General Data Protection Regulation

In dit artikel leggen wij jou uit welke data wordt verzameld wanneer jij deze site bezoekt.

A) E-mailadressen

Jij ontvangt alleen e-mails van ons wanneer jij hier toestemming voor hebt gegeven. Wij verzamelen alle e-mailadressen via dubbele opt-in processen. Jij kunt je op ieder moment uitschrijven door op de betreffende button te klikken die in iedere e-mail weergeven wordt. Wij sturen je alleen relevante e-mails, zonder promotiemateriaal van derden waar wij niet mee instemmen.

Wanneer jij geen e-mails van ons meer wilt ontvangen, kun je een mail sturen naar gdpr@rebelinternet.eu. Wij verwijderen jouw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn vervolgens uit onze administratie.

B) IP-adres en navigatiegegevens

Op deze website is Piwik en/of Google Analytics geïnstalleerd. Deze applicaties verzamelen browsergegevens van websitebezoekers. Deze data is anoniem en niet-identificeerbaar. De verzamelde gegevens worden alleen gebruikt om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren.

De door ons verzamelde data wordt niet verkocht of uitgeleend aan derden die geen deel uitmaken van onze onderneming. Wij zijn het daarnaast niet eens met websites die Facebook-pixels en andere pixels die gebruikersgegevens registreren of gebruikers opnieuw benaderen via oplossingen van derden. Daarom passen wij geen van deze marketingtechnieken toe. Wanneer wij dit wel doen op één van onze sites, verwijderen wij deze marketingmiddelen op korte termijn.

C) Recht om vergeten te worden

Wanneer jij niet langer informatie van of over ons bedrijf wilt ontvangen en uit onze administratie wilt verdwijnen, kunt u een mail sturen naar gdpr@rebelinternet.eu. Wij zullen uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens die wij van u bezitten zo snel mogelijk uit onze administratie verwijderen.