Keuzegids Goede Doelen

Als je een profiel maakt bij MrKortingscode, kun je zelf kiezen aan welk goed doel wij €0,25 doneren als jij een kortingscode van ons gebruikt. Er zijn er best wat om uit te kiezen, dus de keuze kan lastig zijn. Deze gids helpt je een stukje op weg!

Cordaid Kinderstem
Cordaid Kinderstem zorgt dat kinderen in ontwikkelingslanden een stabiele en veilige thuisbasis. Hierdoor kunnen kinderen naar school. Daarnaast zorgt Cordaid Kinderstem voor meer leraren, bijscholing, verbeterde lesmaterialen en goede schoolgebouwen. Zo hebben deze kwetsbare kinderen de mogelijkheid om zelfstandige volwassenen te worden.

Cordaid Mensen in Nood
Cordaid Mensen in Nood bied noodhulp aan vluchtelingen. Deze worden geholpen in de crisisgebieden, de buurlanden en op de gevaarlijke weg naar Europa. Naast noodhulp staat Cordaid Mensen in Nood ook voor preventie en wederopbouw.

Fonds Slachtofferhulp
Het Fonds Slachtofferhulp is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie voor slachtoffers van misdrijven, ongevallen en rampen.

slachtoffer 1

Hersenstichting
De hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. De Hersenstichting ondersteunt veel projecten die bijdragen aan preventie, onderzoek of behandeling van hersenletsel.

IFAW
De missie van IFAW is om wereldwijd dieren te redden en te beschermen. Het fonds redt individuele dieren, beschermt hele populaties en zet zich in voor het behoud van kostbare leefgebieden voor dieren.

ifawdieren

KWF Kankerbestrijding
Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Jaarlijks sterven er zo’n 43.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.


Pink Ribbon

Stichting Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker. Een borstkankerpatiënt verdient de juiste behandeling en optimale begeleiding. Pink Ribbon financiert daarom projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker.

pinkribbon2 1

Stichting Opkikker
Stichting Opkikker zorgt voor lichtpuntjes voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Lichtpuntjes in de vorm van een onvergetelijke Opkikkerdag. Niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden worden deze dag in het zonnetje gezet.

STOP AIDS NOW!
STOP AIDS NOW is vooral actief in Afrika, waar zo’n 70% van alle mensen met hiv woont. De stichting zorgt ervoor dat het aantal nieuwe hiv-infecties daalt. Het uiteindelijke doel is een wereld zonder aids.
stopaidsnow1

War Child
War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. We helpen ze met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen.

Hopelijk helpt deze keuzegids je een beetje op weg met de keuze voor een goed doel. Gebruik lekker veel kortingscodes zodat jouw goede doel optimaal gesteund wordt!

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen