Treatwell's Beauty Blog Award 2017

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Otto!

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

May 28%

May

maycate.com

Beauty, beauty en nog eens beauty is wat op maycate.com de klok slaat. May Cate verrast haar lezers dagelijks weer met nieuwe looks, reviews en video tutorials.
http://mellaah.nl/ 26%

Melanie

mellaah.nl

Melanie schrijft op mellaah.nl leuke blogs over interieur, beauty, lifestyle en fashion. Naast haar leuke reviews over allerlei verschillende soorten make-up geeft Melanie haar lezers ook een kijkje bij haar thuis. Kortom deze blog staat vol met tips voor het dagelijks leven!
Esmee 10%

Esmée

esmeelifestyle.nl

Esmée heeft als hobby’s fotographie, schrijven, mode en nog veel meer. Haar passie deelt ze dan ook graag via haar gezellige blog. Make-up, gezichtsverzorging, en reviews… genoeg leuke artikelen om een uurtje voor jezelf te nemen.
Northflix! 9%

northflix.nl

northflix.nl

Northflix is geboren en getogen in Friesland en geniet van het leven. Fotografie, op stap met vrienden, lekker eten en natuurlijk beauty producten horen bij het dagelijkse leven van Northflix. Deze leuke blog staat vol mooie foto’s, tips, interessante producten en gezellige artikelen.
Marieke 4%

Marieke

greenblush.nl

Marieke van Gleenblush.nl schrijft over dierproefvrije en natuurlijke beauty, gezondheid, vega en vegan voeding, duurzaamheid en minimalisme. Een leuke en veelzijdige blog!
BEAUTY KONING 3%

Cynthia Koning

beautykoning.com

Cynthia heeft erg veelervaring met het doen van prachtige make-up, in allemogelijkestijlen, van neutraaltot extravagant. Voorinspiratievooreenalledaagse look, feest make-up, of voor halloween, moet je hier zekereenkijkjenemen.
Styled Romy 2%

Romy

styledbyromy.nl

Romy geeft via haar blog stijladvies aan vrouwen die wat tips en inspiratie nodig hebben. Met deze foto’s, duidelijke artikelen en veel tips krijgt iedere vrouw zin om te gaan shoppen. Dankzij de vele reviews weet je ook precies wat je kunt verwachten van bepaalde beauty producten voor je ze koopt. Een handige blog dus!
Beautyill 2%

Helen

beautyill.nl

Helen is een gezellige jonge vrouw die iedere dag een artikel op haar beautyblog zet. Naast interessante reviews staan er inspirerende nail arts en informatie over haar leven online. Helen inspireert haar lezers door te laten zien dat je goed voor jezelf kunt zorgen en je mooi kunt voelen, ook wanneer je ziek bent.
womanistical 2%

womanistical.nl

womanistical.nl

Tips voor het inrichten van je kledingkast, heerlijkerecepten, tips om inbreken te voorkomen en nogveelmeerleukeideeënkun je vinden op womanistical.nl. Deze blog richtzichaanvrouwen van alleleeftijdendoor het schrijven over diverse onderwerpen. Inspirerend, gezellig en handig!
vera camilla 2%

Vera Camilla

veracamilla.nl

Vera Camilla iseenjongevrouw die dol is op mode, beauty, muziek, lezen en vooral het leven in het algemeen. Op haar blog staanleukevideo’s, artikelen over make-up, plaatsenwaarzegraageet, haarleven en nogveelmeer.
Joyce Elise 2%

Joyce Elise

joyceelise.nl

Joyce deelt graag haar passie voor make-up, fashion en mooie foto’s met haar lezers. Ook deelt ze haar ervaring met lenzen, de boeken die ze graag leest en nog veel meer. Een leuke blog voor alle meiden en vrouwen!
Simplynspecial 2%

Nina

simplynspecial.nl

Nina, heeft een mooie blog waarop ze van alles en nog wat deelt met haar lezers. Reviews, shoplogs, persoonlijke berichten… Het is er allemaal! Een echte meidenblog vol inspiratie.
Lindsey Beljaars 1%

Lindsey Beljaars

lindseybeljaars.nl

De blog van Lindsey gaat niet alleen over beauty, maar staat ook vol met recepten en leuke artikelen over kaarsen en vaderdag bijvoorbeeld. Deze blog is erg gezellig om te lezen, en je voelt dat Lindsey het leuk vindt om er aan te werken.
Kirsty 1%

Kirsty

beautiliciousworld.nl

Kirsty schrijft meerdere malen per week een leuk artikel over beauty producten, wat ze doet in haar dagelijks leven, de boeken die ze leest, kleding en nog veel meer. Een leuke blog met een persoonlijke touch, waar veel vrouwen zich echt op thuis zullen voelen.
schoonheidspromotie 1%

schoonheidspromotie.nl

schoonheidspromotie.nl

Deze blog is een grote bron van inspiratie. Kleding, tassen, recepten, gezonde voeding, beauty producten, reviews, interieur… alles komt aan bot! Echt zo’n blog waar je uren op rond kunt snuffelen terwijl je van een kopje thee geniet.
Beauty reviews, nieuws, blogs en tips 1%

choosebeauty.nl

choosebeauty.nl

Hanneke schrijft al sinds 2007 reviews over beauty producten en geeft daarnaast advies om er op je best uit te zien. Met de zoekmachine zorgt choosebeauty.nl ervoor dat de lezers, snel het beste product vindt.
fashionscene 1%

fashionscene.nl

fashionscene.nl

Fashionsceneiseen blog voorallevrouwen die graag up-to-date zijn qua celebs, fashion en beauty maar ookinterieurtips of vakantieinspiratiezoeken. Een blog vol artikelenvoormama’s, vrouwen die gaantrouwen en eigenlijkiedereanderevrouw.
blogenbeauty 1%

blogenbeauty

blogenbeauty.nl

Tatiana van Blog en Beauty deelt tips, tricks en weetjes over fashion, beauty en lifestyle. Maar dit is niet alles, ook geeft ze een kijkje in haar leven als moeder. Neem eens een kijkje op deze veelzijdige blog!
BeautyGlitter 1%

Anita Michaelewoont

beautyglitter.nl

Anita Michaelewoont in Rotterdam en deelt via haar blog beautyglitter.nlhaarpassievoor beauty. De reviewszijn erg duidelijk en eenechteinspiratiebronvooriedere make-up liefhebber. Lees ook over haar must haves voor in de sportschool.
lifewithme.nl 1%

Hilde

lifewithme.nl

"Hilde, eigenaresse van de beautyblog lifewithme.nl schrijft over alles wat ze leuk vindt en wat haar bezighoudt. Naast beauty is dit ook fotografie, een passie die ze graag online deelt. Deze onderwerpen maken Hildes blog veelzijdig en altijd boeiend!"
floortjeloves 0%

floortjeloves

floortjeloves.com

Floortjeloves is een blog over fashion, beauty en lifestyle. De eigenaresse, Floortje, schrijft graag over wat haar allemaal bezig houdt.

About MrKortingscode.nl

Treatwell’s Beauty Blog Award 2017

Treatwell.nl is het grootste online boekingsplatform voor beauty, hair en wellness met een brede keuze in heel Nederland. Met meer dan 3000 salons en 75.000 reviews in de Benelux vind je altijd een treatment die bij jou past. Gebruik deze speciale kortingscode exclusief voor de deelnemende bloggers en boek nu je favoriete treatment met 15% korting! Code: BLOG15

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van € 500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

 

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!