1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Black Friday and Cyber Monday are on Their Way

Black Friday and Cyber Monday are on Their Way

Het is weer Black Friday aankomende 24 november, check de laatste Cyber Monday & Black Friday deals hier op MrKortingscode.nl

Black Friday! Ook in Nederland wordt dit fenomeen steeds bekender. Deze feestelijke koopjesdag is van oorsprong een Amerikaanse traditie, maar neemt ook steeds meer zijn intrede in Nederland. Wie anders dan Nederlanders zijn er zo gek op korting? Niemand! En dan is er overigens nog niet eens gesproken over Cyber Monday. Dus sla je slag tijdens deze tweedaags durende koopgekte.

 

Steeds meer grote retailers doen mee aan Black Friday en Cyber Monday. Er zijn natuurlijk altijd aanbiedingen bij winkels, maar op deze dag zijn de acties wel heel extreem. Dus ontdekt de vetste aanbiedingen en pak de hoogste kortingen. Kortingen kunnen zelfs oplopen tot 70 procent. Vooral aanbiedingen op het gebied  van elektronica en witgoed zijn extra scherp. Wie weet koop jij die iPhone nu wel voor een heel schappelijk prijsje..

Waar komen Black Friday en Cyber Monday vandaan?

Black Friday valt traditioneel op de dag na Thanksgiving, wanneer het shopseizoen voor de feestdagen van start gaat. Black Friday valt dit jaar op 27 november. En of het dan nog niet genoeg geweest is, valt Cyber Monday op de maandag na Thanksgiving. Hetzelfde idee als Black Friday maar dan online. Maar tegenwoordig zijn de meeste aanbiedingen zowel in de winkels als online te verkrijgen, dus één tip: shop online. Je wilt namelijk niet tussen de honderden consumenten die elkaar verdringen in winkels staan; Alles om maar de beste aanbieding te bemachtigen. Aangezien het shoppen steeds meer naar online verplaatst, doen veel webshops op mee aan zowel Black Friday als Cyber Monday. Veel webshops berekenen geen verzendkosten tijdens deze dag, dus dat scheelt benzinekosten. Bovendien loop je niet het risico om voor niks naar de winkel te gaan, als blijkt dat het product is uitverkocht. En je kunt zelfs tot middernacht shoppen! Dus shop veilig achter de computer.

Black Friday NL

Wij hebben de vijf beste deals voor je uitgelicht:

Knaldeals

Knaldeals heeft een groot assortiment Tablet en Smartphone accessoires en pakt uit tijdens deze koopgekte. Daarnaast hebben zij ook altijd gratis verzending vanaf € 25.

HP

Niemand minder dan HP heeft twee te gekke kortingscodes uitstaan voor Black Friday en Cyber Monday. Ik zou zeggen: Go for it!

Ralph Lauren

Niet alleen op het gebied van Electra zijn hoge kortingen te vinden. Ook op bekende kledingmerken zoals Ralph Lauren. Dit merk heeft twee waanzinnige kortingsacties speciaal voor Black Friday en Cyber Monday.

V&D en bol.com

Warenhuizen als bol.com en V&D blijven natuurlijk niet achter tijdens deze koopjesdagen. Voor de hoogste kortingen ben je bij deze shops aan het juiste adres.

Crocs

Crocs speelt natuurlijk ook in op deze dagen en geeft maar liefst 20 procent korting op het gehele assortiment.

Maar er zijn nog veel meer webshops die meedoen aan Black Friday en Cyber Monday, zoals Mediamarkt, BCCSONY, Apple, Redcoon, Forever 21, Alternate en Nike. Kijk voor de hoogste kortingen op onze speciale Black Friday & Cyber Monday pagina.  
Deze dagen zijn perfect geschikt voor de laatste Sinterklaas inkopen of juist om alvast vooruit te lopen op de kerstinkopen. Dus save the dates: vrijdag 27 november en maandag 30 november en sla je slag!

 

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen