1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Maak de mooiste fotoboeken met HEMA

Maak de mooiste fotoboeken met HEMA

Maak jij op vakantie of feestjes ook altijd veel foto’s, maar bekijk je ze daarna nooit meer? Super zonde! Juist door het bekijken van foto’s haal je fijne herinneringen op en beleef je de mooiste momenten nog eens opnieuw. Daarom is het maken van fotoboeken weer helemaal in en dan wel door het online te laten doen. Dat is namelijk extra makkelijk en goedkoop bij Hema.nl. Tot 19 maart krijg je zelfs 20% korting bij je bestelling op een fotoboek!

Tips van MrKortingscode

  1. Neem eens een kijkje tussen je smartphone foto’s. Veel mensen nemen van de leukste uitjes foto’s, maar deze blijven ergens op de telefoon staan. Zonde, want voor je het weet bekijk je ze nooit meer of zijn ze zelfs kwijt wanneer er iets met je telefoon gebeurt. Met een fotoboek heb je dit probleem mooi opgelost!
  2. Geef een fotoboek cadeau. Hoe leuk is het om verrast te worden met de foto’s van een gezamenlijke vakantie of een jubileumfeestje? Met een fotoboek zorg je dat deze herinneringen voor altijd vereeuwigd zijn. En je kunt de leukste bijschriften erbij zetten!
  3. Het maken van een fotoboek is leuk. Door het selecteren van foto’s reis je terug in de tijd en het maken is ook nog eens super makkelijk. Geen rare plakkertjes of geknoei met lijm, met de online tools van Hema is een fotoboek in een handomdraai gemaakt!

Enthousiast geraakt? Neem eens een kijkje bij Hema.nl! Ze hebben de mooiste kwaliteit boeken met een handige online service. En last but not least, je krijgt nu 20% korting op je bestelling van een fotoboek. Mocht je de foto’s toch liever los afgedrukt hebben, dan kan dat uiteraard ook. Voor maar € 5 krijg je maar liefst 50 foto’s.

Duik dus snel je telefoon in en binnen de kortste keren heb jij je foto’s in de mooiste kwaliteit geprint!

Share with your friends


Submit
Avatar gebruiker

Lisa Kok

Lisa Kok beschouwt zichzelf zowel als expert op het gebied van websitebeheer als een professional voor wat betreft affiliate marketing. Haar klanten zijn altijd blij verrast met de resultaten die Lisa kan bereiken met haar inspanningen op het gebied van internetmarketing. Door de strategieën die ze bedenkt met betrekking tot Google Adwords, Google Analytics en social media marketing, kan Lisa de beloofde resultaten waarmaken.

Ze biedt haar expertise op het gebied van affiliate marketing en websitebeheer nu op freelancebasis aan. Iedereen die geïnteresseerd is in het (beter) inzetten van internetmarketing, kan contact met haar opnemen om een beroep te doen op Lisa’s professionele diensten.

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen