MrKortingcode's Reisblog Awards 2017

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Otto!

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

Hanneke 31%

Hanneke

hannblogt.com

Sinds 2015 woont Hanneke met haar man en twee zonen in Bangkok, Thailand. Op haar blog staan de leukste ervaringen over hun grote avontuur aan de andere kant van de wereld. Daarnaast schrijft Hanneke over de beste hotspots van Bangkok, de perfecte voorbereiding voor jouw trip dus. Ook schrijft ze af en toe over heerlijke Thaise recepten.
checkoutsam 25%

Sam

checkoutsam.nl

Sam noemt zichzelf avonturier, fotograaf en blogger. Wij zijn het daar helemaal mee eens (en ook in die volgorde!). Checkoutsam.nl heeft prachtige verhalen met even mooie foto’s. Daarnaast geeft Sam je per bestemming meteen vele handige tips over wat juist wel of niet te doen. We kunnen niet anders doen dan “Check out Sam” te zeggen!
Michiel en Marije 11%

Michiel en Marije

onzedroomreis.com

Iedereen die van reizen houdt heeft wel die ene droom, een lange reis maken die je langs alle uithoeken van de wereld brengt. Michiel en Marije reizen samen 22 maanden de hele wereld rond en houden je op de hoogte van al hun verhalen op Onzedroomreis.com. Ze zijn begonnen in Zuid Oost Azie en bevinden zich nu in Zuid-Amerika.
Justin 5%

Justin

backpackcentrale.nl

Altijd al willen backpacken? Dan moet je op backpackcentrale.nl zijn! Alle mogelijke vragen die je hebt, worden hier beantwoord. Daarnaast heeft iedereen na een bezoekje aan deze blog zin om met een backpack een lange reis te gaan maken. Kortom, Backpackcentrale.nl is het middelpunt voor de reiziger die er langer op uit wil!
Yulia 5%

Yulia

blueskyredpepper.nl

Yulia houdt van reizen, eten en schrijven. Een heerlijke combinatie voor haar blog Blue Sky Red Pepper! Zo schrijft ze over haar reizen naar verre landen, maar weet ze ook ons koude kikkerlandje heerlijk te beschrijven. Ze geeft ideale tips voor jonge ouders voor het reizen met hun kinderen, of voor budgettravellers.
Daisy 4%

Daisy

soetkees.nl

De reisblog met de unieke naam Soetkees is opgericht door Daisy. Naast haar fulltime baan is ze altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere bestemmingen. Samen met blogger Wendy onderhoudt ze de blog en neemt ze je mee naar alle mooie plekjes op de wereld! Samen laten ze zien dat je niet perse naar het buitenland hoeft voor een reisje, maar je ook veel leuke bestemmingen in Nederland hebt.
Chantal 3%

Chantal

reisdoc.nl

Reisdoc.nl is een blog en wordt onderhouden door Chantal. Op haar blog vind je niet alleen haar mooie reiservaringen maar ook blogposts vol met handige tips. Zo ook “2 maanden op reis met 25 vakantiedagen”. Een probleem waar veel mensen tegenaan lopen. Met een aantal simpele tips helpt ze je ontzettend opweg!
Denise 2%

Denise

followmyfootprints.nl

Denise is een ambitieus reisblogger en deelt al langer dan 10 jaar haar verhalen met de wereld. In die 10 jaar bezocht ze 40 landen en 30 eilanden. Een aantal waar je u tegen zegt. Ook heeft ze een tijd in Bangkok gewoond. Na een tijdje keerde ze toch terug naar Nederland omdat ze het ‘echte leven’ miste. Maar alle in’s en out’s van Thailand deelt ze nog steeds met liefde in haar posts.
Emma 2%

Emma

travelhotspots.nl

Dat Emma van reizen houdt is wel duidelijk na het bezoeken van Travelhotspots.nl. Maar, daarnaast kan ze ook heerlijk schrijven! Via haar verhalen geeft ze je niet alleen de beste tips over de mooiste hotspots, ze zorgt ervoor dat jij haar reizen gemakkelijk kan herbeleven. Travelhotspots.nl zit vol met inspiratie, een waardige nominatie dus!
Nicole & Anneke 2%

Nicole & Anneke

nomadandvillager.com

Op Nomad & VIllager vertellen fotografe Nicole Franken en journaliste Anneke de Bundel verhalen over de reizen die ze maken en de bijzonder mensen die ze ontmoeten. Op deze blog nemen de dames Nomad en Villager je mee in de fascinerende verhalen die vaak onder het oppervlak blijven, maar door hen prachtig in beeld en op papier wordt gebracht.
Yvon & Laura 1%

Yvon & Laura

travelvibe.nl

Op Travelvibe.nl laten Yvon en Laura zien dat reizen in je hart zit, en niet zoals sommigen denken afhankelijk is van je leeftijd. Werken, een gezien en travelen gaat namelijk heel goed samen. Op deze heerlijke blog worden de beste en fijnste tips van over de hele wereld met jou gedeeld. Een heerlijke website, dus bezoek hem snel!
uncloggedblog 1%

Melissa

uncloggedblog.com

Wie zegt dat Travelblogs over verre oorden aan de andere kant van de wereld moeten gaan? Melissa schrijft over precies het tegenovergestelde: ons eigen Amsterdam. Zij woont hier als expat en via haar belevenissen beschrijft zij haar woonplaats. Ideaal voor reizigers die graag de stad willen bezoeken, maar door haar blik is het ook voor Nederlanders een heerlijke blog om te lezen. Wie weet doe jij inspiratie op voor je volgende trip naar Amsterdam?
reizenisfijn 1%

Leon en Femke

reizenisfijn.nl

Via Reizen is fijn krijg jij de beste inspiratie en tips van plekken over de hele wereld. Leon en Femke reizen namelijk graag over en nergens naar toe, waar zij vakantie vieren dan wel vrijwilligerswerk doen. Na al hun reizen hebben ze een aardig portfolio met verhalen, waardoor ze jou de beste tips kunnen geven over al deze plekken!
Marjolein 1%

Marjolein

berlijn-blog.nl

Marjolein woont al tijden in Berlijn en een grotere liefhebber van deze stad ga je niet vinden. Ze deelt dit via haar blog en wat begon als iets kleins, is ondertussen de vaste travelwebsite voor iedereen die naar Berlijn gaat. Ze deelt handige tips, haar eigen ervaringen tot de nieuwse trends. Alles komt heel persoonlijk over en haar liefde voor de stad voel je bij elk artikel.
Greg en Irene 1%

Greg en Irene

reisjunk.nl

Greg en Irene reizen de hele wereld over en nemen jou maar al te graag mee op hun vele avonturen. Hun website (maar ook Facebook en Instagram) staan vol met de meest prachtige foto’s van bijzondere bestemmingen. Met hun vele verhalen inspireren ze je, maar bereiden ze je ook voor met praktische tips en handige weetjes. Ga dat volgen!
Lisette 1%

Lisette

travellust.nl

Lisette is de persoon achter Travellust en zij heeft letterlijk van haar hobby haar werk gemaakt. Ze startte de website als project maar ondertussen is het uitgegroeid tot één van de beste travelblogs van Nederland. Lisette inspireert je vooral met haar bijzondere reizen en fijne verhalen, of deze nu ver of dichtbij Nederland plaats vinden.

About MrKortingscode.nl

Over MrKortingscode’s MrKortingcode’s Reisblog Awards 2017

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!