Technology Blogs Award 2018

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Otto!

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

Webshoppertje 30%

Webshoppertje

webshoppertje.nl

Webshoppertje is DE website voor de webshopaholic. Ben je op zoek naar het laatste nieuws in webshopland of inspiratie voor de volgende verjaardag of feestdag dan is dit de blog om te volgen. Naast het laatste nieuws delen ze ook reviews, tips en tricks, ervaringen, gadgets, kortingscodes en nog veel meer. De blog is erg leuk geschreven met leuke foto’s en video’s en hebben ze hun eigen winacties.
VRExpert 11%

VR-Expert

vr-expert.nl

Zoals de naam al doet vermoeden, vertelt de VR-Expert alles over Virtuele Realiteit. En met alles, bedoelen we ook echt alles. De VR-Expert houdt je helemaal op de hoogte van het laatste nieuws binnen de VR-wereld, zowel op zakelijk gebied als voor entertainment. Als je op zoek bent naar reviews over de laatste producten zit je hier helemaal aan het goede adres en het kan je hier nog verbazen hoeveel kanten je op kan met virtuele realiteit.
dutch-tech 11%

Tom de Beer

dutch-tech.nl

Tom de Beer, de oprichter van Dutch Tech Blog, is voornamelijk een Apple-fan. Op zijn blog vertelt hij echter over nog veel meer merken en producten binnen de technologiewereld, van tips over de beste mobiele telefonie abonnementen tot de nieuwste ontwikkelingen binnen de virtuele realiteit. Tom biedt ook grote hoeveelheden reviews van de nieuwste producten, dus als je op zoek bent naar een nieuw apparaat is dit the place to be.
MegaGadgets 11%

De Mega Gadget

megablog.megagadgets.nl

De Mega Gadgets blog is er een die op sociale media door vele duizenden volgers wordt bijgehouden, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Wat je ook wilt weten op het gebied van games, gadgets en films lees je hier. Ze maken ook regelmatig vlogs die allen net zo spectaculair als informatief zijn. Mega Gadgets weet de meest coole gadgets te vinden om je huis mee in te richten of je leven makkelijker te maken.
Fresh_Gadget 10%

Fresh Gadgets

freshgadgets.nl

Fresh Gadgets is een enorm georganiseerde website met al het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen in de gadgetwereld. Of je nou je huis slimmer in wil richten of je bepaalde slimme gadgets nodig hebt voor je werkomgeving, bij Fresh Gadgets zit je aan het juiste adres. Je kan hier precies op categorie terugvinden waar je naar op zoek bent, de artikelen zijn goed geschreven en onderzocht en je vindt hier het meest bijzondere nieuws.
Fashin&Gadgets 8%

Fashion & Gadgets

fashionengadgets.nl

Fashion & Gadgets is niet zomaar een blog. Deze website doet meer aan als een lifestyle magazine, en een behoorlijk uitgebreide. Je kan hier alles lezen over de laatste mode, reizen, fitness, tips voor het zakelijke leven en als we het over technologie hebben, uiteraard alles over de laatste gadgets, voornamelijk over hoe je je huis slimmer en technologie-vriendelijk in kan richten.
surf 7%

SURF

blog.surf.nl

SURF Innovatieblog gaat over alle innovaties op het gebied van cloud, beveiliging en privacy, rekenkracht, draadvrij, licenties, onderwijs, netwerkinfrastructuur en data. De blog wordt bijgehouden door verschillende professionals en experts op het gebied. Voor iedereen die op zakelijke wijze met het internet bezig is, of zijn online privé omgeving wilt beveiligen, is SURF Innovatieblog een bron van inspiratie.
Foonfoto 6%

FoonFoto

foonfoto.nl

FoonFoto is een website die zich geheel richt op fotografie met gebruik van je smartphone. De camera’s op mobiele telefoons zijn tegenwoordig zo goed, dat je een digitale camera niet meer nodig hebt. Wil je het meeste uit de fotografie met je telefoon halen, is dit een blog die je zeker in de gaten moet houden. Voor de beste telefoons met de beste camera’s, en tips over fotobewerking en opzetlenzen. Daarnaast organiseert FoonFoto workshops en wedstrijden waarmee je leuke dingen kan winnen.
42Bis 6%

42 Bis

42bis.nl

42 Bis gaat helemaal over het Wereld Wijde Web, zowel op mobiel als op de desktop. Hier vindt je dus alles wat je moet weten over de laatste applicaties, veiligheid op het web, de laatste ontwikkelingen en allerlei updates van wat er gebeurd in social media. Dit is voor iedereen die het web dagelijks gebruikt, en wie doet dat nou niet tegenwoordig, een website die je echt moet volgens.

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!