Populaire Mode & Beauty Blogs

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2019:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Greetz, HP en Superdry

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

mellaah.nl 32%

Mellaah

mellaah.nl

Leuke tips over sieraden, make-up, doucheproducten en mode, je vindt het hier allemaal. De blog is gericht aan vrouwen en jonge meiden die op zoek zijn naar inspiratie en leuke tips. Mellanie is duidelijk een zeer gepassioneerde blogger en designer. Door haar soms moeilijke verleden zijn er ook zeer persoonlijke verhalen te lezen op de blog. Het is dus niet alleen een bron van mode en beauty inspiratie, maar ook van levens inspiratie.
yustsome.nl 28%

YuStSoMe

yustsome.nl

Op deze website kun je veel informatie vinden over beauty producten en trends. In tegenstelling tot veel blogs, wordt deze geschreven door een vrouw die in haar 50 is. Hierdoor spreekt ze een wat bredere doelgroep aan, en zal iedereen zich thuis voelen op haar gezellige blog. Ze geeft haar eerlijke mening over de nieuwste beautyproducten, en geeft je handige tips. Er staat overigens ook prachtige nail-art foto’s op de site. Zeker een bezoek waard voor de fans.
Populaire Mode & Beauty Blogs nancysfashionstyle.com 27%

Nancy

nancysfashionstyle.com

Nancy is een vrolijke fashion blogster, die met veel passie haar liefde voor mode met haar lezers deelt. Ze schrijft in het Engels, maar ook voor degenen die dat niet zo goed kunnen lezen, is deze blog erg leuk. De foto’s spreken vaak al voor zich! Je kunt veel inspiratie op doen op deze blog, en natuurlijk genieten van haar leuke schrijfstijl. Het ‘Good Buy / Good-Bye book’ is trouwens een hele originele sectie op haar site. Een echte aanrader!
esmeelifestyle.nl 6%

Esmée

esmeelifestyle.nl

Esmeelifestyle.nl is een goed voorbeeld van een leuke mode & beauty blog. De website is overzichtelijk, en de blogs zijn fijn om te lezen. Esmée heeft van haar hobby haar fulltime baan gemaakt. Ze is nu iedere dag bezig om je via haar blog op de hoogte te houden van de laatste trends, hotspots en andere leuke dingen. Artikelen als “Kiehl’s Creamy Eye Treatment review” en “Kledingtips voor kleine vrouwen” zijn echte aanraders.
beautynailsfun.nl 2%

Beauty Nails Fun

beautynailsfun.nl

De naam zegt het al, deze blog is fun, en geeft je alle informatie die je nodig hebt over mooie nagels. Leuke acties, professionele behandelingen, informatie over de laatste kleuren nagellak, je vindt het hier allemaal. Uiteraard is alles in een duidelijke stijl geschreven, en ben je hier wel even zoet.
thebeautyassistant.nl 1%

Marloes

thebeautyassistant.nl

Op deze blog lees je van alles over beauty en mode. Inspirerende foto’s, originele en handige kledingtips, ‘look of the day’ artikelen en de altijd zeer gewaardeerde reviews. Al je vragen worden hier beantwoord. Marloes schrijft met passie dagelijks over haar favoriete onderwerpen: beauty, fashion, travel en lifestyle. Het is zeker een blog waar je veel van kunt leren!
matteandshimmer.nl 1%

Matte & Shimmer

matteandshimmer.nl

Deze leuke blog is echt een hele grote bron van inspiratie en informatie. Naast altijd handige tips & tricks wordt er ook gesproken over belangrijke onderwerpen zoals in het artikel “Oogschaduw & ‘not intended for use around immediate eye area’, wat betekent dat?” Uiteraard staan er ook altijd mooie foto’s bij de artikelen, zodat je meteen extra inspiratie op doet. Neem eens een kijkje op de bijna 70 pagina’s vol met artikelen. Hier ben je zeker wel even zoet.
justliveblog.nl 1%

Just Live Blog

justliveblog.nl

Op deze blog delen meerdere dames en een heer hun ervaring met diverse producten, beauty, lifestyle maar ook andere onderwerpen. Product reviews, beauty voor dummies, je leest het hier allemaal. Dit is echt een inspirerende blog, vooral dankzij artikelen als “Beauty routine hacks voor chronisch zieken”, “Aliexpress make-up shopblog”, en “Tips om je verzorgd en vrouwelijk te voelen met een chronische ziekte.
styletoday.nl 1%

STYLETODAY

styletoday.nl

Artikelen over “subtiele lowlights”, de nieuwste haartrends en nog veel meer lees je op deze leuke en inspirerende blog. Geen enkel onderwerp is taboe. Zo lees je hier “schaamhaar: zo denken mannen erover”, een erg interessant stukje. Ook zijn er handige tips te vinden, zoals onder andere “zo houd je je haren schoon zonder wassen na het sporten”.
terstalblog.nl 1%

terStal blog

terstalblog.nl

Leuke fashion tips zoals “9 tips om meer kleur te durven dragen” maken deze blog tot een waardige genomineerde. Deze blog is gericht aan alle vrouwen, jong en minder jong, single, getrouwd, met of zonder kinderen. Iedereen zal hier leuke en handige informatie vinden. Denk hierbij aan inspirerende artikelen zoals “Beauty tips en tricks voor de hardwerkenden mama” en “Jennifers make-up routine”.

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!