Populairste Restaurantsite

We hebben een lijst gemaakt met de beste restaurantwebsites van Nederland. Een geweldige manier om restaurants te vinden waar je dat perfecte etentje kunt hebben. Of u nu op zoek bent naar een bepaald gerecht, of gewoon een restaurant in de buurt, met onze lijst kunt u de beste plaatsen leren kennen, waar overheerlijke maaltijden worden opgedient. Laat ons uw gids zijn voor de meest fascinerende restaurants van Nederland.

Elk stem telt! Jij beslist welke Restaurant website de grootste prijs verdient.
Stem makkelijk en snel hieronder

 

calendar
Stemmen kan tot 19 Februari 2019
money
€500 wordt verdeeld onder de bloggers
winner
Jouw stem is geld waard. Stem nu!
hmb-restaurant.
12%

HMB-restaurant

Geïnspireerd door steden als London en New York bedachten Rolph en Chantal Rolph's Deli. Een ontbijt- & lunchzaak. Alle gerechten die Rolph Hensens serveert zijn 'tussengerechten'. Dit concept is ontstaan door ervaring in zowel binnen- als buitenland. De bediening, onder leiding van Chantal de Raaf, maakt de avond van de gast compleet. Kwaliteit in een toegankelijke, ontspannen sfeer.
bolenius-restaurant
10%

Bolenius-restaurant

Binnen Bolenius Restaurant brengen wij de eat local gedachte in de praktijk, met onze eigen moes- en kruidentuin gelegen naast het restaurant. Iedere dag serveren wij verscheidene groenten en kruiden uit onze eigen tuin.
10%

Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering in de weidse polders van Zeeland. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. Het restaurant kan zich trots voelen met 3 Michelinsterren.
olddutch
10%

Old Dutch

Midden in Rotterdam bevindt zich het vermaarde Restaurant Old Dutch met een unieke historie welke teruggaat tot 1932. Het rustieke pand vormt al vele jaren een baken van gastvrijheid, traditie en culinaire topklasse op zakelijk niveau. Restaurant Old Dutch leent zich bij uitstek voor zakelijke arrangementen. U kunt ook bij Restaurant Old Dutch een glaasje drinken in onze sfeervolle en riante bar en bodega. In de zomermaanden kunt u genieten van ons prachtige en geheel vernieuwde zomerse terras.
Bij Restaurant Greetje kunt u op originele wijze en in een gemoedelijke sfeer genieten van traditioneel Hollandse gerechten die met een knipoog naar de moderne tijd zijn bereid. Veel van onze gerechten vinden hun oorsprong in vergeten kookboeken en vanuit de overlevering. Oorspronkelijkheid is de rode draad die alles binnen Greetje verbindt, van ingrediënten tot en met de persoonlijke en vriendelijke bediening.
Houdt u van een authentieke Indiase maaltijd die u even in India doet wanen? Bent u op zoek naar een locatie om met een partner, vriend of uw familie lekker uit eten te gaan? Kom dan van heerlijke Indiase gerechten genieten bij Surya Restaurants! Wij leveren culinair meesterschap en staan bekend om onze uitstekende service.
aandepoel
12%

Aandepoel

Betreed een geheel nieuwe wereld en stap binnen bij het met 2 Michelinsterren bekroonde Aan de Poel. Het panorama over de Poel, dat van ieder seizoen een visueel feest maakt, krijgt u alvast cadeau. Daarnaast heeft u ook uitzicht over de ruime open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen. In een ambiance van strakke lijnen, warme tinten en ronde tafels wordt u gastronomisch en gastvrij in de watten gelegd.
librijeszusje
11%

Librije's Zusje

Beleef een onvergelijkbare culinaire ervaring in Librije's Zusje, het hart van gastronomisch Waldorf Astoria Amsterdam. Onderscheidend. Eigentijds. Autonoom. Executive Chef Sidney Schutte neemt u mee op een culinaire reis met uitgesproken smaakcombinaties en bereidingen en verrast met een combinatie van Aziatische en westerse ingrediënten en producten van lokale producente.
Hotel okura Amsterdam
12%
Verken de restaurants, bars en kookstudio van Okura. In het Yamazato Restaurant worden de authentieke Kaiseki-gerechten geserveerd. Het tweesterren restaurant Ciel Bleu, door Onno Kokmeijer en Arjan Speelman, verrast je met culinaire hoogstandjes. Serre is de plek om te genieten van internationale specialiteiten. En ook Sazanka, het eerste en tot nu toe enige teppanyaki-restaurant in Europa dat een Michelin-ster heeft gekregen.
Lees meer en stem op je favoriete nominatie
103 personen hebben gestemd
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze campagne award geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete Restaurant door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

 

  1. Home
  2. Populairste restaurantsite