LGBT Blogs Award 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Otto!

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

gayokay 30%

Jelle

gayokay.nl

Gayokay.nl is één van de grootste Europese blogs met volgers over de hele wereld. Deze website behandelt bijna alle onderwerpen die te maken hebben met homo- en biseksuele mannen, van nieuws en entertainment tot tips en lifestyle. Een geweldige website om te volgen.
gaynieuws 27%

GayNieuws

gaynieuws.blogspot.com

Deze blog staat vol relevante informatie voor iedereen, of je nu homo, lesbienne, bi-seksueel, travestiet, interseksueel, transgender of transseksueel bent. Als je hetero bent ben je natuurlijk ook van harte welkom om meer over LHBTI / LGBTI en HOLEBI rechten te leren. Één van de meest interessante onderdelen vinden mij de nieuwsberichten, waarmee je meteen op de hoogte bent van wat er gaande is in Nederland.
pinkterrorists 9%

Pink Terrorists

pinkterrorists.nl

Een website vol nieuwsberichten over LGBTQ+ rechten, demonstraties, nieuwsfeiten, en meer. De informatie komt niet alleen uit Nederland, maar uit veel verschillende landen. Zo krijg je dus een goed inzicht in de situatie in andere delen van de wereld. Deze vrijwilligersorganisatie zorgt er voor dat je regelmatig nieuwe berichten kunt lezen op hun overzichtelijke website.
gay.blog 8%

Gay Blog

gay.blog.nl

Op deze blog is ook veel informatie te vinden, vooral over LGBTQ+ evenementen. Neem dus regelmatig een kijkje op deze site om te zien wat er bij jou in de buurt te doen is. Je kunt ook reageren op artikelen, waardoor er soms interessante discussies ontstaan. Ook politiek, cultuur, gezondheid en andere onderwerpen komen regelmatig aan bod. Zeker een aanrader!
uncloggedblog 6%

UncloggedBlog

uncloggedblog.com

Deze blog wordt geschreven door een Amerikaanse expat die in ons geliefde Amsterdam woont. Het is een blog vol leuke en verrassende weetjes over de stad, evenementen en tips. Als je Amsterdam eens door Amerikaanse ogen wil zien, is deze blog zeker voor jou! Een echte aanrader dus voor iedereen die in Amsterdam woont, en meer over zijn / haar stad wil leren, of voor degenen die de stad voor het eerst willen ontdekken.
Gay 5%

Gay

gay.nl

Interessante nieuwsartikelen, tips voor een leuke vakantie, cultuur… Al deze onderwerpen, en meer, kun je vinden op deze leuke en overzichtelijke blog. Je leest er regelmatig nieuwe artikelen, zoals ‘Gay travel tips voor Lissabon’. Deze komen soms erg goed van pas. Dit is zeker een blog waar je regelmatig naar terugkomt om verder te lezen.
coupleofmen 4%

Couple of Men

coupleofmen.com

Deze super gezellige blog wordt geschreven door 2 mannen die dol zijn op reizen. Hun travelblog geeft je informatie over LGBTQ+ rechten, maar ook gay-friendly bedrijven en plaatsen om te stappen. Je leest er over de ervaringen die ze hebben met de mensen in de plaatsen die ze bezoeken, en ziet alles door hun ogen. Een heerlijke blog om elke dag even wat van te lezen.
transgenderlimburg 4%

Transgender Limburg

transgenderlimburg.nl

Deze blog is speciaal gemaakt voor Transgenders die op zoek zijn naar steun of informatie. Ook hun familie en vrienden kunnen veel leren van de artikelen die regelmatig gepubliceerd worden. Transgender Limburg is een steunpunt voor iedereen die transgender is, of meer informatie wil. Door de blog regelmatig te lezen leer je enorm veel, en krijg je tevens informatie over hulpinstanties. Een belangrijke blog dus voor vele Nederlanders en Belgen.
Jongenssprookjes 4%

Jongenssprookjes

jongenssprookjes.nl

Op deze website lees je alles over de nieuwe boeken die vele van jullie erg leuk zullen vinden. Deze erotische verhalen over jongens zijn goed geschreven, en nemen je mee naar een andere wereld. Alle informatie die je nodig hebt staat op de website. Deze site is dus zeker een bezoekje waard!
gaybyboom 3%

Gaybyboom

gaybyboom.nl

Deze site is perfect voor homoseksuelen en lesbi’s die van plan zijn om kinderen te krijgen. Het doel is om de droom van het ouderschap te verwerkelijken, zodat ook zij het genot van een compleet gezin kunnen ervaren. Deze website is ook bestemd voor degenen die “zaad” willen doneren, en dat de kinderen daarvan hun biologische ouder ook kunnen ontmoeten. Een goede website die zeer betrouwbaar is.

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!