1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Hoe kom jij de duurste maand van het jaar door?

Hoe kom jij de duurste maand van het jaar door?

Het is weer Black Friday aankomende 24 november, check de laatste Cyber Monday & Black Friday 2017 deals hier op MrKortingscode.nl

December is al een tijdje geleden begonnen en hoogstwaarschijnlijk staat de kerstboom alweer te pronken in jouw woonkamer! December is traditiegetrouw een erg zware maand voor de portemonnee. Omdat wij willen dat jij heelhuids (spreekwoordelijk) december door komt helpen wij je graag een handje met de leukste bespaartips en kortingscodes. Een leuk cadeau hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!

 

Maak je eigen kerstkaarten!

Ben jij creatief en wil jij met je kerstkaartjes opvallen dit jaar? Denk er dan eens over na om zelf je kerstkaarten te gaan maken! Je kan het zo gek maken als je zelf wilt! Van een ingewikkelde 3D kerstkaart tot een kerstkaart samengesteld van oude kerstkaarten, laat je creativiteit eens lekker de vrije loop gaan. Je komt niet alleen origineel over, het is ook nog eens een leuke bezigheid! Ben je nu minder creatief maar wel opzoek naar leuke en gepersonaliseerde kerstkaarten? Bij onder andere Webprint en Greetz krijg je met onze exclusieve kortingscodes veel korting!

Voorwaarden

zakelijk account, Excl verzendkosten, books & cadeaukaarten. Looptijd t/m 30 juni 2019

Welke cadeautjes komen er bij jou onder de kerstboom te liggen?

Volgens mij is iedereen het wel met mij eens als ik zeg dat er niets leuker is dan het krijgen van cadeautjes. Echter is het voor veel mensen nog een hele opgave om leuke cadeautjes voor onder de boom te vinden. Is het nu net mooi meegenomen dat wij vol met goede ideeen zitten!  Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke poster van die ene film waar een van je dierbaren het altijd over heeft?

Kleine cadeautjes doen het ook altijd goed. Het blijft alleen wel een kunst die kleine cadeautjes ook daadwerkelijk ‘klein’ te houden. Gelukkig maken online webshops als Mini en Light In The Box het jou iets makkelijker met hun brede assortiment aan producten tegen hele maatschappelijke prijzen!

Alle cadeautjes inmiddels verzameld, maar geen idee wat je je vriendin/moeder/zus cadeau moet doen? Met een heerlijke massage, dagje sauna of kappersbehandeling maak je ze altijd wel blij! Al helemaal nu de winter net is gestart kan zij dit zonder twijfel wel gebruiken. Het is natuurlijk dubbel zo leuk als jij zelf meegaat en er een heel dagje uit van maakt!

Sharing is caring

Kerst draait niet alleen om cadeautjes en eten, maar ook om delen. Het schoenenmerk Toms weet als geen ander hoe belangrijk dat is. Zo schenken zij voor elk paar Toms dat jij koopt ook een paar aan een kind in nood. Geef jouw geliefde een paar Toms cadeau en maak niet alleen hem/haar hier ontzettend blij, maar help ook een handje mee aan een betere maatschappij!

Gun jezelf ook een cadeautje!

Cadeaus geven is natuurlijk ontzettend leuk, alleen nemen ook! Het is dus helemaal niet verkeerd jezelf zo nu en dan een cadeau te gunnen. Dat kunnen cadeaus zijn die eigenlijk net te duur zijn voor onder de kerstboom, of misschien wel een cadeau waarvan je niet wilt dat anderen weten dat jij die bezit. Juist rond de stressvolle kerstdagen kun je zo’n extraatje wel gebruiken. En de korting is natuurlijk al helemaal niet verkeerd!

Voorwaarden

Kies de gewenste combinatie en bespaar met originele HP 920XL of 953XL inktcartridges.

 

 

 

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen