Most Creative DIY Blogs

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2019:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

This award has ended!

See the Winners below….

 Visit one of our popular discounts currently active to save money

Interrail discount code is the most popular.

We also have Rijwiel Cash & CarryOad and Superdry discount codes.

And Winners Are...

zonenmaan.net Most Creative DIY Blogs 63%

zonenmaan.net

zonenmaan.net

A certified bookworm, Emma is such a creative soul. Aside from reading, she is also keeps busy teaching and running her own company. Her blog presents numerous book reviews and DIY projects that are a hit among her followers. Her blog has received several recognitions such as Best Young Adult Book Blod and Best DIY Blog back in 2017. Do not forget to sign up in her book club to get to know other enthusiasts.
Paper and Stitch Most Creative DIY Blogs 5%

Paper and Stitch

papernstitchblog.com

Dit is bijna een one stop shop voor je DIY behoeften omdat het niet alleen onderwerpen als knutselen en projecten behandelt die je thuis kunt doen, maar ook onderwerpen die vandaag de dag essentieel zijn in ons leven. Zo is er bijvoorbeeld een speciale plaats voor voeding en mode waar geweldige artikelen staan die je zeker niet moet missen. Er is ook plaats voor onderwerpen over mode voor degenen die hun eigen projecten willen doen die ze kunnen dragen. Dit is echt een blog voor creatieve en zorgeloze mensen, al helemaal omdat er zelfs artikelen over reizen staan
diytextileschool.nl Most Creative DIY Blogs 5%

DIY Textile School

diytextileschool.nl

Als je fan bent van mode en andere textiel projecten, dan is dit een geweldige bron voor je om informatieve inhoud te vinden die je kunt gebruiken voor je projecten. Deze site is een goede plaats om je passie voor design en het creëren van prachtige kleding te volgen. Je zult alles leren dat je moet weten over het maken van je eigen kledingstuk. Van het schetsen van je ideeën en het visualiseren van het design dat je voor ogen hebt, tot het kiezen van de stof, de details en de technieken die je zult gebruiken. Er is geen twijfel mogelijk, dit is één van de sites die de designer in jezelf los zal laten.
My Lovely Home Most Creative DIY Blogs 4%

My Lovely Home

mylovelyhome.nl

Wanneer mensen zeggen dat onze woning weerspiegelt wie wij van binnen zijn, is er geen andere manier om die gedachte te omschrijven. Dat is waarom deze blog ons helpt om onszelf beter te begrijpen, en om dit te vertalen in de keuzes die we maken voor onze woning. Het behandelt alle aspecten waarover je iets moet weten en waar je rekening mee moet houden wanneer je werkt aan de algemene allure van je woning. Door deze kleine projecten zelf te doen, kun je je woning er zo uit laten zien als je altijd al hebt gewild.
4%

Splendith

splendith.nl

Het leven moet leuk zijn! En door wat kleur toe te voegen kan je leven van saai naar bruisend, leuk en energiek gaan. Dit is de lifestyle die wordt aangemoedigd door deze blog. Door de inhoud over dingen die je kunt doen, en kleine knutselprojecten waarmee je kunt beginnen, kun je binnen no time een DIY master worden. Kijk eens bij de producten die ze verkopen, niemand zal je beschuldigen als je er veel van koopt! Het is volkomen te begrijpen, want hun selecties zijn erg schattig en zullen je meteen inspireren om je knutselprojecten te beginnen die je al zo lang links hebt laten liggen.
Lifehacking 4%

Lifehacking

lifehacking.nl

Trouw aan zijn naam, deze life hacking blog website zal je zeker veel manieren leren waarop je tijd, geld en moeite kunt besparen, en hoe je een gemakkelijk leven kunt leiden in alle mogelijke aspecten. Er worden regelmatig leuke artikelen geplaatst over diverse onderwerpen die je zeker zullen interesseren, vooral omdat je eigenlijk niet wist dat je deze dingen moest weten. En nu je iets nieuws hebt geleerd, zul je dankbaar zijn dat je het hebt gelezen. Er is echt een grote variatie aan onderwerpen. Daarom trekt de website ook een groter publiek aan, dankzij de leuke en erg handige content.
Interior Junkie Most Creative DIY Blogs 4%

Interior Junkie

interiorjunkie.com

Onze woningen prachtig maken is het doel van elke moeder. Dat is waarom deze blog een geweldige hulp is voor diegenen die op zoek zijn naar manieren om de look van hun woning te verbeteren. Ook al stelt deze blog best wat prijzige decoratie elementen en meubels voor, het is het allemaal waard. Het heeft het geweldige effect dat je zoekt wanneer je klaar bent met je projecten. De uitleg is altijd heel gedetailleerd zodat je dezelfde look kunt behalen en hetzelfde effect dat de blogster heeft gecreëerd in de bijgevoegde foto’s in de posts. Het is trouwens heel fijn lezen!
4%

Kinderkamerstylist

kinderkamerstylist.nl

Dit is de blog voor je kleintjes. Perfect geschreven voor diegenen met kleine kinderen thuis die zich afvragen hoe ze wat meer pit aan hun mooie woning kunnen toevoegen. Er zijn zoveel verschillende projecten die je kunt doen waardoor je kinderen zeker meer plezier zullen hebben in jullie woning. En omdat ze allemaal kindvriendelijk zijn, kunnen de kids ook meedoen met de projecten. Dat zal een geweldig moment zijn om de familiebanden te versterken, en dat is het doel van deze blog; een familie samen brengen door comfortabele en kindvriendelijke woning objecten.
4%

ikWoonFijn

ikwoonfijn.nl

Je woning moet niet alleen een plaats zijn om tot rust te komen, maar het moet ook een bron van positieve energie en inspiratie zijn zodat je extra goed zult presteren in andere aspecten van je leven. Dit is het doel van deze blog. De site biedt geweldige inspiratie aan degenen die hun woning in een fantastische verblijfplaats willen veranderen. Ze geloven dat het niet nodig is hier veel geld aan uit te geven. In feite kun je hier iets leuks en makkelijks van maken door kleine projecten die je zonder problemen kunt doen dankzij de handige uitleg die op de blog wordt geplaatst.
Most Creative DIY Blogs DIRKSdotter 3%

DIRKSdotter

dirksdotter.com

Voor familie georiënteerde mensen is dit een geweldige bron om artikelen te lezen over dingen die je in je eigen woning als project kunt doen. Het gaat er regelmatig over onderwerpen die te maken hebben met families en het opvoeden van kinderen. Zo weet je dat je wat je ook doet, je goed bezig bent voor je familie en al helemaal voor je kleintjes. Deze website richt zich vooral aan moeders die vaak thuis zijn en die iets leuks willen doen zoals knutselprojecten voor zichzelf, of waar ze een leuk familieproject met de kinderen van kunnen maken.

About MrKortingscode.nl

About Mrkortingscode.nl

Mrkortingscode.nl is a popular coupon website that is active in 9 countries. Our goal is to help you save money on online shopping by collecting the best deals and coupons for all your favourite webshops in one place. With our coupons you can usually save between 5%-25% – sometimes even more!

Since mrkortingscode.nl has become a success within the last year, we have decided to give something back. Our blogger awards give us the opportunity to reward some of our favourite bloggers who have inspired us by sharing their knowledge on a wide range of topics. We have decided to set the awards up as a voting contest, which enable our visitors to participate actively in the voting process.

Contact Us

Are you a blogger and would you like to participate in our awards? Or would you like to nominate a blog for our awards? Then contact us on bloggerawards@mrkortingscode.nl or on Facebook. You can nominate a blog even if it doesn’t match the theme of this awards. We will consider all blogs for our future blogger awards!