Fotografie Blogs Award 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Otto!

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

Peter 50%

Peter van Veen

moorfotografie.nl

Peter Van Veen is een echte fan van fotografie. Hij besteed veel tijd aan zijn blog maar ook aan diverse workshops. Op zijn blog schrijft hij over fotografie in het algemeen, maar ook over fotobewerking, dingen die hij meemaakt tijdens zijn fotosessies, fotografie boeken en nog veel meer.
Iris 21%

Iris van Meijl

irisvanmeijl.nl

Iris is gespecialiseerd in paardenfotografie. Ze is gespecialiseerd in het scheppen van beelden en het perfectioneren hiervan. Ook is ze al vele jaren actief in de paardensport en weet hierdoor veel over de omgang met paarden en wat de klant graag wilt zien. In haar blog deelt ze de fijne kneepjes van paardenfotografie en hoe het leven van een beroepsfotograaf eruit ziet. Daarnaast geeft ze ook fotografie workshops voor de beginnende en gevorderde fotograaf.
Lizet 10%

Lizet Beek

lizetbeek.nl

Lizet Beek heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze heeft een echte passie voor fotografie, en dat is te zien aan de prachtige foto’s op haar website. Of je nu foto’s wil van een populaire Cake-smash, je lieve hondje of van jezelf, Lizet maakt er telkens weer iets moois van.
Johan van der Wielen 4%

Johan van der Wielen

johanvanderwielen.nl

Johan van der Wielen is een enthousiast, actief en professioneel natuurfotograaf. Hij doet niets liever dan met zijn camera de natuur in trekken om landschappen en dieren vast te leggen. Hij gaat op zoek naar het meest dramatische licht en zijn fotografie is dan ook op zijn zachtst indrukwekkend te noemen. Op zijn blog vind je bijzondere fotoreportages van reizen die hij heeft gemaakt, evenals tutorials, reviews en workshops.
basdemeijer 3%

Bas de Meijer

basdemeijer.nl

Bas de Meijer fotografeert en blogt al jaren, en een combinatie van de twee opzetten was voor hem niet meer dan de natuurlijke gang van zaken. Hij richt zich op zijn blog op fotojournalistiek, straatfotografie en portretfotografie. Alle dingen en gebeurtenissen die hij onderweg tegenkomt, legt hij vast, en de meest bijzondere verhalen en foto’s deelt hij hier. Dit is dan ook een zeer bijzondere fotografie blog die je niet overal tegenkomt.
fotografille 2%

Evelien Oerlemans

fotografille.nl

Evelien is het brein achter de website Fotografille, een blog goed gevuld met de allerbeste fotografie tips. De website is handig ingedeeld, met een categorie over “basiskennis” om rustig aan op weg te komen, maar dat is niet waar Evelien stopt. Naast haar uitgebreide tips en reviews houdt ze ook regelmatig fotowedstrijden onder de lezers. Ook erg mooi aan haar blog is het vleugje persoonlijke wat ze eraan geeft in haar Lifestyle afdeling, iets wat je niet op veel fotografieblogs tegenkomt.
Bert Bulder 2%

Bert Bulder

bertbulder.nl

Bert Bulder is een liefhebber van kunst en cultuur. Zijn blog is een verzameling van alles wat hij lief heeft, en hij trekt er met de camera op uit om dingen vast te leggen. Zo gaat hij van Van Gogh naar Marijke van Os, maar deelt hij ook reviews van de beste camera’s en tips om de mooiste foto’s te maken op zijn website. De website is dan ook een aanrader voor eenieder die ook een hart voor kunst heeft. Ook architectuurliefhebbers en architectuurfotografen kunnen hier zeker terecht.
fbs-fotografie 2%

FBS-fotografie

fbs-fotografie.nl

Bij FBS Fotografie gaat het allemaal om liefde. Liefde tussen een stel, liefde tussen ouders en kind en liefde tussen vrienden. De fotografe kiest er over het algemeen voor om de foto’s buiten te maken, omdat mensen zich dan vrijer voelen en meer genieten. De foto’s zijn een prachtige weerspiegeling van de diepste emoties die wij als mensen kennen. Inmiddels heeft ze ook workshops opgericht, dus als je net zo verliefd bent op deze foto’s kan je zeker eens contact opnemen!
mooibelichttrouwreportages 2%

Christiaan de Groot

mooibelichttrouwreportages.nl

Voor liefhebbers van onconventionele, bijzondere en creatieve huwelijksfotografie is Mooi Belicht een absolute must. Hier vind je huwelijksfoto’s die buiten de standaard gaan en bijna aandoen als schilderijen uit de Gouden Eeuw. Op de website vind je allerlei verslagen van huwelijken, waaronder zelfs een bruiloft in Iran. Een mix van enorm bijzondere foto’s met prachtige verhalen.
Ruud Rodermond 2%

Ruud Rodermond

ruudrodermond.nl

Ruud Rodermond is een ervaren fotograaf die veel foto’s op zijn blog deelt. Hij is in verschillende evenementen gespecialiseerd, zoals bruiloften, zwangerschap, newborn en gezinsfotografie. Maar ook voor een Love shoot kun je bij hem terecht. Dankzij deze moderne blog weet je wat de kwaliteit is van zijn werk, en kun je leuke ideeën opdoen voor een fotoshoot.
Petra Lenssen 1%

Petra Lenssen

petralenssen.nl

Petra’s allergrootste passie is fotografie, en dat is iets wat je op haar website uiteraard onmiddellijk naar voren ziet komen. Ze weet de wereld op net een andere manier te observeren en dat op een prachtige manier vast te leggen. Haar fotografie is enorm breed en ze houdt zich niet aan een niche, maar ze zijn allen persoonlijk en bijzonder. Naast de enorm prachtige galerijen op de website vind je een aantal persoonlijke verhalen.

raisazwart 1%

Raisa

raisazwart.com

Raisa is in eerste instantie huwelijksfotografe, maar ze zoekt de kunst in alles wat ze in de wereld tegenkomt. Haar blog is een combinatie tussen een portfolio, een dagboek, tips en tricks en verslagen van haar fotosessies en reizen. Ze heeft tussen de hooiberg van fotografen het voor elkaar weten te krijgen haar eigen stijl te ontwikkelen waardoor ze er zeker uitspringt.
Robbie Veldwijk 0%

Robbie Veldwijk

robbieveldwijk.nl

Robbie Veldwijk is al ruim meer dan tien jaar actief bezig met fotografie, en heeft als minor tijdens zijn studie ook een half jaar de fotovakschool gevolgd. Op de blog deelt hij voornamelijk zijn persoonlijke ervaringen als fotograaf, iets wat je niet overal tegenkomt en wat enorm leuk is om te lezen. Hij specialiseert in macrofotografie en landschapsfotografie, en hij weet de meest indrukwekkende platen te schieten. Zijn portfolio is dan ook zeker de moeite waard.

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!