1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Maak van Moederdag een betaalbare beleving

Maak van Moederdag een betaalbare beleving

Naast de beste kortingscodes hebben wij ook de leukste betaalbare Moederdag ideetjes voor jou op een rijtje gezet. Sommige activiteiten kunnen zelfs gratis zijn. Wedden dat je moeder hiervan onder de indruk zal zijn? Creëer jouw persoonlijke verrassingspakket of neem rustig de tijd en ga samen iets nieuws leren. De volgende tips zijn gesorteerd op tijdsduur.

 

Verrassen op afstand (10 minuten)

Je hebt geen enkel excuus om op deze dag niets voor je moeder te doen. Wil je haar opvrolijken met een fotokaart of een persoonlijke kaart? Verstuur een extra grote kaart bij Kaartwereld. Als dat niet genoeg is, kun je ook kiezen voor een compleet verrassingspakket. Wat houdt het in? Jouw moeder krijgt een ‘mystery box’ thuisgestuurd met daarin een trendy heliumballon, chocolade (Merci) en eventueel een lieve boodschap erbij op een kaart. Alle cadeaus van Greetz worden verstuurd in een mooie cadeauverpakking. Bekijk het uitgebreide assortiment en kies jouw verrassing, als je op de een of andere manier niet bij je moeder kunt zijn op Moederdag.

33b49f6bf356c620b2c71c704340428c

Voorwaarden

zakelijk account, Excl verzendkosten, books & cadeaukaarten. Looptijd t/m 30 juni 2019

Een herinnering om nooit meer te vergeten

Heeft jouw moeder het ook vaak erover dat ze graag een mooie poster aan de muur wilt? Bij Allposters kan je kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment. Houdt ze van films? Geen probleem, de poster van haar favo film zit sowieso tussen het assortiment van Allposters. Ook voor een mooie natuurposter ben je bij Allposter aan het goede adres! Profiteer nu van 25% korting en gratis verzending, koopje toch?

Tip: Je kunt er ook voor kiezen om een heerlijk diner op tafel te zetten die je uiteraard zelf maakt! Ook als je geen keukenprins/prinses bent, kun je de maaltijden van Hellofresh gemakkelijk maken. Je krijgt er een simpele handleiding bij! Gebruik onze kortingscode om €20 te besparen en een schort krijg je cadeau.

Voorwaarden: Deze actie is alleen geldig bij bestelling van een flexibel lidmaatschap. De korting wordt verrekend met de kosten van je eerste box. Voor de tweede en daarop volgende boxen betaal je de volledige prijs. Het lidmaatschap kun je opzeggen na afname van minimaal 2 maaltijdboxen.

 

Let’s workshop! (3 uur)

Even iets anders dan winkelen en centen uitgeven aan kleertjes. Regel een ervaring die je moeder niet snel zal vergeten. Misschien wordt pole fitness wel haar favoriete sport. Ontdek samen wat een nieuwe hobby zou kunnen worden of organiseer iets waarvan je zeker weet dat ze enthousiast erover is: een wijnproeverij of workshop sushi maken? Met een cadeaubon van Pluim heb je reuze veel keuze in uitjes en workshops.

 

Samen shinen voor de camera (4 uur)

Deze activiteit moet je wel ruim van tevoren organiseren. Een echte fotoshoot doen kun je niet te vergelijken met selfies maken. Het hoeft ook helemaal niet duur te zijn! Kijk in diverse Facebook-groepen en benader studenten van een fotografie-opleiding of beginnende hobby fotografen die hun portfolio willen aanvullen – kijk naar oproepen op TFP basis. TFP betekent letterlijk ‘Time For Print’. De foto’s die gemaakt worden tijdens een TFP sessie mogen meestal door zowel de fotograaf als het model in hun portfolio en als promotiemateriaal gebruikt worden.

De bedoeling is dat zowel het model als de fotograaf geen vergoeding krijgen voor de fotoshoot. Een TFP fotoshoot is een manier om je eerste portfolio mee op te bouwen die je aan potentiële opdrachtgevers kunt laten zien.

Tip: als je moeder toe is aan een nieuw paar fijne schoenen, vergeet dan niet de exclusieve kortingscode bij Crocs in te voeren.

Het belangrijkste is dat je weet wat je wilt. Brainstorm van tevoren over het thema en de locatie waar je de shoot wilt doen. Maak voor de fotograaf een moodboard zodat hij/zij een duidelijk beeld krijgt wat jullie wensen zijn. Vervolgens zoek je een leuke outfit voor de mooiste moeder op Klingel. Zelfs tot maatje 56 is er volop keuze in kleding. Zin in een nieuwe make-uplook? Op dezelfde manier kun je ook voor weinig geld een visagist scoren. Vervolgens kun je na de shoot de leukste foto laten drukken als wanddecoratie met keuze uit verschillende materialen bij Webprint (met onze unieke kortingscode).

3 woman - 1 baby

Tot slot mag je best trots zijn op je moeder en haar laten zien hoeveel je haar gezelschap waardeert. Hopelijk heb je een leuk idee voor haar in

gedachten. Fijne Moederdag!

 

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen