Health and Fitness Blog Award 2017

MrKortingscode heeft een aantal bloggers uit Nederland geselecteerd. Deze bloggers maken kans op een prijs in onze Health and Fitness Blog Award 2017. De bloggers zijn uitgekozen op basis van hun kennis over en passie voor sport en gezond leven. Deze kennis en passie tonen zij aan de rest van de wereld door het delen van tips en tricks.

Elke stem telt! Jij beslist welke blogger de grootste prijs verdient. Stem makkelijk en snel hieronder.

Stemmen kan tot 10 Okt 2017
€500 wordt verdeeld onder de bloggers
Jouw stem is geld waard. Stem nu!
Angela is een jonge moeder die van een gezonde lifestyle houdt. Via haar blog fitnesschicks.nl deelt ze haar ervaring en tips. Ook voor heerlijke en vooral gezonde recepten kun je hier terecht. Je vindt hier alles om geïnspireerd te raken om gezonder te gaan leven!
#FITGIRLCODE
73%

fitgirlcode.nl

Recepten, informatie over voedingssuplementen, oefeningen om je fit te voelen… fitgirlcode.nl is de perfecte blog voor iedere (jonge) vrouw die fit en gezond wil zijn en blijven. Een blog boordevol inspiratie.
1%

Lisa Van Cuijk

Lisa wil via haar blog inlovewithhealth.com anderen helpen om ook een gezondere lifestyle aan te nemen. Met de grote hoeveelheid aan foto’s, recepten, tips en leuke artikelen raak ook jij geïnspireerd om dingen in je leven aan te passen.
Girla Love 2 Run
2%

girlslove2run.com

Als je inspiratie en motivatie nodig hebt om van de bank te komen en een gezonder leven aan te gaan, dan is girlslove2run.com perfect voor jou! Het team van deze leuke en gezellige blog staat dagelijks klaar om jou een digitaal portie inspiratie te sturen.
5%

Jenny Alvares

Jenny is dol op koken en eten, en sinds een aantal jaar is hier haar liefde voor sport en een gezonde lifestyle bijgekomen. Naast recepten en inspirerende artikelen deelt Jenny ook haar reiservaringen op haar vrolijke blog.
2%

urbanrunners.nl

Ben je een fan van hardlopen? Dan is urbanrunners.nl een blog vol geweldige informatie, speciaal voor jou! Voeding, schoenen, komende events… Alles komt aan bod. Ook als je nog geen hardloop fan bent, zul je het zeker worden na een bezoek aan deze blog.
Daisy deelt graag nuttige maar ook leuke informatie over gezonde voeding, sporten en lifestyle via haar blog ilovehealth.nl. Ook voor tips voor een sportieve vakantie ga je naar deze blog, Daisy vertelt je er namelijk alles over haar ervaringen.
2%

Annemerel

Annemerel geniet van het leven, en deelt dit graag met haar lezers. Tijdens het lezen van de artikelen van annemerel.com wordt je meteen vrolijk door haar leuke schrijfstijl en interessante onderwerpen. Beauty, sport, het dagelijks leven… Annemerel deelt alles met je.
Esmee Noelle
5%

Esmee Noelle

Esmée deelt via haar blog workthates.nl leuke workouts voor thuis, artikelen over eten, reviews over keukenapparaten en sportkleding, een lijstje met vegan beauty producten en nog veel meer. Een leuke blog voor iedere vrouw.
Lees meer en stem op je favoriete nominatie
100 personen hebben gestemd
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over Health and Fitness Blog Award 2017

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.