Mooiste Eten Fotoblogs

Fantastische foto’s maken van alles wat je kookt is nogal uitdagend. Je hebt een uitzonderlijk talent nodig om anderen te overtuigen en inspireren om recepten te proberen en van elk gerecht te genieten door alleen verbeelding te gebruiken. De allerbeste foto’s worden gemaakt door de allerbeste fotografen, en wij hebben de finalisten uitgekozen. Nu is het uw beurt om te kiezen en te stemmen!

Elke stem telt! Jij beslist welke blogger de grootste prijs verdient.

Stem makkelijk en snel hieronder.

Stemmen kan tot 20 Februari 2019
€500 wordt verdeeld onder de bloggers
Jouw stem is geld waard. Stem nu!
eerlijkereten
13%
Op Eerlijkereten.nl vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te introduceren met de mogelijkheid tot een gezonder, fitter en gelukkiger leven.
thelionkitchen
11%
Vandaag de dag combineer ik mijn bedrijf in marketing consultancy met deze blog over eten. Ik hoop je met dit blog te inspireren om bewuster te eten. Met af en toe ook gewoon een ‘guilty pleasure.’ Mijn recepten zijn voor iedereen toegankelijk, of je nu net in de keuken begint of al een wat meer geavanceerde kok bent. Je vindt op My Food Blog lekkere recepten, hotspots, food nieuws en meer.
Hi, ik ben Brenda en ik ben gek op koken en alles wat met food te maken heeft! Brenda Kookt is mijn verzameling aan recepten, mijn digitale receptenboek. Hier kun je terecht voor uiteenlopende inspiratie op kookgebied. De recepten zijn toegankelijk en variëren van een lekker soepje met een belegd broodje of een ovenschotel tot een volwaardig 3-gangen diner, salade of een heerlijke taart.
liefdevoorlekkers
13%

Liefde voor Lekkers

Ik ben Philippine van der Goes en ik ben verliefd op lekker eten. In 2011 ben ik met liefde voor lekkers begonnen om non-stop in de foodwereld verder te gaan met schrijven, koken en foodcommunicatie. Daarnaast was ik assistent uitgever van verschillende kookboeken.
Yellow lemon tree is ontstaan vanuit de drie dingen die ik het liefst doe: eten, fotograferen en reizen. Het is een plek waar ik schrijf over eten en alles wat daarmee te maken heft. Achter de recepten zit vaak een klein verhaal. Een bijzondere plek waar ik voor het eerst iets heb gegeten, een nostalgische herinnering aan een recept, of appelmoes zoals alleen Oma’s hem maken. Mijn blog is een plek om die verhalen met anderen te delen.
Hi! Ik ben Betina Drost-Oostveen, maar iedereen noemt mij eigenlijk gewoon: Betty! Mijn grootste hobby’s zijn eten en koken (ook in die volgorde). Deze blog is in ieder geval een plek waar ik mijn favoriete (Internationale) recepten verzamel en hopelijk kan ik hier anderen ook weer mee inspireren.
Laura’s Bakery is het grootste bakblog van Nederland. Hier ben je aan het juiste webadres voor al je zoete, maar ook hartige bakrecepten. Je vindt hier kloppende recepturen voor taarten, cakes, koekjes en nog veel meer. Met de duidelijke uitleg en stap-voor-stap foto’s laat ik je zien dat bakken helemaal niet moeilijk is.
Ik ben Marleen, fotograaf, stylist en vormgever, en heb een volkstuin in Utrecht. Ik schrijf artikelen en blogposts en heb twee kookboeken geschreven. Ik ben beschikbaar voor fotografie- en foodstylingprojecten en als schrijver over tuinieren en koken
uitpaulineskeuken
10%

Pauline Weuring

wessalicious
0%

Wesley Fabry

Lees meer en stem op je favoriete nominatie
62 personen hebben gestemd
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

  1. Home
  2. Mooiste Eten Fotoblogs