1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Valentijnscadeaus waarmee je punten scoort!

Valentijnscadeaus waarmee je punten scoort!

Het is weer februari: bijna Valentijnsdag! Op zondag 14 februari is het zover. Wil je jouw geliefde eens goed verrassen maar weet je niet hoe? Met deze cadeautips kán je niets fout doen!

 

Stuur een Valentijnskaart. Het klinkt zo cliché en ouderwets, maar het werkt! Een kaartje sturen of ontvangen is nu juist leuker dan vroeger. Tegenwoordig gaat alles online, dus hoe leuk is het als er eens een handgeschreven kaartje op de mat valt? Tip: Schrijf er een kort (zelfgemaakt!) Valentijnsgedicht op. Als je wilt kun je er ook nog wat parfum op spuiten. Zo is het voor je geliefde net alsof jullie bij elkaar zijn! Ook leuk voor geheime liefdes: zo kan hij (of zij) raden wie je bent. 🙂

Voorwaarden

zakelijk account, Excl verzendkosten, books & cadeaukaarten. Looptijd t/m 30 juni 2019

 

Bloemen. Dit heeft niet veel uitleg nodig. Geef haar (of hem) een mooie bos rozen of bloemen. Het is een heel lief gebaar, het ruikt lekker en het blijft zeker een aantal dagen mooi. Elke keer als je liefje de bloemen ziet, zal er aan jou gedacht worden.

 

Sloof je uit in de keuken. Ook een all time favorite: een Valentijnsdiner. Of je nu graag in de keuken staat of wat minder kooktalent bezit, dit zal zeker in de smaak vallen! Als je ook nog eens maakt wat hij (of zij) heel lekker vindt, kun je zeker wat bonuspuntjes in je zak steken. Een ontbijtje op bed zal het ook goed doen!

 

Gepersonaliseerde cadeaus. Kussens, knuffels, onderzetters, mokken, pennen, wijn, chocolade.. De mogelijkheden zijn eindeloos om online een gepersonaliseerd cadeau te bestellen. het enige dat je hoeft te doen is een leuke foto van jullie samen uit te kiezen en/of een persoonlijke tekst toe te voegen. Simpel, snel en hoeft nieteens veel te kosten! Omdat het zo persoonlijk is, zal het gegarandeerd in de smaak vallen.

Voorwaarden

zakelijk account, Excl verzendkosten, books & cadeaukaarten. Looptijd t/m 30 juni 2019

 

Het team van MrKortingscode wenst je een fijne en liefdevolle Valentijnsdag!

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen