Wandelblog Award 2017

The results are in!

Visitors have voted and the decision has been made!

Toon de winnaars

These are the Top Bloggers of 2017:

See the Winners below. You can also check out amazing discounts and promos for great savings:

De winnaars van de awards voor dit jaar zijn bekend!
Bekijk de winnaars hieronder.
Tip: Wij bieden op Mrkortingscode kortingen op voor webshops, bijvoorbeeld
Treatwell, Albelli, HP en Otto!

De voting is beëindigd

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend!

And Winners Are...

Evadinarica Project 41%

Evadinarica Project

evadinaricaproject.com

Eva heeft vorig jaar vele kilometers in de Dinarische Alpen gelopen op five finger schoenen en is ze daarna teruggekeerd naar Amsterdam. Eenmaal daar, besloot ze dat het tijd was voor een nieuw avontuur: terug lopen naar de Balkan; "Van Amsterdam naar Zagreb", wederom op five finger schoenen. Alle tijd dat ze wandelde heeft ze haar blog bijgehouden, waarin ze eerlijk en open vertelt over haar ervaringen. Niet alleen de leuke en mooie kant, maar ook over alle lastige emoties en moeilijkheden waarmee ze worstelt tijdens het wandelen. Juist dat is bijzonder aan haar blog: het is eerlijk en echt.
Ambulare 27%

Ambulare

ambulare.nl

Ambulare is de prachtig opgezette wandelblog van Henrie. Hij begon met wandelen in de jaren '80 en een nieuwe verslaving aan natuur, buitenlucht en beweging begon. Zijn blog staat vol met langeafstandspaden, korte routes, internationale routes, tips, tricks en aangevuld met prachtige fotografie.
Wandelvrouw 17%

Wandelvrouw

wandelvrouw.nl

Bregje Schipper is de vrouw achter Wandelvrouw. Op een bepaald moment in haar leven besloot ze de Kilimanjaro te beklimmen. Een nieuwe verslaving was daarmee geboren. Sindsdien wandelt ze de hele wereld over en maakt de meest beroemde, spannendste en langste tochten. In 2016 startte ze de campagne “Wandel 1000 km” om anderen te motiveren ook de schoenen aan te trekken.
Hetty Vroege-Meijers 4%

Hetty Vroege-Meijers

vanwandeluitdagingtotheusehobby.blogspot.com

Hetty is een enthousiaste wandelaarster. Ze maakt het liefst iedere dag wel een tocht. Haar website is bijzonder omdat ze veel seizoensgebonden en bijzondere tochten aflegt. Op haar blog deelt ze graag al haar tips en informatie, met een vleugje van persoonlijk verhaal er doorheen wat het lezen net wat leuker maakt.
Frank Wandelt 2%

Frank Wandelt

frankwandelt.nl

Frank wandelt wat af. Hij gaat op zoek naar de mooiste wandelroutes die binnen Europa te vinden zijn, en voornamelijk binnen Nederland. De routes zijn handig per provincie ingedeeld zodat je direct de mooiste routes in jouw omgeving kan vinden. Daarnaast heeft hij uitgebreide lijsten met wat hij de mooiste wandelingen van Nederland vindt, welke zeker de moeite waard zijn.
Wandel Vanuit 2%

Wandel Vanuit

wandelvanuit.nl

Janny van Wandel Vanuit deelt maar al te graag haar liefde voor wandelen met de wereld. Haar blog is enorm praktisch ingedeeld zodat je precies de wandeling kan vinden die je zoekt. Zoek op provincie, aantal kilometers, natuurwandelingen, of, heel bijzonder, stadswandelingen. Die kom je niet vaak tegen op wandelblogs dus geeft Wandel Vanuit net dat beetje extra. Daarnaast heeft ze een prachtige en actieve Instagram.
Wanda Wandelt 2%

Wanda Wandelt

wandawandelt.nl

Deze blog is in vier jaar tijd een van de grootste wandelblogs van Nederland geworden. Wanda schrijft regelmatig nieuwe artikelen voor de website die nu bomvol staat met leuke, praktische en interessante informatie. Daarnaast natuurlijk talloze prachtige wandelroutes. Ze heeft ook praktische paklijsten voor iedere wandeling en een wandeltraining voor beginnende wandelaars.
Mari Wandelt 2%

Mari Wandelt

marismits.wordpress.com

Mari heeft een passie voor wandelen, natuur en het vertellen van verhalen. Deze drie worden prachtig samengebracht op zijn blog. Zijn schrijfstijl is toegankelijk, creatief en origineel wat de blog net wat extra spirit geeft. Hij maakt prachtige wandelingen door heel Europa en zelfs bedevaarttochten. Alle informatie voor de tochten kan je makkelijk terugvinden op de website.
Reiske 1%

Reiske

reiske.nl

Claire is een enorm avontuurlijke vrouw die hikend en kamperend de wereld verkend. Het begon in 2015 toen ze de Pacific Crest Trail in Amerika liep. Tijdens deze tocht startte ze met bloggen. Dit vond ze zo leuk en werd zo goed ontvangen dat ze door bleef gaan met het documenteren van haar reizen. Inmiddels heeft ze wereldwijd duizenden kilometers gelopen.
fransbergmans 1%

fransbergmans

fransbergmans.nl

Frans Bergmans daagt mensen uit te gaan bewegen. In zijn wandelcentrum neemt
hij wandelaars mee als wandeltrainer en wandelcoach. Wekelijks wordt er
gewandeld in loopgroepen, maar er is ook informatie over allerlei
wandelactiviteiten en evenementen die voor belangstellenden worden
georganiseerd.
Er is speciale coaching voor mensen die na ziekte een steuntje in de rug
kunnen gebruiken.
Wandel de Wandel 1%

Ineke

wandel-de-wandel.blogspot.com

Ineke wandelt het hele land door. Haar wandelavonturen deelt ze op Wandel de Wandel. Ze is altijd aanwezig bij wandel evenementen, driedaagsen en vierdaagsen, en af en toe doet ze ook mee aan een hardloopwedstrijd. Bij haar moet je zijn als je op de hoogte wilt blijven van de laatste wandelevenementen.
Wij Wandelen 0%

Wij Wandelen

nummer11.nl

Mirjam had al van jongs af aan de grote droom om de Nijmeegse Vierdaagse te lopen. Die droom kwam in 1989 eindelijk voor de eerste keer uit. Inmiddels heeft ze de Vierdaagse elf keer gelopen, nu ook samen met haar man John, die over dezelfde wandelliefde beschikt. Ze zijn beiden doorzetters met inmiddels een grote hoeveelheid andere wandelingen op hun naam.
Over Wandelen Gesproken 0%

Over Wandelen Gesproken

overwandelengesproken.blogspot.nl

Truus Wijnen houdt ervan om haar thuisprovincie Twente helemaal te voet te ontdekken. Naast wandelen is fotograferen een grote hobby van haar, eentje die ze maar al te graag op haar blog combineert. Ze heeft een handig overzicht van wandelroutes die inmiddels veel verder gaan dan Twente, die ieder vergezeld gaan van prachtige fotografie en praktische informatie.
Palma Wandelen 0%

La Palma Wandelen

lapalma-wandelen.nl

Nederlanders Marjan en Siepko verhuisden naar La Palma, op de Canarische Eilanden. Volgens hen het mooiste Canarische eiland dat er is. Te voet ontdekken ze hun nieuwe woonplaats en de beste tips delen ze op de blog zodat jij de ultieme vakantie kan hebben. Ze organiseren tevens individuele reizen voor wandelliefhebbers.
My Footprints 0%

My Footprints

myfootprints.nl

Ivonne mag de 50 jaar dan wel zijn gepasseerd, ze heeft nog steeds de energie, ontdekkingszucht en avontuurlijke geest van een 20-jarige. Ze schrijft bijna dagelijks nieuwe artikelen voor haar blog, waarvan alles over reizen en een groot deel over wandelen gaat. Fotografie is ook haar passie dus het ziet er prachtig uit. De praktische tips die Ivonne geeft zijn onmisbaar voor iedere wandelaar.

About MrKortingscode.nl

Over Mrkortingscode.nl

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Hiermee helpen wij jou geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor! Omdat wij heel dankbaar zijn voor het succes van MrKortingscode.nl willen wij graag iets terugdoen.

Onze blog awards geeft ons deze mogelijkheid! Wij belonen onze favoriete bloggers door hen te nomineren voor de blog awards. En jullie, onze bezoekers krijgen de mogelijkheid mee te stemmen op jouw favoriet!

In plaats van één winnaar te kiezen, verdelen we het prijzengeld onder alle genomineerde bloggers als dank voor hun harde werk. Het bedrag van €500 wordt verdeeld op basis van het percentage van de stemmen die ze hebben gekregen.

Contact Us

Ben je een blogger en wil je meedoen aan onze awards?
Of wil je een blog nomineren voor onze awards? Neem dan contact op via bloggerawards@mrkortingscode.nl of op Facebook.
Je kan ook een blog nomineren die niet aansluit op het thema van de awards. Alle blogs komen in aanmerking voor toekomstige awards!