Treatwell's Beauty Blog Award 2017

In samenwerking met Treatwell heeft MrKortingscode de Treatwell’s Beauty Blog Award 2017 opgezet. We hebben onze favoriete beauty blogs geselecteerd. Een aantal bloggers zijn veelbelovende nieuwe bloggers terwijl anderen al bekend zijn bij een grote doelgroep. Nu is het aan jullie welke blogger de award gaat winnen!

De genomineerde bloggers ontvangen allemaal een Treatwell giftcard ter waarde van €50. Hier bovenop ontvangt de winnaar een giftcard ter waarde van €300, nummer twee is €150 aan giftcards waard en blogger nummer drie ontvangt een giftcard ter waarde van €50.

Last but not least, de genomineerde bloggers en winnaars ontvangen badges waarmee de nominatie en het resultaat gedeeld kan worden.

Elke stem telt! Jij beslist welke blogger de grootste prijs verdient.

Stem makkelijk en snel hieronder.

*Wanneer er meerdere winnaars zijn dan wordt de waarde van de giftcards evenredig verdeeld.
Stemmen kan tot 15 september 2017
€ 500 wordt verdeeld onder de top 3 bloggers
Jouw stem is geld waard. Stem nu!
womanistical
8%

womanistical.nl

Tips voor het inrichten van je kledingkast, heerlijkerecepten, tips om inbreken te voorkomen en nogveelmeerleukeideeënkun je vinden op womanistical.nl. Deze blog richtzichaanvrouwen van alleleeftijdendoor het schrijven over diverse onderwerpen. Inspirerend, gezellig en handig!
7%

Vera Camilla

Vera Camilla iseenjongevrouw die dol is op mode, beauty, muziek, lezen en vooral het leven in het algemeen. Op haar blog staanleukevideo’s, artikelen over make-up, plaatsenwaarzegraageet, haarleven en nogveelmeer.
BEAUTY KONING
10%

Cynthia Koning

Cynthia heeft erg veelervaring met het doen van prachtige make-up, in allemogelijkestijlen, van neutraaltot extravagant. Voorinspiratievooreenalledaagse look, feest make-up, of voor halloween, moet je hier zekereenkijkjenemen.
7%

fashionscene.nl

Fashionsceneiseen blog voorallevrouwen die graag up-to-date zijn qua celebs, fashion en beauty maar ookinterieurtips of vakantieinspiratiezoeken. Een blog vol artikelenvoormama’s, vrouwen die gaantrouwen en eigenlijkiedereanderevrouw.
Beautyscrene
5%
Iederevrouw die van beauty, huidverzorging en parfum houdt kan terecht op beautyscene.nl. Een blog vol leukeartikelen met tips, inspiratie en handigeinformatie die altijdwel van pas komt. De nieuwsteproductenkomenaanbod in de reviews.
BeautyGlitter
8%

Anita Michaelewoont

Anita Michaelewoont in Rotterdam en deelt via haar blog beautyglitter.nlhaarpassievoor beauty. De reviewszijn erg duidelijk en eenechteinspiratiebronvooriedere make-up liefhebber. Lees ook over haar must haves voor in de sportschool.
6%

nsmbl.nl

Op nsmbl.nllees je elke dagleukeartikelen over kleding, reizen, relaties, beroemdheden en nogveelmeer. Een blog waariedereenzichhelemaal op thuisvoelt. Naastartikelenzijn er ookveelgrappigevideo’s te vinden.
8%

Cynthia

Cynthia iseenervarenblogster met eenleukeschrijfstijl. Op cynthia.nlschrijftze over vakanties, interieur, make-up, deeltzerecepten en geeftzehandigetipsaanallemeiden en vrouwen die haar blog lezen.
Beautylab.nl
5%

Serena Verbon

beautylab.nliseenleuke blog voorvrouwen van verschillendeleeftijden. Serena plaatstzeerregelmatignieuweartikelen over fashion, eten, interieur, beauty en nogveelmeer. Ookzetze 2 video’s per week op haar blog.
Styled Romy
18%
Romy geeft via haar blog stijladvies aan vrouwen die wat tips en inspiratie nodig hebben. Met deze foto’s, duidelijke artikelen en veel tips krijgt iedere vrouw zin om te gaan shoppen. Dankzij de vele reviews weet je ook precies wat je kunt verwachten van bepaalde beauty producten voor je ze koopt. Een handige blog dus!
5%

Lindsey Beljaars

De blog van Lindsey gaat niet alleen over beauty, maar staat ook vol met recepten en leuke artikelen over kaarsen en vaderdag bijvoorbeeld. Deze blog is erg gezellig om te lezen, en je voelt dat Lindsey het leuk vindt om er aan te werken.
7%
Kirsty schrijft meerdere malen per week een leuk artikel over beauty producten, wat ze doet in haar dagelijks leven, de boeken die ze leest, kleding en nog veel meer. Een leuke blog met een persoonlijke touch, waar veel vrouwen zich echt op thuis zullen voelen.
schoonheidspromotie
6%

schoonheidspromotie.nl

Deze blog is een grote bron van inspiratie. Kleding, tassen, recepten, gezonde voeding, beauty producten, reviews, interieur… alles komt aan bot! Echt zo’n blog waar je uren op rond kunt snuffelen terwijl je van een kopje thee geniet.
Lees meer en stem op je favoriete nominatie
51 personen hebben gestemd
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Treatwell’s Beauty Blog Award 2017

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van € 500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.