Fotografie Blog Awards 2017
De voting is beëindigd

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Otto!

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

53%

Frank Doorhof

Frank Doornhof staat bekend om zijn prachtige portretfotografie van Bekende Nederlanders. Zijn website is goed gevuld met zijn indrukwekkende portfolio, maar belangrijker nog is het Youtube kanaal dat hij regelmatige update met tips en tricks over fotografie.
12%

Kom Fotograferen

Tweede plaats
Iedereen die wil leren fotograferen zit helemaal goed bij Kom Fotograferen. De lessen zijn overzichtelijk en goed opgebouwd zodat je van begin tot eind alles leert over fotografie. Je kan groepsworkshops volgen of privé lessen volgen.
10%

defoto blogger

Derde plaats
De Fotologger maakt fotografie toegankelijk voor iedereen. De blogs bevatten heldere en duidelijke informatie waar iedereen mee aan de slag kan. Ze hebben zelfs geweldige tips om de mooiste foto’s met je smartphone te maken. Daarnaast bieden ze ook nog workshops aan waardoor iedereen op professionele wijze met fotografie aan de slag kan.
6%

postproduktie

Post Produktie is een prachtige georganiseerde website dat alles over fotografie vertelt. Het is een van de meest uitgebreide Nederlandstalige fotografie websites. Hier kan je alles lezen over de geschiedenis van fotografie en iedere soort fotografie. Er zijn tevens verschillende video's om het nog pakkender te maken.
6%

studio brenstijl

Op Studie Brenstijl deelt Brenda haar passies. Die passies gaan over het inrichten van haar woning en fotografie. De combinatie van de twee komt goed samen op haar persoonlijke blog. De blog staat vol met inspiratie en ze geeft je graag een kijkje in haar eigen woning.
4%

De rooij Fotografie

Mark de Rooij heeft het voor elkaar gekregen om een van de meest uitgebreide fotografie websites op te zetten. Met handige video tutorials, cursussen op locatie én online, en ontelbare tips om de meest prachtige foto’s te maken. Dit is een website die je zeker wilt volgen wanneer je meer met fotografie wilt gaan doen.
2%

Bas Meelker

Bas Meelker is landschapsfotograaf en staat door heel Nederland bekend om zijn dramatische werk. Voor Bas is fotografie een kunst. Dat weerspiegelt in zijn werk. De composities en het gebruik van licht zijn prachtig. In zijn blog komen zijn foto’s op mooi groot en scherp formaat naar voren. Bas schrijft ook, over zijn reizen en ervaringen als fotograaf, maar ook praktische tips waardoor ook jij meer uit jouw fotografie kunt halen.
2%

Photo Facts

Photofacts concentreert zich minder op het laten zien van mooie fotografie, maar des te meer op interessante, goed geschreven en praktische artikelen waardoor jij zelf met fotografie aan de slag kan en er alles uit kan halen wat je wilt. Daarnaast schrijven ze ook regelmatig nieuwtjes met betrekking tot fotografie – nieuwe camera’s, awards en andere ontwikkelingen in de fotografiewereld. Hun social media is enorm actief en zeker het volgen waard.
2%

Liesbeth

Liesbeth is professioneel fotografe en doet dit al een geruime tijd. Haar website is gevuld met haar portfolio, cursussen en een grote overredingsdrang om met haar samen te werken. Haar specialiteit is bedrijfsfotografie en als je een portret wilt van jouw medewerkers, moet je zeker bij Liesbeth aankloppen. Daarnaast heeft ze een breed netwerk van andere professionals waarmee ze samen werkt zodat ze echt een origineel product kan ontwikkelen.
1%

Johannes Klapwijk

Johannes Klapwijk heeft een passie voor natuur en een passie voor fotografie en dat komt erg duidelijk naar voren in zijn prachtige website. Zijn doel is om de schoonheid en veelzijdigheid van de natuur sfeervol en boeiend vast te leggen en hij fotografeert een breed scala aan onderwerpen. Het mooiste aan zijn fotografie is dat de wisseling van de seizoenen zo mooi naar voren komt.
1%
Marit Hilarius is een jonge, vrolijke meid met een grote passie voor fotografie. Haar passie en enthousiasme wil ze graag delen met de wereld en dit doet ze door middel van haar blog. Haar website is prachtig, ze heeft een goede social media aanwezigheid en ze heeft een breed aantal onderwerpen op haar blog waar je veel van kan leren en inspiratie uit kan halen.
1%

moor fotografie

Moorfotografie.nl is een heldere en duidelijke blog over alles dat met fotografie te maken heeft. Hier kan je alle inspiratie opdoen om je eigen fotografiekunsten te ontwikkelen, niet alleen door het bekijken van hun mooie fotografie, maar ook met dank aan de helder geschreven behulpzame blogartikelen.
0%

nienke van denderenfotografie

Nienke van Denderen is een gerenomeerd bruiloftsfotografe in Nederland. Haar prachtig opgezette website is ten eerste een portfolio van haar werk, een plek waar je haar prachtige werk kan bewonderen. Nienke deelt hier haar liefde voor zowel fotografie als de wereld, die door haar ogen net een beetje mooier wordt.
0%
Zoom concentreert zich op de beginnende fotograaf en is een ondersteunende website van een magazine. De website is tot aan de nok gevuld met foto’s in ontelbare categorieën van verschillende fotografen. Ze bieden een uitgebreid nieuwsaanbod met al het fotografienieuws van evenementen tot nieuwe camera’s, reviews en een forum.
0%

sjurlie

Sjurlie concentreert zich voornamelijk op het fotograferen van mensen. Daarbij probeert ze de ziel van haar onderwerp vast te leggen en de emoties naar voren te laten komen zodat de foto echt een herinnering wordt. Haar grootste passies zijn bruidsfotografie en baby fotoshoots.
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Gefeliciteerd!

Hier is jouw badge.
Pas de afmetingen van jouw badge aan
px
Kopieer als HTML code

Gefeliciteerd!

Hier is jouw certificaat
Kopieer als HTML code
  1. Home
  2. Fotografie Blog Awards 2017