Black Friday 2017

Black Friday 2017 vindt plaats op 24 november. Zet deze dag maar vast in je agenda!

Om je een beetje wegwijs te maken in de grote online shopwereld en in de gekte die Black Friday heet, hebben wij hier alvast wat Black Friday aanbiedngen voor je op een rijtje gezet.

Populairste Black Friday aanbiedingen

Treatwell logo

Treatwell Alleen Hier

Ontvang € 10 Welkomstkorting op alle behandelingen via Treatwell

HP Store logo

HP Store Alleen Hier

€ 50 Korting op alle laptops

Zalando logo

Zalando Alleen Hier

10% Korting met een minimale bestelwaarde van € 150

Microsoft logo

Microsoft

10% Korting op Surface, Lumia, software en meer voor studenten

Greetz logo

Greetz

20% Korting vanaf 20 kerstkaarten

Holland & Barrett logo

Holland & Barrett

€ 35 Korting op meer dan 35 artikelen

Wat is Black Friday?

Black Friday, of in het Nederlands ‘Zwarte Vrijdag’. Misschien heb je er wel eens van gehoord. Maar weet je ook wat het precies inhoudt?

Black Friday is van oorsprong een Amerikaanse traditie. Op de vrijdag na thanksgiving geven duizenden winkels heel veel hoge kortingen. Volgens de traditie begint men namelijk op deze vrijdag met het inkopen van de kerstcadeautjes. Amerikanen krijgen er zelfs vrij voor! En, Amerika zou Amerika niet zijn als het niet nog gekker kon: mensen parkeren een week van tevoren hun auto in de winkelstraat om de aankopen makkelijk te vervoeren. Op de knotsgekke koopdag is er namelijk geen enkel plekje meer te bemachtigen.

De laatste jaren wint deze dag steeds meer populariteit in Nederland, maar helaas: voor ons zit een vrije dag er niet in. Het gaat er hier ook een heel stuk rustiger aan toe.

Black Friday Nederland

Zoals hierboven al gezegd, de laatste jaren wint Black Friday steeds meer aan populariteit in Nederland. Het begon allemaal in 2015 met grote campagnes van onder andere MediaMarkt, BCC en Bol.com. Dankzij deze grote spelers in de markt doen er steeds meer winkeliers mee. Waar in Amerika ‘s nachts al lange rijen vormen voor de deelnemende winkels, vindt Black Friday in Nederland vooral online plaats. De meeste aanbiedingen zijn geldig van die vrijdag tot de maandag erop, Cyber Monday genoemd. Zo kun je profiteren van een extra lang weekend koopjesjagen. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 80%!

Dus, wil je je kerstinkopen dit jaar extra voordelig doen of wil je die ene mooie tas of trui extra voordelig scoren? Wacht tot het Black Friday Weekend. De meeste winkels geven nooit zoveel korting als gedurende die vier dagen, dus sla je slag! Kruip wel vroeg achter je computer of haast je naar de stad op Black Friday 2017, de laatste vrijdag van november, want de ervaring leert dat veel artikelen snel uitverkocht zullen zijn.

Black Friday Deals

Wij van MrKortingscode hebben, zoals je van ons gewend bent, de beste Black Friday deals en Black Friday aanbiedingen voor je verzameld. Dit doen wij natuurlijk het hele jaar door. Doordat wij contact hebben met, en een overzicht hebben van alle webshops, hebben wij altijd de beste deals, aanbiedingen en kortingen online staan. En jij profiteert daarvan!