Vegan Blogs Award

Steeds meer mensen worden zich bewust van het belang van vegetarisch of veganistisch eten. Niet langer bijdragen aan de bio-industrie en plofkippen is vaak een grote drijfveer naast het niet willen bijdragen aan dierenleed. We worden allemaal wat meer bewust van het feit dat onze planeet een beetje meer zorg nodig heeft. Bloggers dragen veel bij aan de verspreiding van deze bewustwording. Dit zijn de Vegan Blogs Award.

Elke stem telt! Jij beslist welke blogger de grootste prijs verdient.

Stem makkelijk en snel hieronder.

calendar
Stemmen kan tot 22 April 2018
money
€500 wordt verdeeld onder de bloggers
winner
Jouw stem is geld waard. Stem nu!
Voor iedereen die houdt van bakken en van een compleet plantaardige levensstijl is er Jessi to the rescue. Op Bakken Zonder Beesten creëert ze de heerlijkste veganistische broden, cakes en taarten. Zelf leeft ze al een hele lange tijd een vegetarische levensstijl, maar ze neigt steeds meer naar het eten van totaal veganistische maaltijden. Haar baksels proeven minstens net zo lekker als ze eruitzien.
Op Blackbirds and Cakes vind je alles wat te maken heeft met een groene levensstijl. Merel probeert haar leven zo groen mogelijk in te richten. Zo streeft ze naar groen de was en het huishouden doen met biologisch afbreekbare producten en het zo min mogelijk produceren van afval. Veganistisch eten is natuurlijk een groot onderdeel van dit leven. Op haar website heeft ze dan ook een groot aantal heerlijke veganistische recepten.
Kim wil op haar website laten zien dat het leven van een vegan totaal niet saai, beperkt of onsmakelijk is. Ze heeft haar website geheel veganistisch ingericht. Dat betekent dus niet alleen eten, maar ook verzorgingsproducten, kleding en al het andere spul wat je in je leven gebruikt. Op haar blog deelt ze haar favoriete recepten en hotspots voor vegans.
De Belgische Sara deelt op de Groene Keuken haar leven als veganiste. Dit begint met de heerlijkste recepten, maar ook andere diervriendelijke producten en hotspots. Daarnaast geeft Sara een persoonlijk vleugje aan haar blog door af en toe wat andere persoonlijke interesses met de wereld te delen. Haar prachtige Instagram account is ook zeker het volgen waard.
De Groene Meisjes, wie kent ze inmiddels niet? Merel is het brein achter deze prachtige website, die alle geheimen weergeeft achter een geheel groen leven. Ze legt alle aspecten bloot om je leven zo makkelijk mogelijk zo groen mogelijk te maken. Haar veganistische recepten zijn voortreffelijk, en voor de echte liefhebber heeft ze inmiddels zelfs een e-book ontwikkeld.
De Reizende Vegetariër
3%

Danique and Sander

Er is niemand die er niet van houdt om de wereld te ontdekken. Maar vegetariërs en veganisten weten als geen ander hoe lastig het kan zijn een restaurant te vinden die past bij je dieet. Gelukkig zijn daar Danique en Sander van de Reizende Vegetariër. Zij reizen de wereld rond en weten de beste adresjes voor je te vinden waar je als veganist perfect terecht kan.
De Groene Zus weet je echt over te halen tot een groen leven. Het is een van de weinige blogs die behoorlijk kritisch is op het niet-groene leven, waardoor je echt in gaat zien wat het belang is om je leven om te gooien. Daarnaast is het ook een enorm inspirerende blog, want het laat ook het prachtige, heerlijke en mooie aan het groene leven zien.
Elke vegetariër heeft vast wel het boek ‘Dieren Eten’ van Jonathan Safran Foer gelezen. Zo ook Marin, en net als haar met vele anderen veranderde het boek haar leven. Nu is de groene levensstijl een van de belangrijkste dingen in haar leven. Ze spoort op de fiets de beste eco communities van Nederland op, leeft geheel veganistisch en inspireert iedereen via haar website om hetzelfde te doen.
De vrolijke Lisa laat zien hoe prachtig het veganistische leven is, in tegenstelling tot wat vele fervente vleeseters zouden zeggen. Ze maakt de heerlijkste veganistische maaltijden en weet de beste vegan verzorgingsproducten te vinden. Dit alles combineert ze op haar blog met prachtige fotografie en inspirerende woorden. Echt een blog die de moeite waard is om te volgen!
Op Veganistisch Koken deelt Elke alles over haar veganistische levensstijl. Ze heeft veel informatie over veganistisch eten en koken, producten en restaurants. Daarnaast heeft ze een grote index aan recepten, die je mogelijk ook nog aan kan vullen met een van haar kookboeken.
Lees meer en stem op je favoriete nominatie
322 personen hebben gestemd
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.