1. Home
 2. Alle Gidsen
 3. 6 goede redenen om vroeg CenterParcs te boeken

6 goede redenen om vroeg CenterParcs te boeken

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar. Laat je zomerpret niet bederven door een koude regenbui. Ontspan onder de waterval van het tropische zwemparadijs en kom er pas uit wanneer de zon opkomt. Profiteer van de vroegboekkorting: hoe eerder je boekt, hoe meer je bespaart! Tip: combineer met familiekorting.

 

de-eemhof-2-5710

5990670ffb442179bba70b80216d9b65

 

 

 

 

 

 

 

1. Je kunt gratis de voorkeursligging van je cottage kiezen als je 2 maanden vooraf boekt. In de bossen, romantisch verblijven op de heuvels of kies je voor een mooie ligging aan het water? De cottages gaan van comfortabel tot luxe en van woonboot tot boomhuis. Geniet van een heerlijke vakantie met volop privacy, ruimte en frisse lucht.

 

2. Je hebt keuze uit meer dan 20 CenterParcs in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en dankzij het tropisch zwemparadijs ben je onafhankelijk van het weer. Ga zwemmen of maak gebruik van het strand bij mooi weer.

 

3. Bovendien krijg je een verrassing naast de vroegboekkorting: gratis vouchers t.w.v. € 30. Hiermee kun je 3 activiteiten of services boeken in alle parken. Er zit vast wel een leuke activiteit tussen voor je partner. Wie zonder kinderen gaat, kan zijn/haar wellness avontuur compleet maken. Denk maar aan een chocolademassage of een Turks stoombad.

 

4. Er zijn activiteiten voor echt alle leeftijden. Zoals Vroege Vogel Zwemmen en avondentertainment. Dollen met Orry & Vrienden, het indoor speelparadijs BALUBA, en de Kids Factory. Met prachtige exotische flora en fauna. Op ontdekking in de overdekte speelwerelden Jungle Dome en Discovery Bay. Geitjes en konijnen vertroetelen op de kinderboerderij en spelen in speeltuintjes. Of chillen in de HangOut en tijdens de Pool Party. Bespaar met familiekorting!

56368_43

cb6d9dd48d94ae3e122aa56d8960b5bf

 

 

 

 

 

 

 

5. Gratis & vertrouwd je auto parkeren. Onze parken zijn altijd dichtbij en je kunt er gratis parkeren. De medewerkers staan elke dag voor je klaar.

 

6. Alles is inbegrepen: Beddengoed voor je cottage hoef je niet mee te slepen en zelfs gas, water en elektriciteit is inclusief. CenterParcs zorgt wel voor de eindschoonmaak wanneer je vertrekt.

gezinmaxima2007-1

 

Hoeveel voordeel ontvang ik dan?

 • Boek 6 maanden van te voren uw verblijf en ontvang 20% korting
 • Boek 4 maanden van te voren uw verblijf en ontvang 15% korting
 • Boek 2 maanden van te voren uw verblijf en ontvang 10% korting

  Boek nu CenterParcs!

 

Voorwaarden

Vroegboekkorting:

 • Vroegboekkorting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen (m.u.v. Familie- of 55+ korting).
 • Vroegboekkorting geldt voor alle parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, voor alle cottagetypen en alle aankomstdata.
 • 10% vroegboekkorting tussen 2 en 4 maanden voor aankomst.
 • 15% vroegboekkorting tussen 4 en 6 maanden voor aankomst.
 • 20% vroegboekkorting buiten 6 maanden voor aankomst.
 • De Familie- of 55+ korting is geldig voor alle parken in Nederland, België en Duitsland en Les Trois Forêts voor alle cottagetypen, m.u.v.: Eden cottages, Woonboten en Boomhuizen, de 2 pers. VIP in Het Meerdal, De Huttenheugte en Zandvoort, de 4 pers. VIP in De Huttenheugte, Port Zélande en Park Hochsauerland, de 6 pers. VIP in De Vossemeren, De Kempervennen, Het Meerdal, Port Zélande, Park Hochsauerland en Bispinger Heide, de 8 pers. Comfort in Erperheide, de 8 pers. Premium in Het Meerdal, De Huttenheugte, Port Zélande en Park Hochsauerland en de 10, 12 en 16 pers. cottages.
 • De Familie- of 55+ korting is alleen geldig op daarvoor geselecteerde aankomsdata.
 • De Familie- of 55+ korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen (m.u.v. vroegboekkorting) en geldt op basis van beschikbaarheid.
 • Voor de Familie- of 55+ korting is 2 maanden of minder voor aankomst slechts een beperkt aantal cottages beschikbaar.

 

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen