Mooiste Eten Fotoblogs

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Praxis

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

blackbirdsandcakes 39%

Merel

blackbirdsandcakes.nl

Merel deelt graag haar passie voor gezond eten, zero-waste en minimalistisch leven met haar lezers. Ze vertelt je niet alleen over de positieve kanten, maar ook de negatieve. Ze blijft dus erg realistisch, waardoor haar blog erg inspirerend en eerlijk is. Haar recepten zijn erg duidelijk, en uiteraard ook smakelijk (zeker niet onbelangrijk!). De mooie kleurrijke foto’s geven je meteen een idee van het eindresultaat dat ook jij kunt behalen.
Mooiste Eten Fotoblogs | dekeukenvanannemieke.nl 31%

Annemieke de Kroon

dekeukenvanannemieke.nl

Annemieke is fan van gezond eten en leven. Ze geniet dan ook volop van koken, en dat zie je terug in de mooie foto’s die ze van haar gerechten maakt. Nadat ze een aantal jaar geleden ziek werd, heeft ze het roer omgegooid. Ze heeft ervoor gezorgd dat ze gezonder ging leven, en wil nu ook anderen helpen om hun doelen te bereiken. Door haar recepten en blogberichten raak je al snel gemotiveerd om wat meer stil te staan bij je gezondheid. Een echte inspirerende blog dus!
wessalicious 8%

Wesley Fabry

wessalicious.com

Op deze blog vind je erg originele recepten, die iedereen zonder problemen kan maken. Denk bijvoorbeeld aan Gnocchi met kastanjechampignons, een pompoenstamppot of heerlijke wortelcakejes met roomkaas. Hartig, zoet, gezond, iets minder gezond... Deze blog heeft het allemaal. Wel zijn bijna alle recepten vegetarisch. Perfect dus wanneer je minder vlees en vis wil eten, of al vegetarisch eet. Ook is het al een plezier om naar de mooie foto’s te kijken, je krijgt er meteen honger van!
eerlijkereten 4%

Shemara

eerlijkereten.nl

Op Eerlijkereten.nl vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te introduceren met de mogelijkheid tot een gezonder, fitter en gelukkiger leven.
brendakookt 3%

Brenda

brendakookt.nl

Hi, ik ben Brenda en ik ben gek op koken en alles wat met food te maken heeft! Brenda Kookt is mijn verzameling aan recepten, mijn digitale receptenboek. Hier kun je terecht voor uiteenlopende inspiratie op kookgebied. De recepten zijn toegankelijk en variëren van een lekker soepje met een belegd broodje of een ovenschotel tot een volwaardig 3-gangen diner, salade of een heerlijke taart.
laurasbakery 3%

Laura

laurasbakery.nl

Laura’s Bakery is het grootste bakblog van Nederland. Hier ben je aan het juiste webadres voor al je zoete, maar ook hartige bakrecepten. Je vindt hier kloppende recepturen voor taarten, cakes, koekjes en nog veel meer. Met de duidelijke uitleg en stap-voor-stap foto’s laat ik je zien dat bakken helemaal niet moeilijk is.
thelionkitchen 2%

Lion Kitchen

thelionkitchen.com

Vandaag de dag combineer ik mijn bedrijf in marketing consultancy met deze blog over eten. Ik hoop je met dit blog te inspireren om bewuster te eten. Met af en toe ook gewoon een ‘guilty pleasure.’ Mijn recepten zijn voor iedereen toegankelijk, of je nu net in de keuken begint of al een wat meer geavanceerde kok bent. Je vindt op My Food Blog lekkere recepten, hotspots, food nieuws en meer.
uitpaulineskeuken 2%

Pauline Weuring

uitpaulineskeuken.nl

Pauline (de oprichtster), Annika en Marianne werken samen aan deze leuke blog. Ze delen heerlijke recepten, maar vooral hun liefde voor eten. Natuurlijk horen er ook mooie foto’s op een foodblog te staan, maar dat lukt deze foodies zonder probleem! Dankzij deze blog zie je dat lekker koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je leest hier ook verhalen over Pauline’s dagelijks leven met haar gezin. Echt een blog waar je uren op rond kunt neuzen
liefdevoorlekkers 2%

Liefde voor Lekkers

liefdevoorlekkers.nl

Ik ben Philippine van der Goes en ik ben verliefd op lekker eten. In 2011 ben ik met liefde voor lekkers begonnen om non-stop in de foodwereld verder te gaan met schrijven, koken en foodcommunicatie. Daarnaast was ik assistent uitgever van verschillende kookboeken.
yellowlemontreeblog 2%

Maura

yellowlemontreeblog.com

Yellow lemon tree is ontstaan vanuit de drie dingen die ik het liefst doe: eten, fotograferen en reizen. Het is een plek waar ik schrijf over eten en alles wat daarmee te maken heft. Achter de recepten zit vaak een klein verhaal. Een bijzondere plek waar ik voor het eerst iets heb gegeten, een nostalgische herinnering aan een recept, of appelmoes zoals alleen Oma’s hem maken. Mijn blog is een plek om die verhalen met anderen te delen.
bettyskitchen 2%

Betina

bettyskitchen.nl

Hi! Ik ben Betina Drost-Oostveen, maar iedereen noemt mij eigenlijk gewoon: Betty! Mijn grootste hobby’s zijn eten en koken (ook in die volgorde). Deze blog is in ieder geval een plek waar ik mijn favoriete (Internationale) recepten verzamel en hopelijk kan ik hier anderen ook weer mee inspireren.
etenuitdevolkstuin 2%

Marleen

etenuitdevolkstuin.nl

Ik ben Marleen, fotograaf, stylist en vormgever, en heb een volkstuin in Utrecht. Ik schrijf artikelen en blogposts en heb twee kookboeken geschreven. Ik ben beschikbaar voor fotografie- en foodstylingprojecten en als schrijver over tuinieren en koken

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!