Reis Blogs Award 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Otto!

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

Marlou 46%

Marlou

saudadesdeportugal.nl

Voor iedere Portugal fan is Saudades de Portugal zeker een blog om te volgen. De Nederlandse Marlou werd verliefd op Portugal (en een Portugees) en besloot nooit meer weg te gaan. Op haar blog deelt ze haar liefde voor dit land, het heerlijke eten en laat ze al het moois zien dat Portugal te bieden heeft. Het maakt niet uit naar welke regio je afreist, Marlou heeft de beste tips voor je.
Nominee 5 25%

Nicole & Anneke

nomadandvillager.com

De fotografe Nicole Franken en journaliste Anneke de Bundel zijn het gecombineerde brein achter Nomad& Villager. Een absoluut bijzondere reisblog die zeker boven de gemiddelde uitspringt. Het is duidelijk te merken dat Anneke houdt van het schrijven en dit is dan ook een blog wat je maar wilt blijven lezen. Cultuur is voor hen belangrijk en daar lees je dan ook veel over. Ze gaan zeker op zoek naar de ziel van de wereld.
I Becoming Dutch 13%

I Becoming Dutch

ibecomingdutch.wordpress.com

Lisa Henry is in 2007 naar Nederland verhuisd. Ze is in Indonesië geboren, en opgegroeid in Singapore. Een echte wereldvrouw! De afgelopen jaren is ze op zoek gegaan naar de leukste plaatsen in Nederland, vooral rond Amsterdam en Haarlem. Haar blog gaat over wat ze allemaal ontdekt in Nederland, en de uitjes die ze onderneemt met haar gezin. I becoming Dutch is echt een leuke manier om ons land opnieuw te ontdekken. Lisa ziet dingen op een andere manier dan mensen die in Nederland geboren zijn, wat voor leuke en interessante verhalen zorgt. Je leert meteen veel over de cultuur en geschiedenis van Nederland, zo schrijft ze bijvoorbeeld over ‘s Hertogenbosch en de prachtige kathedraal, typische lokale maaltijden, vele musea, en nog veel meer.
Nominee 1 3%

Backpack Centrale

backpackcentrale.nl

Backpack Centrale is een van de winnaars van 2017, en niet zonder reden! Deze enorm ervaren reisfanaten weten waar ze het over hebben. Zij weten precies hoe je je moet voorbereiden op een verre of lange reis, van wat je in moet pakken tot hoe je jezelf het beste kan verzekeren. Ze zoeken de meest bijzondere plekken op en hebben de meest inspirerende reistips.
Nominee 3 3%

Jenny

ikreis.net

Jenny is net zo verslaafd aan reizen als ze is aan fotografie. Combineer die twee op een blog en je kan je vast al een beetje indenken waar dat toe leidt. Prachtige plaatjes van over de hele wereld, praktische reistips van een doorgewinterde reizigster en enorm veel praktische tips over fotografie, en meer specifiek, fotografie op reis. Ze is niet bang om afgelegen plekken te ontdekken en heeft al een flinke waslijst aan landen bezocht.
Nominee 2 2%

Lesley

everywherebucketlist.com

De Australische Lesley leeft als een expat in Amsterdam. Ze verhuisde naar de andere kant van de wereld voor de liefde, en heeft daar geen dag spijt van gehad. Samen met haar “Dutch Hunk” ontdekt ze de wereld. Everywhere Bucket List is een van onze winnaars van 2017, en sindsdien is de blog alleen maar gegroeid. Haar social mediakanalen hebben een heerlijke persoonlijke swing wat het nog leuker maakt om haar te volgen.
Nominee 4 2%

Denise

followmyfootprints.nl

Denise weet de leukste plekjes binnen en buiten Nederland te vinden. Deze sterke single moeder is altijd onderweg en weet wat een avontuurlijk leven inhoudt. Ze woonde in Barcelona en in Bangkok en werd uitgeroepen als Reisadviseur van het Jaar door het vakblad Reisrevue. Nu heeft ze inmiddels meer dan veertig landen bezocht en blijft ze door reizen.
Nominee 6 2%

Edith

travelcreaterepeat.nl

Bij Edith straalt de positiviteiter vanaf en dat schijnt overduidelijk door in haar blog. Ze houdt van het leven en van de wereld en reist die dan ook maar al te graag over. Ze heeft een speciale liefde voor Cuba, wat misschien komt door haar Cubaanse liefde Jesús. Ze heeft ieder continent wel bezocht en heeft dan ook ongelooflijk veel handige tips. Haar blog heeft een prachtig en overzichtelijk ontwerp, vergezeld met mooie fotografie.
Nominee 7 2%

Natasja

watzijzegt.com

Zij is Natasja, een actieve en vrolijke 30-er met een lust naar leven en avontuur. Haar blog is gevuld met zowel reistips als persoonlijke verhalen en je kan hier altijd wel wat leuks vinden om te lezen, met regelmatig nieuwe updates. Ze weet ook de heerlijkste plekjes binnen Nederland te vinden, om met je vriendinnen van te genieten. Naast reizen schrijft ze ook nog over films, bloggen en eten.
Nominee 8 2%

Stéphanie

expeditieaardbol.nl

Stéphanies doel is om zoveel mogelijk van de wereld te ontdekken. Alles wat ze tegenkomt en meemaakt deelt ze met de wereld op haar blog Expeditie Aardbol. Schrijven is een net zo grote passie voor haar, en deze twee grote liefdes combineert ze hier. De blog bestaat al vier jaar, en staat dan ook bomvol praktische tips van over de hele wereld.

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!