Health and Fitness Blog Award 2017
De voting is beëindigd

Yvonne van de leuke blog Fit Food Health geeft graag een kijkje in haar eigen leven. De studente Voeding & Diëtetiek deelt gezonde recepten en is online coach. Een leerzame blog vol inspiratie!
15%

Body & Power

Second Place
Bodyenpower.nl is naast de grootste en bekendste fitnessblog van Nederland ook een goede webwinkel. Whey eiwitten, creatine, vitaminen en omega 3: hier kun je alles vinden.
12%

HardloopNet

Third Place
Wil je beginnen met hardlopen of ben je op zoek naar tips die jouw hardloopprestaties verbeteren? Bezoek dan hardloop.net. Wij vertellen je alles over zaken als voeding, (voorkomen van) blessures, fitness-oefeningen, hardloopschema's en meer
#FITGIRLCODE
8%

fitgirlcode.nl

Recepten, informatie over voedingssuplementen, oefeningen om je fit te voelen… fitgirlcode.nl is de perfecte blog voor iedere (jonge) vrouw die fit en gezond wil zijn en blijven. Een blog boordevol inspiratie.
8%

Boost Your Health

Boost your health is het grootste online health & lifestyle platform van Nederland. Je vind hier van alles: blogs, events en recepten (ook voor de kleintjes!). Je kunt zelfs member worden om te profiteren van allerlei kortingen & toegang tot de community.
7%

Annemerel

Annemerel geniet van het leven, en deelt dit graag met haar lezers. Tijdens het lezen van de artikelen van annemerel.com wordt je meteen vrolijk door haar leuke schrijfstijl en interessante onderwerpen. Beauty, sport, het dagelijks leven… Annemerel deelt alles met je.
4%

Gymjunkies

Gymjunkies is een leuke en uitgebreide blog met artikelen over fitness en food. Het team van 11 bloggers schrijft dagelijks inspirerende artikelen over deze onderwerpen. Fitness is een mindset, wordt hier gezegd.
Diesna van Oh My Fitness blogt over haar leven. Ze danst, vliegt en heeft een gezonde lifestyle. Op haar blog kun je artikelen vinden over fun, fitness, food en fashion. Ook vlogt ze dagelijks op haar eigen Youtube-kanaal.
Esmee Noelle
3%

Esmee Noelle

Esmée deelt via haar blog workthates.nl leuke workouts voor thuis, artikelen over eten, reviews over keukenapparaten en sportkleding, een lijstje met vegan beauty producten en nog veel meer. Een leuke blog voor iedere vrouw.
3%

strongfitcommunity

Strongfitcommunity staat vooral in het teken van tips, weetjes en info. Informatie over voeding(ssupplementen), blessures en oefeningen én je vind er een evenementenkalender!
Angela is een jonge moeder die van een gezonde lifestyle houdt. Via haar blog fitnesschicks.nl deelt ze haar ervaring en tips. Ook voor heerlijke en vooral gezonde recepten kun je hier terecht. Je vindt hier alles om geïnspireerd te raken om gezonder te gaan leven!
2%

Jenny Alvares

Jenny is dol op koken en eten, en sinds een aantal jaar is hier haar liefde voor sport en een gezonde lifestyle bijgekomen. Naast recepten en inspirerende artikelen deelt Jenny ook haar reiservaringen op haar vrolijke blog.
2%

Lisa Van Cuijk

Lisa wil via haar blog inlovewithhealth.com anderen helpen om ook een gezondere lifestyle aan te nemen. Met de grote hoeveelheid aan foto’s, recepten, tips en leuke artikelen raak ook jij geïnspireerd om dingen in je leven aan te passen.
2%
Jessica van Eatrunlove heeft een persoonlijke blog waar ze haar dagboek deelt, een trainingsschema bijhoudt en lezers probeert te inspireren.
Daisy deelt graag nuttige maar ook leuke informatie over gezonde voeding, sporten en lifestyle via haar blog ilovehealth.nl. Ook voor tips voor een sportieve vakantie ga je naar deze blog, Daisy vertelt je er namelijk alles over haar ervaringen.
1%

urbanrunners.nl

Ben je een fan van hardlopen? Dan is urbanrunners.nl een blog vol geweldige informatie, speciaal voor jou! Voeding, schoenen, komende events… Alles komt aan bod. Ook als je nog geen hardloop fan bent, zul je het zeker worden na een bezoek aan deze blog.
1%

Muscle & Fitness

Muscle & Fitness is een (online) magazine voor de fanatieke krachtsporter. Op de website staan oefeningen, weetjes over trainen en voeding en zelf hele trainingsschema’s.
1%

ForyourStyle

People get into health for all sorts of reasons, but regardless of what yours might be, foryourstyle.nl is ready to give you a hand. You’ll be able to accomplish your goals faster than if you were to do it alone and you’ll get the kind of support that you might not be getting elsewhere.
Anne, schrijfster van de blog Fannetiek.nl, heeft ambitieuze doelen. De journaliste en gewichtsconsulente wil één ding: fitnessmodel worden. Een bezoekje aan haar website neemt je mee op de weg naar de top!
Girla Love 2 Run
1%

girlslove2run.com

Als je inspiratie en motivatie nodig hebt om van de bank te komen en een gezonder leven aan te gaan, dan is girlslove2run.com perfect voor jou! Het team van deze leuke en gezellige blog staat dagelijks klaar om jou een digitaal portie inspiratie te sturen.
1%

Josine Mooij

Josine schrijft inspirerende artikelen om alle aspecten van het leven in balans te brengen. Relaties, gezondheid, vrije tijd en recepten, op Herhealth kun je het vinden! Herhealth heeft zelf heuse E-Coaches.
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over Health and Fitness Blog Award 2017

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Congratulations!

Here's your Badge.
Adjust the size of your badge
px
Copy this HTML code

Congratulations!

Here's your Certificate.
Copy this HTML code