1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Val af met WeightWatchers

Val af met WeightWatchers

Januari en februari zijn de maanden dat de meeste mensen beginnen met sporten. Meestal om het overtollige vet van de feestdagen weg te werken. Zo ook voor jou? Lees dan verder! Een heleboel bloggers zijn enthousiast over WeightWatchers. Zij zouden het ideale sport/dieetprogramma hebben, voor iedereen op maat gemaakt. Nu ze ook een tijdelijke korting van van € 29,95 hebben lopen op een 1-of-3-maanden plan ben ik me erin gaan verdiepen. Natuurlijk deel ik graag al mijn ontdekkingen met jullie!

Hoe WeightWatchers werkt

Na even rondgesnuffeld te hebben op de WeightWatchers site ben ik heel wat wijzer geworden. Ze werken met zogenoemde “SmartPoints”. Dit zijn punten berekend op basis van calorieën, verzadigde vetten, suikers en eiwitten. Elk voedingsmiddel heeft een bepaalde waarde. Zo kun jij precies bijhouden wat je eet en of je binnen het puntentotaal blijft. Zo ja, dan zouden de resultaten vanzelf moeten komen.

Het bijhouden van de punten spreekt mij vooral aan omdat je precies bij kunt houden hoeveel je eet en wat. De meeste mensen schrikken ervan als ze weten hoeveel ze eigenlijk eten. Hiermee kom je dat onder ogen en kun je er wat aan veranderen.

Steun elkaar

Omdat ontzettend veel mensen in hetzelfde schuitje zitten heeft WeightWatchers een online community opgezet. Mocht je het even moeilijk hebben haal je extra steun en motivatie uit de mensen die ook bezig zijn met afvallen. Zo houd je elkaar op de been en is een terugval naar je oude eetgewoontes minder vanzelfsprekend. Is het online contact niet genoeg voor jou? Dan heb je ook de keuze het pakket cursus + online te kiezen. Met dit pakket krijg je de mogelijkheid cursussen bij te wonen en dus ook mede kandidaten te ontmoeten.

Alle pluspunten op een rijtje

Doordat de informatie over de site verspreid staat zet ik voor jullie alle pluspunten op een rijtje!

  • De Smartpoints

Het grootste pluspunt van WeightWatchers vind ik de SmartPoints. Deze dwingen je als het ware een verstandige keus te maken tussen gezond en ongezond eten. Zo mag je best een stuk pizza eten, alleen kost je dat ontzettend veel punten. Eet iets gezond, dan mag je veel meer.

  • Keuze uit meer dan 2000 recepten

In de WeightWatcher app heb je keuze uit meer dan 2000 heerlijke gezonde gerechten. Zij laten jou zien dat gezond eten niet alleen lekker is, maar ook leuk!

  • Je bent nooit alleen

Mocht je het moeilijk hebben weet ik dat ik niet alleen ben. Laat je inspireren door de andere gebruikers en steun elkaar in dit moeilijke, maar ontzettend leuke avontuur!

Nog niet overtuigd?

Ben je nog niet overtuigd? Neem dan zelf een kijkje op de Weight-Watchers website. Daar vind je allerlei filmpjes die je nog meer informeren over het programma. Mocht je wel al enthousiast zijn wensen wij je natuurlijk heel veel succes met het afvallen!

 

 

Share with your friends


Submit
Avatar gebruiker

Lisa Kok

Lisa Kok beschouwt zichzelf zowel als expert op het gebied van websitebeheer als een professional voor wat betreft affiliate marketing. Haar klanten zijn altijd blij verrast met de resultaten die Lisa kan bereiken met haar inspanningen op het gebied van internetmarketing. Door de strategieën die ze bedenkt met betrekking tot Google Adwords, Google Analytics en social media marketing, kan Lisa de beloofde resultaten waarmaken.

Ze biedt haar expertise op het gebied van affiliate marketing en websitebeheer nu op freelancebasis aan. Iedereen die geïnteresseerd is in het (beter) inzetten van internetmarketing, kan contact met haar opnemen om een beroep te doen op Lisa’s professionele diensten.

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen