1. Home
  2. Alle Gidsen
  3. Voor welk type vader zoek jij een Vaderdag cadeau?

Voor welk type vader zoek jij een Vaderdag cadeau?

Het is weer Black Friday aankomende 24 november, check de laatste Cyber Monday & Black Friday 2017 deals hier op MrKortingscode.nl

Zondag 21 juni is het weer tijd om je vader in de watten te leggen. Vroeger kostte het geen enkele moeite om te bedenken wat je aan je vader wilde geven. Je maakte het namelijk gewoon zelf op school; van een geknutseld fotolijstje tot een houten sleutelhanger met zijn voorletter en van een geverfde boekenlegger tot een eigenhandig gemaakte stropdas. En na al die jaren wordt het er ook niet gemakkelijker om weer iets origineels te verzinnen. Een luchtje heb je waarschijnlijk inmiddels al 10 keer gegeven (als al het niet meer is). Om nog maar te zwijgen over badschuim of douchegel.

 

Wist je trouwens dat Vaderdag van oorsprong niet eens bestond, er werd toen alleen Moederdag gevierd. Maar vanaf 19 juni 1910 kwam daar verandering in en werd Vaderdag een feit. Al liepen we in Nederland wel iets achter en vierden we het pas vanaf 1937. Zo’n honderd jaar geleden wilde iedereen dat Vaderdag bestond en nu blijkt dat ‘kinderen’ zich er juist steeds makkelijker vanaf proberen te maken en soms helemaal niks meer geven. Zo ben jij niet toch?

 

Maar wat is nu het beste cadeau dat je aan je vader kunt geven? Sowieso vindt een vader niets leuker dan een dagje met jou op pad of met de hele familie. Want dat is wat hij graag doet; tijd doorbrengen met jou! Maar om het perfecte cadeau voor jouw vader te vinden hebben we hieronder vaders opgedeeld in 5 categorieën: de modegek, de sportieveling, de early adopter, de bourgondiër en de klusjesman.

De Modegek

mode Volgt jouw vader altijd de laatste trends op het gebied  van mode en is hij vaak met z’n uiterlijk bezig? Kijk dan bij  Zalando, Tommy Hillfiger of Vimodos daar hebben ze  een groot assortiment aan herenmode. Daar moet vast  en zeker iets voor jouw vader tussen zitten. Of geef hem de altijd vrolijke sokken van Happy Socks, eens kijken of hij daar op durft te lopen!

 

De Sportieveling

sportiefIn zijn vrije tijd gaat jouw vader het liefst sporten. Hij is een topvorm en kan er geen genoeg van krijgen. Maar is hij inmiddels wel toe aan nieuwe schoenen, een nieuw tennisracket, een nieuwe club of noem het maar op.Dan heb je het perfecte cadeau al gevonden! Of als dat iets te duur is, geef een cadeaubon van zijn favoriete sportmerk, bijvoorbeeld van Nike of Adidas. Of ga lekker een paar uurtjes met hem sporten, bijvoorbeeld squashen of tennissen. Kan hij eindelijk eens laten zien of hij echt zo sportief is als dat hij zegt.

 

De Early Adopter

tech fan Jouw vader is op de hoogte van de nieuwste gadgets nog  voordat jij ook maar weet dat ze bestaan. Of doet je vader  niets liever dan naar muziek luisteren, een film kijken of  lezen? Dan ben je bij Bol.com of Teufel zeker aan  het juiste adres voor een leuk en origineel cadeau.

 

De Bourgondiër

Wat is nou lebourgondier1kkerder dan heerlijk te tafelen op zondag. Neem je vader mee voor een lekkere lunch of overheerlijk diner. Of houdt je vader wel van een borrel? Ga dan voor een bier- of wijnproeverij of vooreen high bubbles. Bepaal zelf de prijs via Vakantieveilingen of geef een Pluim. Een cadeaubon voor bijvoorbeeld een onvergetelijk ontbijt, lunch of diner.

 

De Klusjesman  

klusjesman (1) Jouw vader is altijd bezig in en rondom het huis. Zowel  binnen al buiten ziet alles er perfect uit; geen draadje  hangt verkeerd, de bloemen staan in bloei en huis en tuin    stralen allebei warmte en sfeer uit. Niks ontspant hem  meer dan lekker bezig zijn in de tuin. Voor deze vader  moet er bij Woonexpress of             Leen Bakker zeker iets tussen zitten.

 

 

Tip: Heb je geen tijd om langs te gaan, maar wil je toch laten weten dat je aan je vader denkt. Bestel dan een leuke kaart, een mooi boeket of een fotocadeau bij Greetz.

Voorwaarden

zakelijk account, Excl verzendkosten, books & cadeaukaarten. Looptijd t/m 30 juni 2019

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen