LGBT Blogger Awards 2017

Recentelijk vierden we de Amsterdam Pride, het jaarlijkse evenement dat staat voor diversiteit. Hier bij MrKortingscode willen we deze mogelijkheid aangrijpen door het organiseren van een jaarlijkse Blogger Award, om zo aandacht te creëren voor de LGBT community.

De bloggers hieronder vertellen verhalen over hun leven als lesbienne, homo, biseksueel en/of transgender. Daarnaast zijn alle kandidaten geselecteerd op basis van de volgende criteria: schrijfstijl, design van hun website, actualiteit en creativiteit.

De kandidaten krijgen allemaal een badge voor hun website, zodat zij kunnen laten zien dat ze genomineerd zijn voor onze award. Daarnaast geven we een symbolische geldprijs. Deze prijs wordt verdeeld over de genomineerden op basis van hoeveel stemmen zijn hebben mogen ontvangen.

 

Elke stem telt! Jij beslist welke blogger de grootste prijs verdient.

Stem makkelijk en snel hieronder.

Stemmen kan tot 04 November 2017
€500 wordt verdeeld onder de bloggers
Jouw stem is geld waard. Stem nu!
6%

Gay Blog

Mensen vinden homoseksualiteit vaak moeilijk te begrijpen of verwarrend. Gay.blog.nl maakt al deze dingen makkelijker. Je kunt er inspiratie vinden maar ook waargebeurde verhalen. Natuurlijk staan al deze artikelen in het teken van homoseksualiteit.
Transgender zijn is vaak al moeilijk genoeg. Transgenderlimburg.nl biedt hulp en richtlijnen die je goed kunt gebruiken. Er staan veel interessante en leuke artikelen op deze blog om je te helpen ontdekken wie je bent.
6%
De LGBTQ community staat dagelijks voor vele uitdagingen. Een site zoals chjc.nl geeft de juiste informatie om meer begrip te creëren onder de samenleving. Bekijk de site voor meer informatie over de community en de redenen waarom het zo belangrijk is.
Er zijn veel ontwikkelingen in de wereld van homoseksualiteit en op gaynieuws.blogspot.com kun je al deze ontwikkelingen volgen. De website is altijd up to date en alle relevante ontwikkelingen en trends zijn beschikbaar. Zo kun je altijd iets lezen wat voor jou interessant is!
5%

lerayonlesbien

Lesbisch zijn is niet altijd makkelijk. De website lerayonlesbien.com laat je zien dat het ook vooral leuk is! Er zijn altijd twee kanten van een verhaal en bij elk verdiet komt geluk. Door de artikelen te lezen op lerayonlesbien.com leer je hoe ook jij dit kunt ontdekken.
2%
In veel delen van de wereld wordt er nog steeds om gevochten maar er is hoop dat homoseksuelen dezelfde rechten krijgen als andere mensen, bijvoorbeeld trouwen. De artikelen op exquisitegayweddings.nl/blog laten je zien waar je naar vooruit kan kijken en je kunt ook ideeën opdoen.
10%
Dit is geen blog die zich specifiek richt op de wensen en behoeften van de LGBTQ community. Je kunt hier verhalen lezen van de gebruikers. Ga naar de site en lees wat artikelen door voor wat luchtig leesvoer over dit onderwerp.
8%

Zijaanzij

Op deze website staat heel veel informatie over de feministische beweging en de LGBTQ community. Met een bezoekje aan deze site ben je wel even zoet! De website heeft een aantal interessante meningen en opinies en bevat alleen relevant nieuws over dit onderwerp.
3%

Jongenssprookjes

Als je echt wilt weten wat de gang van zaken is in de homo-community, moet je zeker een bezoek brengen aan deze website. Deze leerzame blog helpt je om je meer open te stellen voor homoseksualiteit.
9%

Coupleofmen

De homo-community zal nog altijd last hebben van dagelijkse struggles. Coupleofmen.com is een van de websites welke ook hulp en liefde geeft. De vele artikelen op de site geven precies de juiste informatie en de website moedigt homoseksuelen aan hun mening en ervaring te delen.
4%

liveliketom

Live Like Tom is de blog waarop Tom, of eigenlijk Serge, zijn avonturen deelt op zijn "best wel gay travelblog". Prachtige verhalen en geweldige tips brengen je overal ter wereld op een gay-vriendelijke manier. Naast reizen schrijft hij ook over kunst en cultuur en heeft hij machtige winacties op zijn website.
Lees meer en stem op je favoriete nominatie
109 personen hebben gestemd
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over LGBT Blogger Awards 2017

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.