1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Hoe maak jij een onvergetelijk indruk op jouw eerste schooldag?

Hoe maak jij een onvergetelijk indruk op jouw eerste schooldag?

Grote kans dat jij nog even niet wilt denken aan de schoolbanken, maar over een paar weken is de zomervakantie toch echt weer voorbij en ga je back2school. De eerste indruk is natuurlijk cruciaal. Wie wil er nou geen goede indruk maken op de docenten en medescholieren. Met deze tips hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken.

 

Schoon zijn is dé sleutel. Neem voordat je naar school gaat een douche, borstel je haar en poets je tanden. Je wilt niet herinnert worden als de persoon die naar oude sokken ruikt, toch? Koop een lekker geurtje en/of lekkere douchegel bij Douglas of ICI Paris XL en je gaat fris het nieuwe jaar in.

Kies een leuke outfit, maar wel eentje die bij je past. Kleding maken de man. Draag dus kleding waar jij je goed in voelt. Shop bij Zalando en OTTO de nieuwste mode met hoge kortingen!

Wees op tijd. Het is handig om tien minuten van te voren al aanwezig te zijn. Zo heb je de tijd om je vrienden te zoeken en het lokaal waarin je les hebt. Het komt namelijk niet echt netjes over om al op de eerste dag te laat te zijn. En bovendien maak je daar zeker geen goede indruk mee bij de docenten.


Luister naar leraren.
Dit is vooral belangrijk op de eerste dag, omdat er dan vaak praktische informatie verteld wordt. Je wilt niet verward naar huis gaan en de volgende dag dag niet weten wat voor spullen je moet meenemen.


Maar het belangrijkste: heb je spullen voor elkaar!
Dat is niet alleen handig voor jezelf, maar ook kun je gelijk je nieuwe spullen showen! Ben jij op zoek naar een laptop? Met de Surface Pro 3 zullen jouw klasgenoten zeker onder de indruk zijn. De tablet die de laptop kan vervangen! Laat deze kans dus niet aan je voorbij gaan!

Ook een nieuwe agenda kan natuurlijk niet ontbreken in het nieuwe schooljaar. Wil jij een voordelige en unieke agenda? Ontwerp bij Webprint of Print Things jouw gepersonaliseerde fotoagenda.

Naast een originele agenda kunnen andere gave schoolaccessoires ook niet meer missen. Steel de show met de back2school artikelen van MegaGadgets. Van een luie leesbril tot een bijzondere waterfles en van de meest unieke horloges tot een alles in één lunchbox.

Voorwaarden

Ben jij al bekend met de “24Dagaanbieding” bij MegaGadgets? Iedere dag zetten zij een nieuwe dagaanbieding op hun website. Welk product dit is, is altijd een raadsel. Wat wel zeker is, is dat je altijd een enorme korting ontvangt op dit product!


Wens iemand geluk met zijn of haar eerste schooldag. Laat met een kaart van Greetz weten dat je aan diegene denkt.

Voorwaarden

zakelijk account, Excl verzendkosten, books & cadeaukaarten. Looptijd t/m 30 juni 2019

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen