MrKortingcode's Reisblog Awards 2017

MrKortingscode heeft een aantal bloggers uit Nederland geselecteerd. Deze bloggers maken kans op een prijs in onze MrKortingcode’s Reisblog Awards 2017. De bloggers zijn uitgekozen op basis van hun kennis van en passie voor reizen. Deze kennis en passie tonen zij aan de rest van de wereld door het delen van de beste reisverhalen!

Elke stem telt! Jij beslist welke blogger de grootste prijs verdient. Stem makkelijk en snel hieronder.

Stemmen kan tot 29 mei 2017
€500 wordt verdeeld onder de bloggers
Jouw stem is geld waard. Stem nu!
5%

Jenny

Jenny is een gepassioneerd reisblogger die menig landen van haar lijstje kan afvinken. Zo is ze in januari dit jaar naar Lapland geweest, waar ze de extreem koude temperaturen van -32 heeft getrotseerd. Naast Lapland heeft ze nog veel meer blogposts waarin ze haar reisverhalen met jullie deelt. Benieuwd naar de rest? Neem dan snel een kijkje op haar blog!
13%
Manouk is zoals de naam van haar blog al aangeeft een echte backpacker. Ze bezoekt niet alleen de typische backpack landen, maar ook landen als Iran. Haar missie is het helpen van haar lezers om het meeste uit hun reis te halen. Dit doet zij door haar inspirerende verhalen te vertellen en jullie te verrijken met een boel handige tips. Ben jij een backpacker? Dan is haar blog een must-read!
9%

Sander en Mariska

Sander en Mariska is een stel die de sprong durfden te maken en beiden hun banen opgaven om voor een onbepaalde tijd naar Thailand te gaan. De blog staat dan ook geheel in het teken van Thailand. Alles waar zij over schrijven hebben ze zelf gedaan / meegemaakt, dit maakt de blog juist zo bijzonder. Staat een reisje naar Thailand hoog op je verlanglijstje? Dan ben je na het lezen van hun blog nog enthousiaster!
8%

Chantal

Reisdoc.nl is een blog en wordt onderhouden door Chantal. Op haar blog vind je niet alleen haar mooie reiservaringen maar ook blogposts vol met handige tips. Zo ook “2 maanden op reis met 25 vakantiedagen”. Een probleem waar veel mensen tegenaan lopen. Met een aantal simpele tips helpt ze je ontzettend opweg!
10%
Denise is een ambitieus reisblogger en deelt al langer dan 10 jaar haar verhalen met de wereld. In die 10 jaar bezocht ze 40 landen en 30 eilanden. Een aantal waar je u tegen zegt. Ook heeft ze een tijd in Bangkok gewoond. Na een tijdje keerde ze toch terug naar Nederland omdat ze het ‘echte leven’ miste. Maar alle in’s en out’s van Thailand deelt ze nog steeds met liefde in haar posts.
4%
Na de 25-jarige Milou leed aan depressies besloot ze haar leven compleet om te gooien. Ze begon met reizen en heeft haar reisblog Explorista opgezet. En dat met succes! Ze reist nu zo’n twintig keer per jaar en houdt al haar avonturen bij op haar blog. Het mooie aan haar blog is dat ze deze is begonnen om vrouwen te inspireren een avontuurlijker leven te leiden.
17%

Daisy

De reisblog met de unieke naam Soetkees is opgericht door Daisy. Naast haar fulltime baan is ze altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere bestemmingen. Samen met blogger Wendy onderhoudt ze de blog en neemt ze je mee naar alle mooie plekjes op de wereld! Samen laten ze zien dat je niet perse naar het buitenland hoeft voor een reisje, maar je ook veel leuke bestemmingen in Nederland hebt.
10%

Natasja

Natasja is de eigenaar van de travelblog “Wat zij zegt”. Hier deelt ze haar mooie, maar ook minder mooie reisverhalen. In haar blogpost “Over liefde in India en waarom ik nooit meer terug ga” vertelt ze eerlijk over haar ervaringen daar en waarom ze niet snel terug zou keren. Natuurlijk is Natasja als reisfanaat over heel veel bestemmingen wel ontzettend enthousiast!
6%

Laura Coolen

Laura Coolen is full time schrijver en zoals ze zelf zegt verliefd op reizen. Gek is dan niet dat ze een blog is gestart. What About Her. Hier trekt ze de lezers mee in haar verhalen door deze om te zetten in een inspirerende blogpost. In de categorie “Travel Must Do’s” deelt ze al haar tips met jullie!
13%

Nicole & Anneke

Op Nomad & VIllager vertellen fotografe Nicole Franken en journaliste Anneke de Bundel verhalen over de reizen die ze maken en de bijzonder mensen die ze ontmoeten. Op deze blog nemen de dames Nomad en Villager je mee in de fascinerende verhalen die vaak onder het oppervlak blijven, maar door hen prachtig in beeld en op papier wordt gebracht.
5%

Marjolein

Marjolein woont al tijden in Berlijn en een grotere liefhebber van deze stad ga je niet vinden. Ze deelt dit via haar blog en wat begon als iets kleins, is ondertussen de vaste travelwebsite voor iedereen die naar Berlijn gaat. Ze deelt handige tips, haar eigen ervaringen tot de nieuwse trends. Alles komt heel persoonlijk over en haar liefde voor de stad voel je bij elk artikel.
Lees meer en stem op je favoriete nominatie
160 personen hebben gestemd
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over MrKortingscode’s MrKortingcode’s Reisblog Awards 2017

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.