Fotografie Blog Awards 2017

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Otto!

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

Frank Doorhof 53%

Frank Doorhof

frankdoorhof.com

Frank Doornhof staat bekend om zijn prachtige portretfotografie van Bekende Nederlanders. Zijn website is goed gevuld met zijn indrukwekkende portfolio, maar belangrijker nog is het Youtube kanaal dat hij regelmatige update met tips en tricks over fotografie.
Kom Fotograferen 12%

Kom Fotograferen

komfotograferen.nl

Iedereen die wil leren fotograferen zit helemaal goed bij Kom Fotograferen. De lessen zijn overzichtelijk en goed opgebouwd zodat je van begin tot eind alles leert over fotografie. Je kan groepsworkshops volgen of privé lessen volgen.
defoto blogger 10%

defoto blogger

defotoblogger.nl

De Fotologger maakt fotografie toegankelijk voor iedereen. De blogs bevatten heldere en duidelijke informatie waar iedereen mee aan de slag kan. Ze hebben zelfs geweldige tips om de mooiste foto’s met je smartphone te maken. Daarnaast bieden ze ook nog workshops aan waardoor iedereen op professionele wijze met fotografie aan de slag kan.
postproduktie 6%

postproduktie

postproduktie.nl

Post Produktie is een prachtige georganiseerde website dat alles over fotografie vertelt. Het is een van de meest uitgebreide Nederlandstalige fotografie websites. Hier kan je alles lezen over de geschiedenis van fotografie en iedere soort fotografie. Er zijn tevens verschillende video's om het nog pakkender te maken.
studio brenstijl 6%

studio brenstijl

studiobrenstijl.nl

Op Studie Brenstijl deelt Brenda haar passies. Die passies gaan over het inrichten van haar woning en fotografie. De combinatie van de twee komt goed samen op haar persoonlijke blog. De blog staat vol met inspiratie en ze geeft je graag een kijkje in haar eigen woning.
De rooij Fotografie 4%

De rooij Fotografie

derooijfotografie.nl

Mark de Rooij heeft het voor elkaar gekregen om een van de meest uitgebreide fotografie websites op te zetten. Met handige video tutorials, cursussen op locatie én online, en ontelbare tips om de meest prachtige foto’s te maken. Dit is een website die je zeker wilt volgen wanneer je meer met fotografie wilt gaan doen.
Bas Meelker 2%

Bas Meelker

basmeelker.nl

Bas Meelker is landschapsfotograaf en staat door heel Nederland bekend om zijn dramatische werk. Voor Bas is fotografie een kunst. Dat weerspiegelt in zijn werk. De composities en het gebruik van licht zijn prachtig. In zijn blog komen zijn foto’s op mooi groot en scherp formaat naar voren. Bas schrijft ook, over zijn reizen en ervaringen als fotograaf, maar ook praktische tips waardoor ook jij meer uit jouw fotografie kunt halen.
photo facts 2%

Photo Facts

photofacts.nl

Photofacts concentreert zich minder op het laten zien van mooie fotografie, maar des te meer op interessante, goed geschreven en praktische artikelen waardoor jij zelf met fotografie aan de slag kan en er alles uit kan halen wat je wilt. Daarnaast schrijven ze ook regelmatig nieuwtjes met betrekking tot fotografie – nieuwe camera’s, awards en andere ontwikkelingen in de fotografiewereld. Hun social media is enorm actief en zeker het volgen waard.
Liesbeth 2%

Liesbeth

stapfoto.nl

Liesbeth is professioneel fotografe en doet dit al een geruime tijd. Haar website is gevuld met haar portfolio, cursussen en een grote overredingsdrang om met haar samen te werken. Haar specialiteit is bedrijfsfotografie en als je een portret wilt van jouw medewerkers, moet je zeker bij Liesbeth aankloppen. Daarnaast heeft ze een breed netwerk van andere professionals waarmee ze samen werkt zodat ze echt een origineel product kan ontwikkelen.
Johannes Klapwijk 1%

Johannes Klapwijk

johannesklapwijk.com

Johannes Klapwijk heeft een passie voor natuur en een passie voor fotografie en dat komt erg duidelijk naar voren in zijn prachtige website. Zijn doel is om de schoonheid en veelzijdigheid van de natuur sfeervol en boeiend vast te leggen en hij fotografeert een breed scala aan onderwerpen. Het mooiste aan zijn fotografie is dat de wisseling van de seizoenen zo mooi naar voren komt.
Marit Hilarius 1%

Marit Hilarius

mhilariustutorials.nl

Marit Hilarius is een jonge, vrolijke meid met een grote passie voor fotografie. Haar passie en enthousiasme wil ze graag delen met de wereld en dit doet ze door middel van haar blog. Haar website is prachtig, ze heeft een goede social media aanwezigheid en ze heeft een breed aantal onderwerpen op haar blog waar je veel van kan leren en inspiratie uit kan halen.
Moor fotografie 1%

moor fotografie

moorfotografie.nl

Moorfotografie.nl is een heldere en duidelijke blog over alles dat met fotografie te maken heeft. Hier kan je alle inspiratie opdoen om je eigen fotografiekunsten te ontwikkelen, niet alleen door het bekijken van hun mooie fotografie, maar ook met dank aan de helder geschreven behulpzame blogartikelen.
nienke van denderenfotografie 0%

nienke van denderenfotografie

nienkevandenderenfotografie.nl

Nienke van Denderen is een gerenomeerd bruiloftsfotografe in Nederland. Haar prachtig opgezette website is ten eerste een portfolio van haar werk, een plek waar je haar prachtige werk kan bewonderen. Nienke deelt hier haar liefde voor zowel fotografie als de wereld, die door haar ogen net een beetje mooier wordt.
Zoom 0%

Zoom

zoom.nl

Zoom concentreert zich op de beginnende fotograaf en is een ondersteunende website van een magazine. De website is tot aan de nok gevuld met foto’s in ontelbare categorieën van verschillende fotografen. Ze bieden een uitgebreid nieuwsaanbod met al het fotografienieuws van evenementen tot nieuwe camera’s, reviews en een forum.
sjurlie 0%

sjurlie

sjurlie.nl

Sjurlie concentreert zich voornamelijk op het fotograferen van mensen. Daarbij probeert ze de ziel van haar onderwerp vast te leggen en de emoties naar voren te laten komen zodat de foto echt een herinnering wordt. Haar grootste passies zijn bruidsfotografie en baby fotoshoots.

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!