Evans Kortingscodes

Markeer als favoriet

Alle kortingen & kortingscodes voor Evans - April 2018

Om deze shop als favoriet te markeren, moet je eerst inloggen of registreren.

Eenmaal gebruikt deze week

Voorwaarden

Schrijf u als volgt in voor de nieuwsbrief van Evans en ontvang een kortingscode van 10% korting die u boven de 40 pond kunt besteden.
1. Klik op de onderstaande button
2. Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Evans.co.uk
3. Voer de ontvangen kortingscode in tijdens uw bestelling

Voorwaarden

Geldig op aankopen vanaf € 30. Niet geldig op uitverkoopartikelen.

Voorwaarden

Bij Evans zijn ze ook in een zomerse stemming. Genoeg reden om de huidige swimwear collectie met deze kortingscode 20% goedkoper te maken! Evans is speciaal bedoeld voor de plus size women. Klik op de button om de kortingscode te bekijken en naar de website van Evans te gaan.

Voorwaarden

Bij Evans is de sale aan de gang en dat betekent kortingen tot 50%! Maar dat is nog niet alles, want met deze kortingscode krijg jij nog eens 10% extra korting! Op deze manier wordt het wel heel goedkoop.

Voorwaarden

In het kader van de Olympische Spelen van 2012 krijgt u bij Evans Clothing 20% of 12% korting op diverse artikelen! U vindt deze afgeprijsde artikelen terug op de website van Evans zelf. Deze actie geldt tot en met 27 juli

Voorwaarden

Bij de Britse shops Evans is het fijn shoppen voor dames met een maatje meer. Bij besteding vanaf 75 pond, bespaar je met deze kortingscode de kosten voor de verzending. Omdat Evans Brits is, maar ook in Nederland bezorgt, is dat mooi meegenomen!

Voorwaarden

Met de onderstaande actiecode krijgt u 10% korting op uw bestelling bij Evans! Hierbij geldt dat u minimaal £40,- moet besteden. Deze actiecode geldt nog tot en met zondag 13 mei

Voorwaarden

Bij Evans krijgt u tot en met 30 april £5,- korting op ‘favourite pieces’ (door Evans geselecteerde artikelen). Hieris géén actiecode voor vereist, deze korting wordt namelijk automatisch verekend

Voorwaarden

De Engelse shop Evans verkoopt leuke en hippe kleding speciaal voor mensen met een wat grotere maat. Met deze kortingscode krijg je 10% extra korting bovenop de sale items. Kortingen kunnen daardoor wel oplopen tot 50%! Wees er dus snel bij.

Voorwaarden

Op alle items die in de Sale zitten krijgt u 20% extra korting wanneer u deze kortingscode invoert tijdens het bestelproces

Voorwaarden

Bij Evans krijg je met deze kortingscode bij besteding vanaf 40 pond, 15% korting. Evans is bedoeld voor vrouwen met een maatje meer en is een Britse shop die ook in Nederland levert. Met deze 15% korting krijg je mooie kleding voor een leuk bedrag!

Voorwaarden

Als je op zoek bent naar kleding met een maatje meer dan moet je zeker eens bij Evans kijken. Als je nu bij Evans een bestelling doet van 40 pond, krijg je bij de bestelling dáárna 10% korting. Je kan dus bij de tweede bestelling bepalen hoeveel geld je wilt besteden om 10% korting te ontvangen.

Voorwaarden

Als je als vrouw zijnde een maatje meer hebt, moet je zeker eens kijken bij de Britse online shop Evans. Met deze kortingscode krijg je 20% korting op je aankopen. En ook handig, bij deze shop geldt: ‘niet goed = geld terug.’ Wees er snel bij!

Meer kortingen van vergelijkbare webshops

Vergelijkbare codes en kortingen voor Evans

38 keer gebruikt deze week

Evans reviews

Deel jouw ervaring over Evans

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Levering & service:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Gemiddeld:
*****
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Stel een vraag over Evans

Je kunt ons alles vragen over Evans en de kortingen