10 Tips hoe jij de herfst doorkomt

De herfst is weer begonnen en daarmee zijn de regenachtige en gure dagen weer in zicht. De tijd van festivals, barbecues en heerlijk genieten van de zon op het terras is voorbij, maar de tijd van indoorfeesten, dekentjes op de bank en je niet schuldig hoeven te voelen als je de hele dag binnen blijft, staat voor de deur. Daarom 10 tips, zodat jij de herfst overleeft.

 

1. Ga een boek lezen. Wat is er nou lekkerder dan met een kopje thee onder een kleedje op de bank een boek te lezen als het buiten hard regent en waait. Niks lekkerder dan warm en droog binnen zitten.

 

2. Gamen. Wie doet het tegenwoordig niet?! Of je nu fan ben van de Xbox of Playstation, gamen is op een koude dag altijd een goed idee!

3. Online shoppen. Moet ik daar nog meer over zeggen? Dat spreekt voor zich!

4. Een dagje spa. Plan een dagje spa met een vriend of vriendin. Je lichaam mag wel een beetje verwend worden tijdens deze koude herfstdagen.

 

5. Organiseer een culinaire avond. Nodig vrienden en/of familie uit voor een gezellig dagje of avondje. Vraag of ze allemaal wat lekkers meenemen en niemand hoeft uren in de keuken te staan. Tenzij jij dat natuurlijk leuk vindt.

6. Foto’s maken. Wil je toch even lekker uitwaaien? Ga naar het strand of het bos en maak de mooiste herfstfoto’s.


7. Boek een reis naar de zon. Heb je het nu al helemaal gehad met dit weer? Boek dan snel een zonvakantie!

 

Bekijk alle vakantie aanbiedingen

 

8. Wees creatief in huis. Kijk op bijvoorbeeld Pinterest voor leuke ideeën en haal de herfst in huis.

9. Begin met een hobby. Er is geen betere tijd van het jaar om te beginnen met een hobby. Altijd al een taalcursus willen doen? Of willen leren hoe je zelf kleding maakt? Dit is jouw kans, laat hem niet aan je voorbij gaan.  

 

10. Of hou gewoon een serie- of filmmarathon. Neem een abonnement op Netflix en kijk onbeperkt films en series. Zak chips op schoot, wat te drinken en jij zit de komende herfst goed.

Voorwaarden

Op Netflix kun je online en snel de laatste en leukste films en series streamen op je pc, tablet of mobiel. Op dit moment hebben zij een zeer leuke actie, wanneer je je aanmeldt is de eerste maand namelijk volledig gratis zonder verdere verplichtingen, neem dus snel eens een kijkje op de website

De tijd van op je bloten voeten naar buiten gaan is voorbij. Dus moet jij even snel wat pakken uit het schuurtje of wil je gewoon goede schoenen voor in huis of buitenshuis? Dan zijn crocs een goede oplossing.

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen