1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Scoren tijdens het V&D Prijzencircus

Scoren tijdens het V&D Prijzencircus

Ontvang jij graag korting op je favoriete merken? Stap dan in de wereld van het V&D Prijzencircus. Tijdens deze tweejaarlijkse terugkerende kortingsactie geeft Nederlands bekendste warenhuis jou kortingen tot wel 50% op allerlei merken, waaronder Guess en Apple. En dat ruim twee weken lang!

Hoge kortingen

Stunten; dat is wat V&D met haar prijzen doet tijdens het Prijzencircus. De afgeprijsde artikelen zijn zowel in de winkel als online te koop en iedere dag verschijnen er nieuwe aanbiedingen. Niet alleen de standaard merken komen voorbij, maar je kunt zelfs profiteren van korting op Apple producten als MacBooks en iPads. Ook horloges van bijvoorbeeld Guess zijn afgeprijsd en je scoort de heerlijkste Rituals producten ook met korting.

 

Wist je dat een MacBook of een iPad tot wel €100 is afgeprijsd tijdens het V&D Prijzencircus?

 

Het Prijzencircus van V&D vindt twee keer in het jaar plaats: vaak rond maart en vaak rond september/oktober. De V&D filialen zijn dan langer geopend. De precieze openingstijden per winkel kun je in de aanloop van het Prijzencircus vinden in schillende boekjes en folders van V&D of online.

VIP’s First

Ben jij al VIP klant bij V&D? Je kunt dan tijdens het Prijzencircus profiteren van de VIPvoorverkoopavond. Op de avond voordat het Prijzencircus losbarst, kun je als VIP klant een unieke Air Miles korting krijgen die oploopt tot wel 50%, en dit nog bovenop de Prijzencircus aanbiedingen. Normaal gesproken krijg je als VIP 20% inruilkorting bij het inwisselen van je Air Miles. Als VIP heb je dus een primeur als het gaat om het scoren van aanbiedingen tijdens het V&D Prijzencircus. Je kunt ook online profiteren van de extra en unieke VIP korting.

Heb je van al het shoppen honger gekregen? Ook in het restaurant La Place kun je profiteren van korting op lunch en diner.

Wat zou jij kopen tijdens het V&D Prijzencircus? Laat je reactie achter in een berichtje hieronder.

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen