1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. De 10 ‘Back2School’ bespaartips!

De 10 ‘Back2School’ bespaartips!

Back2School – daar zit je vast nog niet op te wachten?! Toch kunnen we de harde realiteit niet te ontkennen en komt het moment van Back2School steeds dichterbij. Om de pijn wat te verzachten, verassen wij jou met 10 bespaartips waarmee je het nieuwe schooljaar voordelig van start kunt gaan. Lees snel verder!

Je bent het vast en zeker met ons eens dat het leven nou niet bepaalt goedkoop is. Zeker nu de overheid de geldkraan voor studenten heeft dichtgedraaid, is het als student extra lastig om rond te komen. Ook wij zijn student geweest en leven met jou mee. Tijd om geld te besparen zo aan het begin van het schooljaar en wij zullen jou daar bij helpen.

Zorg dat je snel op kunt starten!

Is jouw laptop pas opgestart wanneer de les al voorbij is? Dat is heel frustrerend en werkt nou niet bepaalt efficiënt. ‘Tijd voor een nieuwe laptop’, zou je denken. Maar zo makkelijk werkt het vaak niet. Een laptop is een dure investering en niet iedere student kan in één keer zoveel geld neerleggen. Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom komen wij jou tegemoet met € 50,- korting op alle HP laptops. Kijk snel wat ze op voorraad hebben en wellicht dat er iets voor jou tussen zit!

Voorwaarden

Kies de gewenste combinatie en bespaar met originele HP 920XL of 953XL inktcartridges.

Microsoft Office 365 Home voor de hele studentenflat!

Programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint zijn onmisbaar voor de gemiddelde student. Maar goedkoop zijn ze niet. Normaliter betaal je bij Microsoft € 10,- per maand om gebruik te maken van de bekende Microsoft programma’s, 1 TB aan cloudopslag in OneDrive + 60 minuten Skype tegoed per maand voor 5 personen. Maar tijdens de Back2School weken betaal je slechts 10 maanden van de 12. Zo kunnen jij en 4 andere medestudenten profiteren van deze actie!

Vakantiefoto’s in een fotoboek vast laten leggen!

Bij terugkomst van jouw vakantie heb je ongetwijfeld veel mooie momenten met de camera vastgelegd. De meeste vakantiegangers leggen deze momenten graag vast in een fotoboek, zodat ze iets tastbaars aan de vakantie overhouden. Toch komt het er vaak niet van om deze te laten maken – geen tijd & geen geld is vaak het excuus! Daar hebben wij wat op gevonden. Bij webprint.nl kun je gebruik maken van handige software waardoor het maken van een fotoboek nog nooit zo eenvoudig is geweest én daarbij krijg je 20% korting op alle producten!

Postkaart met een eigen foto!

Ben je vergeten oma en opa een kaart te versturen toen je op vakantie was? Geen zorgen, met kaartwereld.nl kun je eenvoudig en snel een persoonlijke kaart ontwerpen en deze alsnog naar oma en opa opsturen. Het leuke aan kaartwereld.nl is dat je een eigen kaart kunt ontwerpen en diverse vakantiefoto’s kunt toevoegen. Zo krijgt de ontvanger een beeld van jouw vakantie en voelt hij zich extra speciaal, omdat de kaart zo persoonlijk is. Nu 20% korting op alle soorten postkaarten!

Geef jouw studentenkamer een nieuwe look!

Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw studentenkamer een nieuwe look geven, waardoor je het schooljaar met een goede gevoel kunt starten. Op dit moment geeft posters.nl 20% korting op alle posters. Dit maakt een poster met een positieve spreuk of een leuke vakantiefoto ineens betaalbaar. Snel kijken dus!

Schoolspullen goedkoop op de kop tikken!

Een nieuwe agenda, schriften en nieuwe cartridges .. ondertussen lopen de kosten snel op. En dat terwijl het nieuwe schooljaar nog niet eens begonnen is. Gelukkig kun je bij Staples 10% korting krijgen op Back2School artikelen. Hoe dichter we bij de start van het nieuwe schooljaar komen, hoe kleiner de voorraad van Staples wordt. Wees er dus snel bij!

Nieuw schooljaar = Nieuwe gadget!

Hoe kun je nou het nieuwe schooljaar beginnen zonder nieuwe gadget? Uiteindelijk wil je toch een onvergetelijke indruk maken op jouw eerste schooldag. Omdat het kopen van nieuwe gadgets geen goedkope hobby is, raden wij jou aan te kijken op Mini in the Box. Hier ontvang je namelijk € 3,80 korting bij een bestelling van € 35. De kunst is om met een nieuwe gadget de blits te maken zonder teveel geld kwijt te zijn!

Back2School essentials met veel korting!

Natuurlijk betekent het nieuwe schooljaar dat er ook weer veel geschreven moet worden. Dit wil je natuurlijk met de lekkerste pennen doen die er te verkrijgen zijn. Deze kan je heel gemakkelijk bij Bruna kopen. Zij hebben een super uitgebreid aanbod Back2School essentials! Met deze code krijg je maar liefst 15% korting! Tip: koop een paar schriften extra en profiteer optimaal van de korting.

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen