1. Home
 2. Alle Gidsen
 3. Waanzinnige gekte tijdens de Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf

Waanzinnige gekte tijdens de Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf

Het is weer Black Friday & Cyber Monday 2017 aankomende 24 november, check de laatste Black Friday deals hier op MrKortingscode.nl

Eigenlijk kun je alleen maar dromen van luxe merken, maar drie dagen in het jaar begint jouw fashion- en koopjeshart sneller te kloppen. Je kunt je slag slaan tijdens misschien wel het leukste shopevent van Nederland: de Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf!

Luxe merken

Jawel, ineens lijken die luxe merken niet ver meer verwijderd van jouw kledingkast. Tijdens de Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf koop je onder andere de mooiste tassen en schoenen (waaronder Uggs) met kortingen die rustig oplopen tot wel €100 of zelfs meer. Miljoenen mensen komen af op de Drie Dwaze Dagen, zowel in de winkels als in de webshop van de Bijenkorf. De Bijenkorf heeft onder meer vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Groningen en het event vindt vaak plaats op vrijdag, zaterdag en zondag in september of oktober.

 

Wist je dat de Bijenkorf tijdens de Drie Dwaze Dagen extra vacatures open heeft staan voor gemotiveerde kandidaten die het personeel tijdens de drukke dagen ondersteunen? Een leuk bijbaantje voor studenten!

 

Bijna alle merken die je in de Bijenkorf kunt kopen doen mee aan de actie. Denk aan Céline, Alexander Wang, Chanel, Armani en Topshop. Maar bij kleding en accessoires stopt het niet. De Bijenkorf heeft ook een enorm assortiment aan keukenapparatuur, woonaccessoires en beauty producten.

Tips

   • Shop online om drukte te vermijden
   • Populaire producten kunnen snel uitverkocht zijn, koop daarom liever op vrijdag dan zondag.
   • Bekijk hier meer kortingen van bekende warenhuizen.
   • Ga voor de meeste items naar Bijenkorf Amsterdam: deze is met 20.000 m2 de grootste Bijenkorf in Nederland.

 

 

Heb jij het in je om in alle vroegte te verschijnen bij één van de filialen om vervolgens gillend van blijdschap naar binnen te rennen? Dan zijn de Drie Dwaze Dagen op jouw lijf geschreven! De openingstijden van de Bijenkorf zijn normaal gesproken van 10.00 uur tot 18.00 uur of 20.00. Tijdens de Drie Dwaze Dagen kunnen er aangepaste openingstijden zijn.

 

Wist je dat de Bijenkorf tijdens de Drie Dwaze Dagen zo’n 10.000 potjes nagellak inkoopt?

Ook online

Wil jij voorkomen dat er tijdens het shoppen in alle drukte iemand op je tenen staat of dat iemand nét dat leuke jurkje voor je neus wegkaapt? Rustig en overzichtelijk online shoppen tijdens de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf kan natuurlijk ook in de webshop.
Je hoeft overigens niet bang te zijn dat het in de webshop enorm druk wordt waardoor jij je bestelling niet kunt plaatsen. Bij grote drukte wordt er een online portier ingeschakeld die ervoor zorgt dat iedereen prettig kan winkelen. Op hmkortingscode.nl kun je eventueel ook mooie kleding vinden indien de kleding van Bijenkorf alsnog iets te duur is.

Meer evenementen

Wist je dat er nog meer leuke evenementen plaatsvinden in de Bijenkorf? Waaronder het Chinees Nieuwjaar en Fashion Night Out. Ook wordt de feestmaand december mooi geopend met Turn on the Lights, waarbij er wel 600.000 lichtjes ontstoken worden.

Wat zou jij graag shoppen tijdens de Drie Dwaze Dagen 2015 of heb jij nog meer tips? Laat het in een reactie hieronder achter!

Share with your friends


Submit

Stel een vraag

Je kunt ons hier alles vragen

Meer artikelen