1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Bespaar op Sinterklaas inkopen

Bespaar op Sinterklaas inkopen

Het is weer Black Friday aankomende 24 november, check de laatste Black Friday 2017 deals hier op MrKortingscode.nl

Wie heeft vroeger niet zijn schoen gezet met een wortel erin voor Amerigo en raakte jij vroeger ook helemaal in paniek toen er plots op het raam werd geklopt en er ineens een jutezak vol cadeautjes voor de deur stond? We hebben het allemaal meegemaakt. De tijd van pepernoten, marsepein en chocolade letters is weer aangebroken en op 5 december viert heel Nederland Pakjesavond. Maar waar, hoe en wanneer tik je de leukste en goedkoopste cadeaus op de kop?

 

Begin op tijd
Allereerst kunnen cadeaus voor Sinterklaas een flinke uitgave zijn, vooral als je alles in één keer moet kopen. Begin daarom op tijd. Kijk het hele jaar door rond naar cadeaus voor Sinterklaas en houd de sale goed in de gaten. 

 

Marktplaats
Op Marktplaats Aanbiedingen zijn elke dag nieuwe aanbieding met hoge kortingen te vinden. Erg leuke cadeaus voor Sinterklaas. Van mooie Swarovski sieraden tot vlieglessen en van SPA-arrangementen tot het leukste speelgoed voor kinderen. Voor ieder wat wils.

5 of 6 december?
We vieren op 5 december Sinterklaas, maar wist je eigenlijk wel dat het dan niet de verjaardag, maar sterfdag van Sinterklaas is? Hij is gestorven op 6 december. Maar vroeger in het jaar 342, begon de volgende dag al om 7 uur ‘s avonds. Toen was het dus al 6 december en daarom valt pakjesavond op 5 december.

 

Veilingsites
Hou websites als Vakantieveilingen en Hotelkamerveiling goed in de gaten. Je kunt meebieden op nachtjes weg, verschillende dagjes weg of producten. Voor een paar euro heb je al een heel leuk Sinterklaascadeau.

 

Shop online
Shop online in plaats van in de winkels. Het scheelt niet alleen lange, drukke rijen maar ook veel geld. De prijzen in webwinkels liggen namelijk vaak lager dan in winkels. Bij veel webshops kun je vaak zelfs nog op het laatste moment bestellen.

Amerigo
Waarom heet het paard van Sinterklaas eigenlijk Amerigo? Dat gebeurde tijdens de landelijke intocht in Elburg in 1990 waar de rol van het paard vertolkt werd door een politiepaard met de naam Amerigo. Sinds deze intocht heet het paard dus Amerigo.

 

Gratis cadeautjes
Rondom Sinterklaas kunnen kinderen hun schoen zetten bij verschillende winkels. Ze kunnen een tekening inkleuren en vervolgens krijgen ze een cadeautje in hun schoen. Ook online zijn veel acties waar kinderen aan meekunnen doen. Dit kost niks en kinderen zijn er heel blij mee.

 

Hoge kortingen
Met Sinterklaas wordt er uitgepakt door allerlei webshops. Deze shops hebben verschillende kortingscodes en acties uitstaan. De beste kortingen zijn verzameld op onze Sinterklaaspagina.


Vakantie
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij liever op vakantie gaat tijdens Sinterklaas of met Pakjesavond een weekendje weg wilt. Ook daar zijn kortingen voor:

Sinterklaasmaal
Heb je geen zin om boodschappen te doen of wil je verrast worden? HelloFresh verzorgt een heerlijk Sinterklaasmaal. Bovendien krijg je ook nog een cadeautje als je bij HelloFresh bestelt met deze kortingscode:

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen