1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Beleef Moederdag op een fijne en betaalbare manier!

Beleef Moederdag op een fijne en betaalbare manier!

De maand mei is aangebroken en dat betekent dat de dag om je moeder in het zonnetje te zetten ook voor de deur staat! Hoe zorg je ervoor dat je haar ook dit jaar weer verrast? En dan ook op een manier dat je zelf ook nog wat overhoudt? MrKortingscode heeft speciaal voor jou de beste tips op een rijtje gezet. Hierdoor zorg jij voor een heerlijke moederdag!

Verwen je moeder eens goed

Niets is fijner dan zelf eens goed verwend te worden. En dat verdient jouw moeder uiteraard! Een goed idee is dan ook om je moeder een heerlijke massage te laten geven, een dagje naar een Spa met haar te gaan of haar een naar die ene leuke nagelstudio te sturen. Dit kan je via Treatwell allemaal regelen! Op dit digitale platform staan meer dan 20.000 salons, studio’s, spa’s en nog veel meer. Hier vind je dus sowieso het perfecte relaxmoment voor jouw moeder. Het mooie is dat je via ons ook nog eens 10 euro korting krijgt bij alle behandelingen!

Verras je moeder met een bloemetje

Oud maar goud, maar een bosje bloemen doet elke moeder stralen. Daarom is het de perfecte keus voor kinderen die liever de veilige maar goede keuze maakt. Voor Moederdag heb je keus uit allerlei verschillende prachtige bossen, dus er zit sowieso altijd een boeket bij die perfect bij je moeder past. Helemaal perfect is dat je bij Greetz nu een gratis kaart bij je Moederdag boeket krijgt. Een bos bloemen zegt meer dan 1000 woorden, maar die paar woorden erbij maken het nog wel extra leuk!

Voorwaarden

zakelijk account, Excl verzendkosten, books & cadeaukaarten. Looptijd t/m 30 juni 2019

Verzamel je herinneringen

De mooiste momenten in je leven beleef je met je familie. Het is dan ook erg zonde wanneer de foto’s van deze momenten alleen maar ver weg op een harde schijf staan. Via een fotoboek heb je al deze herinneringen op een mooie manier bij elkaar verzameld. Een superleuk cadeau dus! En wat het nog makkelijker maakt, is dat je dit via Albelli dit makkelijk digitaal doet. Je hoeft geen foto’s te plakken, maar je kan alles vanuit je luie (computer)stoel regelen.

Zorg voor een originele verrassing

Dat herinneringen met je moeder belangrijk zijn, wist je natuurlijk al. Mocht je nu niet een heel fotoboek vol willen maken, kun je ook een superleuke gadget geven die ook persoonlijk is! Wat dacht je van een leuke mok met een foto van die ene vakantie, een telefoonhoesje met jullie huisdier erop of een fijne sleutelhanger met een foto van het hele gezin? Dit alles kan uiteraard bij Webprint!

Is jouw moeder ook fashion icon nummer één? Of vind je dat ze juist wel een hippe vernieuwing kan gebruiken? Ga dan naar Toms, Clarks of Klingel! Bij Toms krijg nu korting op alle zonnebrillen en bij Clarks tot korting tijdens hun Mid Season Sale. Klinkel heeft zelfs een speciale moederdagactie. Ideaal dus voor je moeder, en misschien ook wel voor jou!

Heeft jouw moeder groene vingers? Nu het voorjaar al even begonnen is, is het ook het ideale moment daar om haar te verrassen met iets voor in de tuin! Bij Tuincentrum Koeman krijg je nu 10% op hun hele assortiment! Dat is dus van bloembollen, zaden tot alle andere tuinartikelen.

Als je aan je moeder denkt, denk je meteen aan alle leuke herinneringen die jullie samen hebben. Hoe leuk is het om op Moederdag jullie zelf te belonen met nieuwe herinneringen? Bij Expedia krijg je nu 30% korting op alle vakanties binnen eigen land. Een weekendje weg is daardoor zo gepland, dus waar wacht je nog op?

Share with your friends


Submit
Avatar gebruiker

Lisa Kok

Lisa Kok beschouwt zichzelf zowel als expert op het gebied van websitebeheer als een professional voor wat betreft affiliate marketing. Haar klanten zijn altijd blij verrast met de resultaten die Lisa kan bereiken met haar inspanningen op het gebied van internetmarketing. Door de strategieën die ze bedenkt met betrekking tot Google Adwords, Google Analytics en social media marketing, kan Lisa de beloofde resultaten waarmaken.

Ze biedt haar expertise op het gebied van affiliate marketing en websitebeheer nu op freelancebasis aan. Iedereen die geïnteresseerd is in het (beter) inzetten van internetmarketing, kan contact met haar opnemen om een beroep te doen op Lisa’s professionele diensten.

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen