken wel een heel stuk makkelijker maken. Roos deelt al haar culinaire geheimen!
Nominee 6 2%

Billy

leukegeit.nl

Leuke Geit is een blog vol leukigheid. Dit is de blog die je moet volgen als je van een lekkere dosis humor houdt. Billy, de leuke geit achter Leuke Geit, houdt van een bewust, gezond en leuk leven. Al zijn geheimen om dit waar te maken vind je terug op zijn blog. Eten is daar natuurlijk een enorm groot onderdeel van. Billy eet plantaardig en voor iedereen die daar ook van houdt moet je hier zeker eens kijken.
Nominee 9 2%

Barbara

barbaraeet.nl

Barbara Eet is een blog waarop alles geheel zuivelvrij, glutenvrij en zonder E-nummers is. Iedereen is zich er inmiddels steeds meer van bewust hoeveel beter het is om gezond, bewust en natuurlijk te eten. Barbara helpt je een handje op weg met dit dieet en laat zien dat dit eigenlijk een heel stuk makkelijker en lekkerder is dan veel mensen aanvankelijk denken. Daarnaast kan je hier ook allerlei lekkere en gezonde snacks vinden.
Amber 1%

Amber

amberalbarda.nl

Amber werkt als professioneel voedingscoach en heeft inmiddels meerdere kookboeken op haar naam staan. Op haar website kan je er dan ook verzekerd van zijn dat je gegronde informatie vindt. De blog is gevuld met zowel heerlijke als gezonde recepten en er is een categorie met praktische tips, die gaan van kookgerei tot informatie over bepaalde ingrediënten. Voor iedereen die gezond en bewust door het leven wil gaan maar toch wil genieten, moet hier zijn!

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!