Goedkoop op vakantie? Wacht tot Expedia Black Friday 2018!

Expedia black Friday scrabble tegels

Het jaar 2018 loopt alweer richting het einde. Ben jij van plan om dit jaar nog op vakantie te gaan? Dan heb je in ieder geval nog een goed vooruitzicht. Probleem is alleen dat een vakantie eigenlijk altijd duur is. Hierdoor kun jij mogelijk niet naar de bestemming waar jij graag naartoe wilt. Wist je echter dat jij aanzienlijke korting kunt krijgen op jouw vakantie? In dat geval moet je wel even wachten tot Black Friday 2018. Bij Expedia krijg jij op Black Friday namelijk aanzienlijke korting wanneer jij dan je vakantie boekt. Hoe deze actie van Expedia op Black Friday precies werkt? Dat vertellen wij je in onderstaande tekst.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een fenomeen dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Hier wordt Black Friday gebruikt als naam voor de dag na Thanksgiving. De meeste Amerikanen zijn dan vrij. Black Friday wordt vaak beschouwd als het start van het kerstseizoen. Deze dag is ongekend populair, omdat winkels en bedrijven vaak torenhoge kortingen geven op producten. Mensen staan dan ook vaak in rijen voor de deur. Ook in Nederland doen steeds meer bedrijven mee aan deze actie. Bij Expedia kun je op Black Friday bijvoorbeeld met hoge kortingen een vakantie boeken. Hierdoor kun jij aanzienlijk wat geld besparen op het boeken van jouw vakantie!

Wanneer is Black Friday 2018?

Heb jij wel oren naar de kortingen van Expedia op Black Friday? Dan is het zaak dat jij vrijdag 23 november omcirkeld in jouw agenda. Dit is namelijk de dag dat in 2018 Black Friday gehouden wordt. Zorg er bij voorkeur voor dat jij deze dag vrij bent van je werk en plan vooral ook geen afspraken in. Zo weet je zeker dat jij straks met mooie Expedia Black Friday deal aan de haal gaat. Plan jij toch andere dingen? Dan kan het maar zo zijn dat jouw droomvakantie aan je neus voorbij gaat. En dat zou natuurlijk eeuwig zonde zijn!

Hoe werkt Expedia Black Friday precies?

Ben jij vrij tijdens Black Friday en wil je een vakantie boeken bij Expedia? Dan ben je nu vast al wel benieuwd hoe dit in zijn werk gaat. Het enige wat jij tijdens Expedia Black Friday moet doen is de website bezoeken. Je krijgt dan namelijk de beste deals te zien. Ook strooit Expedia deze dag met allerlei kortingscodes en coupons die jij kunt gebruiken voor het boeken van jouw vakantie.

Waar gelden Expedia Black Friday deals allemaal voor?

Wil jij niet op vakantie maar enkele een weekendje weg? Of zoek je nog een goedkope huurauto tijdens jouw vakantie? Dan is Expedia Black Friday ook een prima optie voor jou. Er wordt namelijk niet alleen enorm veel korting gegeven op reizen, maar ook op verblijven, huurauto’s en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet bedenken of Expedia heeft er wel een leuke deal voor bedacht op Black Friday. Kortom: jij wilt de Expedia Black Friday absoluut niet missen!