1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Vier Sint zijn verjaardag met ons mee!

Vier Sint zijn verjaardag met ons mee!

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier.. En dan heb ik het niet over het Koningslied, maar over Sinterklaas! Weken van tevoren kijken we hier naar uit. Gezang, pepernoten, geklopt op het raam en het allerbelangrijkste, cadeautjes vullen onze al zo volle hartjes met plezier. Met een beetje geluk komt er zelfs een echte piet bij je op bezoek. Geluksmomentjes voor jong en oud wanneer we de verjaardag van Sinterklaas vieren!

De hierboven omschreven spanning die we vooral vroeger beleefden is nog steeds aanwezig, alleen dan net even iets anders: Waar vind ik betaalbare Sinterklaascadeautjes, wat moet ik kopen en noem maar op! Gelukkig heb ik dit voor jullie uitgezocht en kunnen jullie met een gerust hart van deze leuke feestdag gaan genieten.

 

Sinterklaas guide

Shop jouw Sinterklaascadeaus online

Bespaar tijd en geld door je cadeaus online te kopen. Zo vergelijk je makkelijk producten en hoef je daar de deur niet eens vooruit! Neem eens een kijkje op MiniInTheBox.com. Zij hebben een groot assortiment aan producten, met name telefoon accessoires. En laat dit nu net een geliefd cadeau zijn! Dit alles voor een voordelige prijs, een goede kwaliteit en geen verzendkosten!

Scoor jij toch liever een warme wintertrui voor een klein prijsje? Dan stuur ik je graag door naar LightInTheBox.com!

3 bespaartips voor ouders met kinderen

  1. Laat je kind zijn/haar schoen zetten bij een supermarkt : Jouw zoon of dochter kan op deze manier de schoen een keer extra zetten. Het enige wat hier meestal tegenover staat is het inkleuren van een kleurplaat, wat eigenlijk voor alleen meer plezier zorgt!
  2. Houd de schoencadeautjes klein : Kinderen zijn al blij met een cadeautje van een paar euro. De voorpret van het zetten van de schoen is al groot genoeg! En de wat grotere cadeaus kunnen ze verwachten op pakjesavond zelf. Op zoek naar een origineel schoencadeau? Ontwerp dan op Greetz je eigen Sint ballon!                                                                                                           

    Voorwaarden

    zakelijk account, Excl verzendkosten, books & cadeaukaarten. Looptijd t/m 30 juni 2019

  3. Probeer ook in dit geval iets nuttigs te kopen : Denk dan niet aan een paar onderbroeken, want de kans is groot dat, dat niet zo goed uitpakt. Denk eerder aan bijvoorbeeld een paar Crocs! Ze zijn praktisch en door de verschillende kleuren ontzettend aantrekkelijk onder kinderen.

Last minute op zoek naar een Sinterklaascadeau?

Pakjesavond komt altijd net even iets sneller dan vooraf gedacht. Hierdoor moeten de cadeaus vaak op het laatste moment aangeschaft worden. Maar wat koop je nu als je last minute op zoek bent naar een Sinterklaascadeau, zonder het afgesproken bedrag te overschrijden? Mijn advies is, koop iets nuttigs! Aangezien de winter alweer om de hoek komt kijken kan iedereen wel een paar extra wanten gebruiken. Sjaals, mutsen, handschoenen, kersttruien zijn de ideale cadeaus en hoeven helemaal niet duur te zijn! Ook telefoon accessoires vallen altijd goed in de smaak.

Na Sinterklaas volgen de kerstdagen al snel! Daarom brengen wij jullie alvast op de hoogte van een mooie actie van Webprint:

Zo tussen de feestdagen door een verjaardag? Verras de jarige job met een gepersonaliseerde verjaardagskaart!

 

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen