Vegan Blogs Award 2018

De Vegan Blogs Award 2017 was een groot succes. We hebben dus dit jaar besloten om de Award opnieuw te organiseren. Wij vinden het belangrijk en nuttig dat blogs over een Vegan lifestyle bestaan, daarom zijn we ook dit jaar weer op zoek naar de meest nuttige blogs. Bij deze blogs kun je behulpzame informatie en recepten vinden die eigenlijk iedereen kan gebruiken. Volg jij deze bloggers met ons mee?

Elk stem telt! Jij beslist welke blogger de grootste prijs verdient.
Stem makkelijk en snel hieronder

Stemmen kan tot 20 Januari 2019
€500 wordt verdeeld onder de bloggers
Jouw stem is geld waard. Stem nu!
Het gezicht achter deze vegan en duurzame lifestyle blog heet Sytse. Zijn veganistisch lifestyle betekent dat hij geïnteresseerd is in zoveel mogelijk groen te doen en niet meewerken aan een industrie die tegen zijn principes ingaat
Jolijn is een Holistisch Health Coach, woonachting in Amsterdam. Zij is voor natuurlijk leven & plantaardig eten en houd ervan om jou hiermee te inspireren. Zij gelooft dat natuurlijker leven jou kan helpen met het ervaren van meer (zelf)liefde, fun, kracht, flow, energie, gezondheid en vreugde.
plantbased.be
4%

Elisabeth Zulma

Dit is de blog van Elisabeth. Sinds 2013 probeer zij zo veel mogelijk mensen actief te inspireren om duurzamer te leven. Met deze blog wil zij laten zien dat plantaardig eten best gemakkelijk, speels, gevarieerd en lekker kan zijn.
bietenrood.nl
0%

Yvo and Suzette

Yvo & Suzette runnen vanaf september 2016 Tuinderij Bietenrood. Zij hebben een boerderijwinkel, een webwinkel, land en kassen waar ze hun groenten op verbouwen, zij leveren groente- en fruitpakketten en staan met hun groentekraam op de markt in Enschede. Zij hebben ook recepten en een blog. De moeite waard om het te bezoeken!
Dit is Sanne, 25 jaar en woonachtig in Rotterdam. Zij studeert momenteel af aan de opleiding SPH en is onlangs begonnen aan Photography part-time (YAY) aan de Royal Academy of Art in Den Haag. Daarnaast is ze ook freelance analoog fotograaf voor het groene online magazine Hof van Delfland. Een veganist, gek op analoge camera’s en Harry Potter en eet heel graag champignons. Op haar blog vind je vooral posts over veganisme en analoge fotografie.
Dit is Kim, het meisje achter Birdwonders. Een studente Rechten, met een liefde voor veganisme en een vogeltje dat Koekje heet. Zij houdt ervan om te koken of de stad te ontdekken. Dit alles probeer ze zo goed mogelijk op foto’s vast te leggen!

Welkom op Blackbirds and Cakes. Dit is Merel en dit is haar blog waar ze schrijft over een (mint)groene lifestyle. Je vindt hier alles over groen leven. Onder andere over haar struggles met zero-waste en minimalistisch leven, alles over fair fashion en groene beauty maar vooral heel veel lekkere vegan recepten!
Er zijn veel mensen die graag plantaardig willen bakken, dus zonder ei en/of zuivel, maar dit toch een beetje ingewikkeld vinden. Misschien ben je gewoon op zoek naar een lekker en simpel plantaardig bakrecept. Dat kan natuurlijk ook. Dan leek het handig voor Jessi als er een plek is waar je toegankelijke vegan bakrecepten kunt vinden, het liefst zonder moeilijk gedoe of onvindbare ingrediënten.
Dit is Kate een fotograaf die kookt uit Oklahoma. Deze blog is sinds 2010 en genoemd naar haar vriend, Cookie. Zij heeft een obsessie met eten en is dol op het fotograferen van voedsel, Alle recepten op Cookie en Kate zijn vegetarisch. Zij gelooft in het eten van heel voedsel, voedsel dat zo dicht mogelijk bij de bron staat.
Lees meer en stem op je favoriete nominatie
22 personen hebben gestemd
Contact

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

  1. Home
  2. Vegan Blogs Award 2018