1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Hoe jij jouw Valentijnsdag het mooist beleeft

Hoe jij jouw Valentijnsdag het mooist beleeft

Drukte en hectiek is onderweg, want Valentijnsdag komt er weer aan! Wat jij jouw geliefde cadeau moet doen is elk jaar weer even een dingetje. Geef je chocolade, neem je hem/haar mee uit eten? Of wil je een keer echt origineel uit de hoek komen? Behoor jij tot de laatste groep? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Voor de actievelingen

Cursus cocktail maken                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Is een beetje bankhangen op Valentijnsdag niets voor jou? Ga cocktails maken met je Valentijn! Een cocktail cursus is niet alleen gezellig, maar je bent ook nog eens actief bezig. Ook een dagje spa is nooit verkeerd. Mochten jullie beiden geen tijd hebben om te gaan die dag, geef het je partner cadeau en ga een andere keer. Zo duurt jullie Valentijnsdag nog langer!

Herbeleef de eerste date                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Jullie eerste date is je vast heel goed bijgebleven, hoe leuk is het om deze opnieuw te gaan doen! Neem je partner mee naar de plek waar de vonk het eerst over sloeg. Mochten jullie tijdens jullie eerste date uit eten zijn geweest bestel je natuurlijk ook hetzelfde gerecht als toen. Dit maakt de sfeer compleet.

 

Samen zijn hoef geen geld te kosten

Voor de mensen die wat minder te besteden hebben, of geen geld uit willen geven aan Valentijn is er ook genoeg te doen. Ga lekker samen hangen op de bank. Voordeel hiervan is dat jullie alleen zijn en je, je op elkaar kunt focussen! Een dagje strand of naar het bos is ook nooit verkeerd als het weer dit toelaat. Kruip bij thuiskomst lekker tegen elkaar aan op de bank met een warme kop koffie.

 

Niet bij elkaar?

Hebben jullie een lange afstandsrelatie of beiden geen tijd om af te spreken? Dan is dit geen excuus om niet aan elkaar te kunnen denken. Zo bieden ontzettend veel sites je de mogelijkheid gepersonaliseerde cadeau’s te sturen. Denk aan niet zomaar chocolade, maar chocolade met een persoonlijke boodschap. Of een kaart met een foto van jullie samen, de mogelijkheden zijn ook hier eindeloos!

Voorwaarden

zakelijk account, Excl verzendkosten, books & cadeaukaarten. Looptijd t/m 30 juni 2019

Al met al draait het met Valentijn niet om het hebben van het perfecte cadeau, maar om het tonen van je liefde! Hoe je dat doet maakt in principe niets uit, als jullie beiden maar genieten van de bijzonder dag!

 

Leuke cadeau’s

Share with your friends


Submit
Avatar gebruiker

Lisa Kok

Lisa Kok beschouwt zichzelf zowel als expert op het gebied van websitebeheer als een professional voor wat betreft affiliate marketing. Haar klanten zijn altijd blij verrast met de resultaten die Lisa kan bereiken met haar inspanningen op het gebied van internetmarketing. Door de strategieën die ze bedenkt met betrekking tot Google Adwords, Google Analytics en social media marketing, kan Lisa de beloofde resultaten waarmaken.

Ze biedt haar expertise op het gebied van affiliate marketing en websitebeheer nu op freelancebasis aan. Iedereen die geïnteresseerd is in het (beter) inzetten van internetmarketing, kan contact met haar opnemen om een beroep te doen op Lisa’s professionele diensten.

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen