Vegan Blogs Award

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2018:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Otto!

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

wat eet je dan wel 31%

Suzanne

wateetjedanwel.nl

Suzanne geeft op haar blog antwoord op een van de meest veelgestelde vragen aan vegetariërs en veganisten: wat eet je dan wel? En dat is een hoop meer dan de meeste vleeseters zouden denken. Suzanne laat echt zien dat je vlees absoluut niet hoeft te missen in een veganistisch dieet. Zij geeft je namelijk de beste en heerlijkste recepten voor veganistische hamburgers, of wat dacht je van veganistische gehaktbrood?
Mitu's Meatless Food 24%

Mitu

mitusmeatlessfood.com

Voor Mitu, met haar Bengaalse roots, is eten enorm belangrijk. Het is iets wat je doet met vrienden en familie, om te genieten van de gezelligheid. En de Bengaalse keuken is heerlijk, vol kruiden, geuren, kleuren en smaken. Na haar studententijd wilden ze haar levenstijl omgooien naar gezond. Dit begon met gezonder eten naar stoppen met vlees eten. Maar na alle informatie en verdieping over de bio-industrie wilde ze daar niet meer aan mee werken en werd ze vegan. De beste keuze ooit, naar eigen zeggen.
Blackbirds and Cakes 9%

Merel

blackbirdsandcakes.nl

Op Blackbirds and Cakes vind je alles wat te maken heeft met een groene levensstijl. Merel probeert haar leven zo groen mogelijk in te richten. Zo streeft ze naar groen de was en het huishouden doen met biologisch afbreekbare producten en het zo min mogelijk produceren van afval. Veganistisch eten is natuurlijk een groot onderdeel van dit leven. Op haar website heeft ze dan ook een groot aantal heerlijke veganistische recepten.
never not cooking 8%

Joyce

nevernotcooking.nl

Joyce kon haar passie voor koken niet negeren. Ze startte de koksopleiding en rondde die succesvol af. Nadat een vriendin haar uitdaagde om de Vegan Challenge te doen, besloot ze een geheel veganistische levensstijl te starten. Na jaren als kok gewerkt te hebben besloot ze deze blog op te zetten waar ze haar kennis en passie over veganistisch koken met de wereld deelt.
Jessi 6%

Jessi

bakkenzonderbeesten.jessi.nl

Voor iedereen die houdt van bakken en van een compleet plantaardige levensstijl is er Jessi to the rescue. Op Bakken Zonder Beesten creëert ze de heerlijkste veganistische broden, cakes en taarten. Zelf leeft ze al een hele lange tijd een vegetarische levensstijl, maar ze neigt steeds meer naar het eten van totaal veganistische maaltijden. Haar baksels proeven minstens net zo lekker als ze eruitzien.
plantaardiger.nl 6%

Natascha

plantaardiger.nl

Op Plantaardiger.nl deelt Natascha haar passies. En haar passies gaan voornamelijk over veganistisch eten, dierenwelzijn en activisme. Op haar website kan je ook allerlei tips vinden om je eigen moestuin te beginnen en de heerlijkste verse groenten zelf te kweken. Een website boordevol tips voor iedereen die een bewust en groen leven wil leiden.
De Groene Keuken 4%

Sara

veggiesara.wordpress.com

De Belgische Sara deelt op de Groene Keuken haar leven als veganiste. Dit begint met de heerlijkste recepten, maar ook andere diervriendelijke producten en hotspots. Daarnaast geeft Sara een persoonlijk vleugje aan haar blog door af en toe wat andere persoonlijke interesses met de wereld te delen. Haar prachtige Instagram account is ook zeker het volgen waard.
De Groene Zus 3%

Elcke

degroenezus.nl

De Groene Zus weet je echt over te halen tot een groen leven. Het is een van de weinige blogs die behoorlijk kritisch is op het niet-groene leven, waardoor je echt in gaat zien wat het belang is om je leven om te gooien. Daarnaast is het ook een enorm inspirerende blog, want het laat ook het prachtige, heerlijke en mooie aan het groene leven zien.
Plantseeds 3%

Siobhan

plantseedstoday.com

Siobhan had een lange tijd moeilijkheden met haar gezondheid, al van kinds af aan. Pas op het moment dat ze een reis maakte door Australië en Indonesië en daar in aanraking kwam met gezond en veganistisch eten wist ze zowel haar fysieke als mentale gezondheid enorm te verbeteren. Met haar verhaal en haar blog wil ze anderen inspireren om door middel van een verantwoord dieet je ook goed te voelen.
De Groene Meisjes 2%

Merel

degroenemeisjes.nl

De Groene Meisjes, wie kent ze inmiddels niet? Merel is het brein achter deze prachtige website, die alle geheimen weergeeft achter een geheel groen leven. Ze legt alle aspecten bloot om je leven zo makkelijk mogelijk zo groen mogelijk te maken. Haar veganistische recepten zijn voortreffelijk, en voor de echte liefhebber heeft ze inmiddels zelfs een e-book ontwikkeld.
Lisa Goes Vegan 2%

Lisa

lisagoesvegan.com

De vrolijke Lisa laat zien hoe prachtig het veganistische leven is, in tegenstelling tot wat vele fervente vleeseters zouden zeggen. Ze maakt de heerlijkste veganistische maaltijden en weet de beste vegan verzorgingsproducten te vinden. Dit alles combineert ze op haar blog met prachtige fotografie en inspirerende woorden. Echt een blog die de moeite waard is om te volgen!
De Reizende Vegetariër 1%

Danique and Sander

reizendevegetarier.nl

Er is niemand die er niet van houdt om de wereld te ontdekken. Maar vegetariërs en veganisten weten als geen ander hoe lastig het kan zijn een restaurant te vinden die past bij je dieet. Gelukkig zijn daar Danique en Sander van de Reizende Vegetariër. Zij reizen de wereld rond en weten de beste adresjes voor je te vinden waar je als veganist perfect terecht kan.
Vegan Workshops 1%

Elke

veganistischkoken.be

Op Veganistisch Koken deelt Elke alles over haar veganistische levensstijl. Ze heeft veel informatie over veganistisch eten en koken, producten en restaurants. Daarnaast heeft ze een grote index aan recepten, die je mogelijk ook nog aan kan vullen met een van haar kookboeken.
Birdwonders 0%

Kim

birdwondersblog.com

Kim wil op haar website laten zien dat het leven van een vegan totaal niet saai, beperkt of onsmakelijk is. Ze heeft haar website geheel veganistisch ingericht. Dat betekent dus niet alleen eten, maar ook verzorgingsproducten, kleding en al het andere spul wat je in je leven gebruikt. Op haar blog deelt ze haar favoriete recepten en hotspots voor vegans.
Groene Avonturen 0%

Marin

groeneavonturen.nl

Elke vegetariër heeft vast wel het boek ‘Dieren Eten’ van Jonathan Safran Foer gelezen. Zo ook Marin, en net als haar met vele anderen veranderde het boek haar leven. Nu is de groene levensstijl een van de belangrijkste dingen in haar leven. Ze spoort op de fiets de beste eco communities van Nederland op, leeft geheel veganistisch en inspireert iedereen via haar website om hetzelfde te doen.

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!