1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Vier het voorjaar met Pasen!

Vier het voorjaar met Pasen!

Pasen staat weer voor de deur! Pasen is een Christelijk feest, maar staat ook voor de start van het voorjaar! Gezellig eten, genieten van elkaar en heerlijk shoppen horen er allemaal bij. Helaas kost dat ook allemaal geld. Vandaar dat we je in deze bespaarblog meenemen naar de leukste tips voor Pasen, waarmee je ook nog geld bespaart!

Paasbest

Ken je de uitdrukking ‘Er op je Paasbest uitzien’? Hiermee wordt bedoeld dat je er zo goed mogelijk uitziet. Met Pasen trekt iedereen zijn mooiste kleding uit de kast Als het weer meezit kleedt iedereen zich ook nog lekker zomers. Dit is natuurlijk niet voor niets, een feestdag is een goed excuus om wat tijd in jezelf te investeren en te zorgen dat je er weer helemaal goed uit ziet. Veel mensen kiezen ervoor om de week voor Pasen zich weer helemaal mooi te maken. Dit kan uiteraard door naar de kapper gaan, maar ook schoonheidssalons en nagelstudio’s zien meer bezoekers in deze periode. Al deze plekken kun je vinden bij Treatwell. Bij Treatwell kun je namelijk vele opties op het gebied van beauty vinden en meteen online een afspraak maken. Super handig, want zo op heb jij meteen overzicht over alle mogelijkheden met de bijbehorende prijzen.

Verras vrienden en familie

Hoe leuk is het wanneer je iemand verrast met een cadeautje? Zeker wanneer de ander het totaal niet verwacht. Pasen is daar het ideale moment voor! Het feest staat al in het teken van vrolijkheid, dus het past perfect. Helaas zijn de leukste cadeautjes ook meestal net wat duurder. Vooral de kosten op elektronica kunnen soms hoger zijn dan je verwacht. Daarom komt het extra goed uit dat verschillende webshops geweldige kortingen hebben rond deze feestdagen.
Bij Expert vieren ze bijvoorbeeld ook dat het bedrijf al 50 jaar bestaat. Dat doen ze met grote kortingen op veel verschillende apparatuur, van tv’s tot telefoons. Bij HP krijg je prachtige korting op een nieuwe printer en bij Dennisdeal een flinke korting op een Smart TV box. Hebben we je enthousiast gemaakt? Geen zorgen, bestel het gerust ook voor jezelf. Jezelf verwennen hoort namelijk ook bij Pasen.

Voorwaarden

Kies de gewenste combinatie en bespaar met originele HP 920XL of 953XL inktcartridges.

Niet in de buurt?

Wanneer je iemand wil verrassen, maar je het in de twee dagen van Pasen al erg druk hebt moet je een andere oplossing bedenken. Gelukkig is het tegenwoordig heel makkelijk om iets te versturen. Dat kan een ouderwets (maar daardoor juist onverwachts) kaartje zijn, maar iets groters kan ook. Heerlijke chocolade, mooi voorjaarsbloemen of een lekker wijntje? Bij Greetz heb je alle mogelijkheden. Daarnaast krijg je ook nog eens een lekkere Paaskorting. Ideaal!

Voorwaarden

zakelijk account, Excl verzendkosten, books & cadeaukaarten. Looptijd t/m 30 juni 2019

Maak van Pasen je eigen feestje

Uiteindelijk is de belangrijkste maaltijd van Pasen toch het Paasontbijtje. Een heerlijk eitje, vers geperste jus, lekkere broodjes en dat alles op een feestelijk gedekte tafel. Wij kijken er nu al naar uit! Maar hoe leuk is het als je Pasen ook nog een persoonlijke twist kan geven? Bij Webprint heb je de mogelijkheid om je tafel te versieren met diverse items met een eigen print er op! Een leuk bord, een gezellige mok of iets anders kunnen allemaal in jouw eigen stijl op tafel staan met Pasen. Superleuk toch?

Het voorjaar is tijd voor vernieuwing

Niet alleen de grote voorjaarsschoonmaak hoort bij het vaste ritueel van Nederlanders in de lente, ook het meubilair wordt vaak vernieuwd. Mocht jij het ook tijd vinden voor wat nieuws in de woonkamer, ga dan langs Albelli. Daar kun je je favoriete foto’s op prachtige kwaliteit wanddecoratie laten printen. Doordat je nu ook nog lentekorting krijgt, ben je helemaal goed af. Zo heb je voor een zacht prijsje een prachtige herinnering aan de muur.

Tijd voor de zomer

Met de langere dagen en warmere temperaturen kondigt de zomer zich ook al voorzichtig aan. Pasen is een ideaal moment om eens voor het eerst over de zomerse vakantie plannen na te denken. Met de vrije tijd die je hebt en familie die bij elkaar is kun je alvast de eerste ideeën opwerpen. Of wellicht meteen de knoop doorhakken en gebruik maken van de kortingen die nog zo vroeg in het seizoen te vinden zijn!

Share with your friends


Submit
Avatar gebruiker

Lisa Kok

Lisa Kok beschouwt zichzelf zowel als expert op het gebied van websitebeheer als een professional voor wat betreft affiliate marketing. Haar klanten zijn altijd blij verrast met de resultaten die Lisa kan bereiken met haar inspanningen op het gebied van internetmarketing. Door de strategieën die ze bedenkt met betrekking tot Google Adwords, Google Analytics en social media marketing, kan Lisa de beloofde resultaten waarmaken.

Ze biedt haar expertise op het gebied van affiliate marketing en websitebeheer nu op freelancebasis aan. Iedereen die geïnteresseerd is in het (beter) inzetten van internetmarketing, kan contact met haar opnemen om een beroep te doen op Lisa’s professionele diensten.

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen