1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. De leukste kerstreclames van 2015

De leukste kerstreclames van 2015

Het is weer Black Friday aankomende 24 november, check de laatste Black Friday 2017 deals hier op MrKortingscode.nl

De leukste en ontroerendste kerstreclames

Reclames op tv: we kunnen er niet omheen. De één vindt het irritant, de ander kent ze bijna allemaal uit zijn hoofd. Maar ik denk dat we het allemaal wel eens kunnen zijn over het feit dat tv-commercials in de kerstperiode net even dat beetje extra hebben. Sinterklaas was het land nog niet uit, of bedrijven stonden te springen om hun kerstreclames te laten zien. Hier vind je de mooiste kerstreclames die dit jaar op de Nederlandse televisie te vinden zijn!

Coca-Cola: Make Someone Happy

Misschien zijn de kerstcommercials van Coca-Cola wel de bekendste. Iedereen weet dat Coca-Cola altijd flink uitpakt met commercials en reclames. Zo ook rond de Kerst, wanneer er een groot deel van het jaarlijkse reclamebudget van ruim 3 miljard dollar naar de Kerstcommercial gaat. Ook de kerstcommercial van 2015 is weer prachtig! In de commercial zijn verschillende mensen te zien die andere mensen blij maken, en dat komt natuurlijk door Coca-Cola. De boodschap is: Give A Little Happiness. Bekijk hem hier.

Albert Heijn: Alles Voor Een Kerst Om Nooit Te Vergeten

Ook Albert Heijn heeft een hele mooie en herkenbare kerstcommercial gemaakt. Er is een jongetje te zien dat zich net te oud voelt om bij de kinderen te horen, maar ook niet bij de volwassenen mag zijn. Tot het kerstdiner, wanneer zijn vader hem bij hem roept. Hij mag tussen de volwassenen gaan zitten en krijgt het eten wat de volwassenen ook hebben. Voor hem is het zo een Kerst om nooit te vergeten! Bekijk hem hier.

Jumbo: Een Kerst Om Hallo Tegen Te Zeggen

In de commercial die Jumbo voor Kerstmis heeft gemaakt is iemand te zien die alleen maar plannen voor het kerstdiner aan het maken is. Tijdens de normale, alledaagse dingen komt ze opeens met gerechten en plannen voor het kerstdiner. vervolgens, als ze dan kerstboodschappen aan het doen is komt ze bij Jumbo alle lekkere en luxe gerechten tegen die ze in haar gedachten had. Bekijk de commercial hier.

Happy & Merry H&M presents Katy Perry

H&M komt dit jaar met een onwijs leuke en vrolijke Kerstcommercial. De wereldberoemde zangeres Katy Perry schittert als een kerstfee (inclusief vleugels) en showt een aantal kledingstukken uit de feestcollectie van modeketen H&M. De commercial heeft veel weg van een videoclip. Katy Perry heeft het nummer wat te horen is speciaal gemaakt en uitgebracht voor de krotcampagne van H&M. Bekijk die vrolijke video hier.

PLUS: Deze Feestdagen Gaan We Lekker Gourmetten

PLUS Supermarkt komt dit jaar met een leuke en grappige kerstreclame. Centraal staat ‘gourmetten’, iets wat veel mensen doen met Kerst. In de commercial is te zien dat gasten, kinderen en ouders liever willen gourmetten dan een luxe diner met bijvoorbeeld kalkoen. Alle klanten van PLUS komen vervolgens boodschappen doen voor de gourmet. ‘Wie wil er gourmetten? Dan ben je hiervoor bij PLUS aan het juiste adres!’ Bekijk de feelgood commercial hier.

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen