1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. De beste Black Friday Deals

De beste Black Friday Deals

Het is bijna Black Friday! Ben jij al klaar voor het koopweekend van het jaar? De meeste webshops geven namelijk niet alleen korting op de bewuste vrijdag, maar het hele weekend erna tot en met de maandag: Cyber Monday genoemd. Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika en het houdt in dat webshops strooien met kortingen en aanbiedingen zo voor de feestdagen. Vaak de hoogste kortingen van het hele jaar!

Slim dus, om vrijdag 24 november te beginnen met het doen van inkopen voor de feestdagen. Of om iets te kopen wat je zelf al een tijdje wilde hebben, natuurlijk…

Bijna elke webshop doet mee aan het Black Friday weekend, grote kans dus dat je goed kunt slagen. Om je een beetje wegwijs te maken in de crazy koopgekte de 24e en de dagen erna, hebben wij van MrKortingscode alvast de beste deals voor je op een rijtje gezet. Laat de deals niet aan je neus voorbij gaan en profiteer nu!

Elektronica

Bij HP  scoor je goedkoop een nieuwe laptop! Misschien handig om dit er op je verlanglijstje bij te zetten, want deze hoge korting mag niemand missen! Ook Microsoft heeft mooie kortingen, zowel op hun

 

Voorwaarden

Kies de gewenste combinatie en bespaar met originele HP 920XL of 953XL inktcartridges.

 

 

Maak jezelf mooi

Geef jezelf een beautybehandeling cadeau of laat jezelf een ander kapsel aanmeten zo vlak voor de feestdagen. Je wilt er natuurlijk wel fantastisch uitzien tijdens het kerstdiner. Boek een behandeling bij Treatwell en je krijgt € 10 korting!

Voorwaarden

Via deze link kom je op een pagina waar alle salons voorgeselecteerd staan die op dat moment zelf een promotie voeren of een korting weggeven. Deze pagina wordt automatisch ge-update als nieuwe promoties worden gelanceerd. De andere acties op deze pagina zijn ook van toepassing op de salons in deze link.

 

Schitterende schoenen

Vind jij de schoenen van TOMS ook zo tof? Naast de zomerschoentjes heeft het merk ook mooie, gevoerde winterschoenen in het assortiment, inclusief een feestdagen collectie. Je kunt er ook terecht voor hippe cadeaus. Maak jezelf of een ander blij deze winter en profiteer nu van kortingen tot maar liefst 60%!

 

 

Zeg het met een kaartje

Kerst! Ja, ook de leukste en gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Wist je dat er steeds minder mensen zijn die kerstkaarten versturen? Alles gaat tegenwoordig met een mailtje, appje of een facebookberichtje. En dat terwijl het ontvangen (en versturen) van een ‘ouderwetse’ kerstkaart zo leuk is! Laat je vrienden en familie zien dat je wat moeite doet en klim in je pen. Online gemaakte kerstkaartjes voldoen ook ;).

 

Laat je huid stralen

Ook in de winter verdient je huid een boost. Verwen jezelf met een lekkere bodyscrub of bodybutter! Met 40% korting op heel veel artikelen wordt het wel heel aantrekkelijk om te shoppen bij The Body Shop. Pssttt… niet alleen leuk om te krijgen, ook om te geven!

 

Je kunt je huid ook van binnenuit verzorgen. Daarvoor kun je water drinken, maar het bereiden van je eten met de juiste oliën en vetten doet ook wonderen voor je huid & haar. Holland & Barrett heeft nu vele producten voor de verzorging van je huid en meer, dus pak je kans!

Share with your friends


Submit
Avatar gebruiker

Lisa Kok

Lisa Kok beschouwt zichzelf zowel als expert op het gebied van websitebeheer als een professional voor wat betreft affiliate marketing. Haar klanten zijn altijd blij verrast met de resultaten die Lisa kan bereiken met haar inspanningen op het gebied van internetmarketing. Door de strategieën die ze bedenkt met betrekking tot Google Adwords, Google Analytics en social media marketing, kan Lisa de beloofde resultaten waarmaken.

Ze biedt haar expertise op het gebied van affiliate marketing en websitebeheer nu op freelancebasis aan. Iedereen die geïnteresseerd is in het (beter) inzetten van internetmarketing, kan contact met haar opnemen om een beroep te doen op Lisa’s professionele diensten.

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen