1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Hoe jij de meeste deprimerende dag van het jaar doorkomt!

Hoe jij de meeste deprimerende dag van het jaar doorkomt!

Vandaag is het de deprimerendste dag van het jaar, oftewel Blue Monday. Deze dag is door de Britse psycholoog Cliff Arnall bedacht, gebaseerd op een wetenschappelijke formule. Hieruit blijkt dat vandaag de dag is waarop de meeste mensen zich neerslachtig of depressief voelen. Gelukkig heb ik een aantal tips waarmee jij vandaag niet huilend, maar lachend de dag doorkomt!

 

1. Jij beslist hoe de dag loopt 

Degene die iets van deze depressieve dag moet maken ben jij. De hersenen zijn ontzettend sterk en zodra jij denkt: “Ik ga iets van deze dag maken!” Zal dit automatisch een positieve invloed hebben op jouw dag. Ook helpt het om vooruit de plannen, tenminste de leuke dingen als de zomervakantie. Want welk seizoen is nu fijner dan de zomer?! Wil je het boeken van deze vakantie nog even uitstellen, koop dan alvast je zomeraccessoires als bijvoorbeeld een nieuwe zonnebril. Dan kom je alvast in die “Summer vibe”.

2. Verwen jezelf extra!

Wil dat positieve denken niet zo goed lukken? Een bezoekje aan bijvoorbeeld de sauna doet wonderen! Buiten het feit dat de sauna goed is voor de gezondheid werkt het ontspannend en brengt het de geest tot rust. Ook verbetert het de doorbloeding en worden overige afvalstoffen weggevoerd. Oftewel, je voelt je een stuk beter na je bezoek! Geen tijd om op Blue Monday zelf te gaan? Plan het dan vast op een andere dag, dan kun je er in ieder geval naar uitkijken!

Voorwaarden

Via deze link kom je op een pagina waar alle salons voorgeselecteerd staan die op dat moment zelf een promotie voeren of een korting weggeven. Deze pagina wordt automatisch ge-update als nieuwe promoties worden gelanceerd. De andere acties op deze pagina zijn ook van toepassing op de salons in deze link.

3. Lach!

Lachen is gezond! Ondanks je misschien helemaal niet echt lacht trekken de lachspieren wel samen, hierdoor worden er signalen naar je hersenen gestuurd. Jouw hersenen denken dat je lacht en maker hierdoor endorfine aan. Dit zijn natuurlijke pijnstillers en kun je vergelijken met morfine. Dus toch een beetje depressief? Lach! Wil jij niet alleen jezelf zien lachen, maar ook een ander? Schenk diegene een lekkere fles wijn of een een bloemetje. Want hoe fijn voel jij je als iemand anders lacht door jou?

4. Laat je opvrolijken door mooie kortingen!

Een hele hoop online shops proberen jou op te vrolijken voor mooie kortingen aan te bieden. En wat is er nu mooier dan korting?! Zo heb ik hier nog een aantal mooie deals voor je:

HP

Al een lange tijd op zoek de juiste laptop? Dan heb ik goed nieuws voor je! Schaf deze laptop aan met een korting van € 100!

Voorwaarden

Kies de gewenste combinatie en bespaar met originele HP 920XL of 953XL inktcartridges.

Light Gallery

Breng wat meer licht in je leven door een lamp te kopen bij Light Gallery, de 10% korting bovenop de sale maakt het nog aantrekkelijker!

Voga

Is jouw huis toe aan een aantal nieuwe meubels? Neem dan een kijkje op Voga en maak gebruik van de € 25 korting!

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen