1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Brede keuze uit schoenen bij Sarenza

Brede keuze uit schoenen bij Sarenza

Inmiddels is het midden winter en vind ik het elke ochtend lastig om te beslissen welke schoenen ik aandoe. De typische winterschoen is niets voor mij en ik durf me niet aan deze schoen te wagen. Resultaat: Koude voeten! Na een beetje met mezelf in de knoop gelegen te hebben, heb ik besloten toch een kijkje te nemen op Sarenza en ik moet zeggen, dat viel alles mee! Voor degene die met hetzelfde probleem als ik worstelen heb ik voor jullie een top 3 Sarenza winterschoenen gemaakt en ik durf zonder twijfel te zeggen dat er ook voor jou iets tussen zit!

Natuurlijk begon ik mijn zoektocht in de sale, want de 60% korting op bepaalde producten kan ik niet zomaar laten liggen. Na even rondgesnuffeld te hebben kom ik al snel het eerste paar winterschoenen tegen! (Tenminste, zo winters als het bij mij kan.) De zo door Sarenza genoemde “See Ya Topanga #2″ schoenen zijn overigens zeker niet alleen in de winter te dragen, maar ook in elk ander seizoen. Allerleukste nog: Je krijgt 40% korting op de laarsjes!

See Ya Topanga

Vol tevredenheid en goede hoop zoek ik verder en ja hoor, daar zag ik mijn tweede droompaar. Ook dit is niet specifiek een winter paar, maar te leuk om niet te laten zien. En zeker ook geschikt voor in de winter! Naam van dit pareltje is Melvin & Hamilton – Jessy 14 en ook deze zijn te verkrijgen met een korting van 40%!

Melvin & Hamilton – Jessy 14

The last, but not least de CosmoParis – Floa/bi. Dit keer wel een echt winters paar! De schoen heeft een vulling van wol en ziet eruit als een kussentje voor je voeten. Ook deze heb ik uit de sale geplukt met voor de afwisseling een korting van 40%.

CosmoParis – Floa/bi

Misschien heb ik me niet helemaal aan de afspraak gehouden door schoenen uit te kiezen die ook niet winters zijn, maar ik heb mijn best voor jullie gedaan! Buiten Sarenza’s brede assortiment om vind ik het fijn om iets bij hun te bestellen door de snelle en gratis bezorging. Zit hier net niet iets tussen wat jij zoekt? Of ben je benieuwd naar de rest van het assortiment? Neem dan vooral een kijkje op hun site!

 

 

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen