Interieur & Design Blog Awards 2017

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

Deze award is geëindigd!

Bekijk de winnaars hier onde.

Bezoek een van onze populaire actieve kortingscodes om geld te besparen…

Treatwell, Albelli, HP en Otto.

And Winners Are...

Rosalisa 26%

RosalisaVilla

rosalisavilla.com

Rosalisa houdt van kleur en dat springt op haar blog naar voren. Ze vindt het enorm belangrijk dat de persoonlijkheid en het karakter van een persoon wordt weergegeven in het interieur. Ze maakt dan ook voor iedereen een uniek passend ontwerp. Haar doel is om een interieur met een ziel creëren.
Studio Wolk 21%

Studio Wolk

studiowolk.nl

Studio Wolk is een enorm bijzondere Interior Design website. Hier ligt een grote focus op het groen wonen en leven. Daarom hebben ze ook een uitgebreide sectie over het nieuw opkomende tiny house living, waar je beter en fijner woont in een kleiner huis, en nog veel meer ideeën om er een duurzaame woonstijl op na te houden.
Showhome 19%

Showhome

showhome.nl

An excellent fashion and interior design website, showhome.nl can provide readers with plenty of context when it comes to why homes are designed the way they are. More to the point, it can give readers the inspiration they need to come up with their own designs.
intenswonen 11%

intenswonen

intenswonen.nl

Intens Wonen is een prachtige interieur website met geweldige fotografie. De gezelligheid van een woning staat hier op nummer 1. Alles heeft een beetje een rustieke feeling door het veelvuldige gebruik aan hout en andere natuurlijke materialen. Alle meubels zijn online of in hun winkel aan te schaffen.
passie4wonen 10%

passie4wonen

passie4wonen.nl

Deze interieur website is heerlijk afwisselend en daarom echt iedere keer weer een vernieuwende inspiratie. Alles van sloten, kleuren, accessoires tot DIY's. Hier kan je altijd een nieuw idee vinden voor jouw huis.
Puur Styling 4%

Puur Styling

puurstyling.com

Puur Styling is een prachtige blog boordevol wooninspiratie. Het is overduidelijk dat dit echt Rianne's passie is. De website is handig overzichtelijk ingevuld. Ze kan je ook helpen met persoonlijk, op maat gemaakt advies voor jouw woning.
stijlidee 4%

stijlidee

stijlidee.nl

Stijlidee is de website waarop Winnie al haar passie over wonen, kleuren, licht en gezelligheid bijeen brengt. Ze kan je helpen met persoonlijk, op maat gemaakt stijladvies, maar je kan ook zoveel tips uit haar website halen dat je gemakkelijk snel aan de slag kan.
Interior Junkie 2%

Interior Junkie

Interiorjunkie.com

Een team van zes bloggers maakt Interior Junkie tot wat het is. Een breed scala aan stijlen voor elke kamer van het huis, van woonkamer tot toilet. Er zijn genoeg budget vriendelijke opties waar je mee aan de slag kan, dus voor ieder wat wils!
Interiorator 1%

Interiorator

interiorator.com

Interiorator houdt van kunst, en wie houdt er nou niet van kunst? Zij maken van jouw woning een plaats vol van gespreksonderwerpen en inspiratie. Met hun stijladviezen is het nooit saai en is er altijd wel iets nieuws en out-of-the-ordinary!
Binti Home Blog 1%

Binti Home Blog

bintihomeblog.com

Souraya is het brein achter Binti Home Blog. Het verfrissende aan haar blog is dat ze vlogt en dat ze regelmatig een kijkje neemt in andermans huis en daarvan prachtige fotografie en tekst online zet.
accessorizeyourhome 1%

accessorizeyourhome

accessorizeyourhome.nl

Accessorize Your Home is een prachtige website opgezet door Sandra. Sandra houdt overduidelijk van het goede leven en dat komt duidelijk naar voren. Ze weet een gezellig thuis te creëeren op een manier die stijlvol en minimalistisch is met dank aan gezellige accessoires en mooie kleuren.
Woontrendz 0%

Woontrendz

woontrendz.nl

Het mooie aan Woontrendz is dat het niet alleen gaat om het interieur, maar ook om het exterieur. Het brein achter deze blog heeft overduidelijk groene vingers. Het doel is om iedereen van een droomhuis te voorzien, waar ze goed naar op weg zijn!
Ikwoonfijn 0%

Ikwoonfijn

ikwoonfijn.nl

Een website met een iets modernere look en inhoud dan de voorgaande twee, dus als jij voor een modern huis wilt gaan is dit honderd procent zeker de blog waar je voor moet gaan!
liefkleinwonder 0%

lief klein wonder

liefkleinwonder.nl

Judith heeft het voor elkaar gekregen om in een korte tijd een uitgebreide blog op te zetten. Ze vertelt hier over een breed aantal onderwerpen. Het grootste deel gaat natuurlijk over haar zoontje en gezin, maar ze houdt ook erg van shoppen en DIY’en wat veel naar voren komt in haar blog.
Enigheid 0%

Enigheid

nigheid.nl

Prachtige details, een mix van modern en knus, en een geweldig kleurenschema, dat is was Enigheid definieert. De combinatie van vormen die zij in de woningen aanbrengen is compleet anders dan anderen, maar het past zo perfect bij elkaar dat het helemaal klopt.
Maison Belle 0%

Maison Belie

maisonbelle.nl

Marije is stylist en ontwerper en stileert zowel woningen als kantoorpanden. Op haar blog is enorm veel inspiratie op te doen voor je eigen huis of werkomgeving, van complete make-overs tot simpelweg je stijl veranderen door middel van een aantal kussens.
Franca de Jonge 0%

Franca de Jonge

interieurblog.villadesta.nl

Geweldig aan Villa d’Esta is dat ze een online cursus aanbieden waarbij je helemaal vanaf het begin leert hoe je het beste je huis compleet opnieuw in kan richten. Gezamenlijk met de tips op de blog is dit zeker geweldig als je geheel opnieuw wilt beginnen met je woning.

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!