Interieur & Design Blog Awards 2017
De voting is beëindigd

Deze award is geëindigd!

Bekijk de winnaars hier onde.

Bezoek een van onze populaire actieve kortingscodes om geld te besparen…

Treatwell, Albelli, HP en Otto.

Rosalisa
26%

RosalisaVilla

Rosalisa houdt van kleur en dat springt op haar blog naar voren. Ze vindt het enorm belangrijk dat de persoonlijkheid en het karakter van een persoon wordt weergegeven in het interieur. Ze maakt dan ook voor iedereen een uniek passend ontwerp. Haar doel is om een interieur met een ziel creëren.
Studio Wolk
21%

Studio Wolk

Tweede plaats
Studio Wolk is een enorm bijzondere Interior Design website. Hier ligt een grote focus op het groen wonen en leven. Daarom hebben ze ook een uitgebreide sectie over het nieuw opkomende tiny house living, waar je beter en fijner woont in een kleiner huis, en nog veel meer ideeën om er een duurzaame woonstijl op na te houden.
Showhome
19%

Showhome

Derde plaats
An excellent fashion and interior design website, showhome.nl can provide readers with plenty of context when it comes to why homes are designed the way they are. More to the point, it can give readers the inspiration they need to come up with their own designs.
intenswonen
11%

intenswonen

Intens Wonen is een prachtige interieur website met geweldige fotografie. De gezelligheid van een woning staat hier op nummer 1. Alles heeft een beetje een rustieke feeling door het veelvuldige gebruik aan hout en andere natuurlijke materialen. Alle meubels zijn online of in hun winkel aan te schaffen.
passie4wonen
10%

passie4wonen

Deze interieur website is heerlijk afwisselend en daarom echt iedere keer weer een vernieuwende inspiratie. Alles van sloten, kleuren, accessoires tot DIY's. Hier kan je altijd een nieuw idee vinden voor jouw huis.
stijlidee
4%

stijlidee

Stijlidee is de website waarop Winnie al haar passie over wonen, kleuren, licht en gezelligheid bijeen brengt. Ze kan je helpen met persoonlijk, op maat gemaakt stijladvies, maar je kan ook zoveel tips uit haar website halen dat je gemakkelijk snel aan de slag kan.
Puur Styling
4%

Puur Styling

Puur Styling is een prachtige blog boordevol wooninspiratie. Het is overduidelijk dat dit echt Rianne's passie is. De website is handig overzichtelijk ingevuld. Ze kan je ook helpen met persoonlijk, op maat gemaakt advies voor jouw woning.
Interior Junkie
2%

Interior Junkie

Een team van zes bloggers maakt Interior Junkie tot wat het is. Een breed scala aan stijlen voor elke kamer van het huis, van woonkamer tot toilet. Er zijn genoeg budget vriendelijke opties waar je mee aan de slag kan, dus voor ieder wat wils!
accessorizeyourhome
1%

accessorizeyourhome

Accessorize Your Home is een prachtige website opgezet door Sandra. Sandra houdt overduidelijk van het goede leven en dat komt duidelijk naar voren. Ze weet een gezellig thuis te creëeren op een manier die stijlvol en minimalistisch is met dank aan gezellige accessoires en mooie kleuren.
Binti Home Blog
1%

Binti Home Blog

Souraya is het brein achter Binti Home Blog. Het verfrissende aan haar blog is dat ze vlogt en dat ze regelmatig een kijkje neemt in andermans huis en daarvan prachtige fotografie en tekst online zet.
Interiorator
1%

Interiorator

Interiorator houdt van kunst, en wie houdt er nou niet van kunst? Zij maken van jouw woning een plaats vol van gespreksonderwerpen en inspiratie. Met hun stijladviezen is het nooit saai en is er altijd wel iets nieuws en out-of-the-ordinary!
Woontrendz
0%

Woontrendz

Het mooie aan Woontrendz is dat het niet alleen gaat om het interieur, maar ook om het exterieur. Het brein achter deze blog heeft overduidelijk groene vingers. Het doel is om iedereen van een droomhuis te voorzien, waar ze goed naar op weg zijn!
Maison Belle
0%

Maison Belie

Marije is stylist en ontwerper en stileert zowel woningen als kantoorpanden. Op haar blog is enorm veel inspiratie op te doen voor je eigen huis of werkomgeving, van complete make-overs tot simpelweg je stijl veranderen door middel van een aantal kussens.
Enigheid
0%

Enigheid

Prachtige details, een mix van modern en knus, en een geweldig kleurenschema, dat is was Enigheid definieert. De combinatie van vormen die zij in de woningen aanbrengen is compleet anders dan anderen, maar het past zo perfect bij elkaar dat het helemaal klopt.
liefkleinwonder
0%

lief klein wonder

Judith heeft het voor elkaar gekregen om in een korte tijd een uitgebreide blog op te zetten. Ze vertelt hier over een breed aantal onderwerpen. Het grootste deel gaat natuurlijk over haar zoontje en gezin, maar ze houdt ook erg van shoppen en DIY’en wat veel naar voren komt in haar blog.
Ikwoonfijn
0%

Ikwoonfijn

Een website met een iets modernere look en inhoud dan de voorgaande twee, dus als jij voor een modern huis wilt gaan is dit honderd procent zeker de blog waar je voor moet gaan!
Geweldig aan Villa d’Esta is dat ze een online cursus aanbieden waarbij je helemaal vanaf het begin leert hoe je het beste je huis compleet opnieuw in kan richten. Gezamenlijk met de tips op de blog is dit zeker geweldig als je geheel opnieuw wilt beginnen met je woning.
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Gefeliciteerd!

Hier is jouw badge.
Pas de afmetingen van jouw badge aan
px
Kopieer als HTML code

Gefeliciteerd!

Hier is jouw certificaat
Kopieer als HTML code
  1. Home
  2. Interieur & Design Blog Awards 2017